Opera Mobile ile Opera Mini arasındaki fark ne ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batukl

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mobile ile Opera Mini arasındaki fark ne ?
arkadaslar ben opera mobile kullanyorum ama opera minide karsma cok ckyr bunlar arasndaki fark ne gorns itibaryle aynlar.bir dğr sorum ise opera mobileden normal facebooka grnce m.facebooka yonlendryor orjinalne grmyor.bunun cozumu varmı

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Opera mini java tabanli oldugu icin daha hizli.. Facebookta en alt tarafta dokunmatik site yazar ona tikla sayfa acildiktan sonra yine en altta tum site var ona tikla girersin

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
Opera 10 ise flash destekli rapıshere gibi sitelerde geri sayan rakkamı düzgün gösterir ama mini ise bunu yapamaz....

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Sayfayi yenileyince rapidde saniyeler 2ser 2ser azaliyo :) her 2 saniyede sayfayi yeniliyorum sonra download yazisi cikiyo :) mobile kasiyo telefonu ya mini iyi bence

batukl

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için teşekkürler gerekli cevabı aldım konu kilit lütfen

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
Sayfayi yenileyince rapidde saniyeler 2ser 2ser azaliyo :) her 2 saniyede sayfayi yeniliyorum sonra download yazisi cikiyo :) mobile kasiyo telefonu ya mini iyi bence

DİYELİM 60 SN VAR 30 KERE YENİLEMEMİ YAPIYORSUN MERAK ETTİM:d:

• Beğen
Tepkiler: fatih54102 ve İz[Mir]Kan
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Aynen oyle :D

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
VALLAHİ ÇOK SABIRLISIN HELAL SANA:d:

telesir

Üye
5800 kullanıyorum opera mini yükledim videoları açamıyorum acaba opara mobile açıyomu??

u_cosar

u_cosar

Üye
bende mini kullanıyorum ve bence güzel

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bende 2side var.mini internette gezme açısından güzel.ama şu geri sayım olayı yüzünden mobile de kullanıyorum.

zülfikar

Üye
Digia@Web güzel mi sizce ben yükedim sorun çıktı

phasan

phasan

Üye
opera mını guzel

ok35

ok35

Üye
Opera Mini basit işler için idealdir.Ama Opera Mobile daha kalitelidir,alt düzey de olsa flash destegi olmasi onu ön plana çikiyor. Opera şirketinin ikisini yeni bir surumde birlestirmemesi de mantiksiz

Kobrra

Üye
birleştirmemesi mantıksız değil.Öyle birşey yapamaz.Biri java diğeri symbian (nokia için).Ikisini birleştirse mini kadar yine hızlı olamaz.Ve gereksiz olur.Bu şekilde hız(mini) ve performans(mobile) sürümlerinin ayrı olması daha mantıklı bence

phasan

phasan

Üye
en ıyısı opera mını

xxdama

xxdama

Üye
hangisi işinizi görüyorsa onu kullanın

BurakTura

BurakTura

Üye
vallahi ben her 2sinide kullanıyorum . Opera mini gezinirken opera mobile göre daha hızlı . Opera mobilde indirmede iyi . Sanıyede 25 kb . Hıza kadar çıkıyo opera mobile de

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
Monile yukersen m.youtube.com daki vidyoları izleyebilşrsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...