• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia E63 V20 Firmware - Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Nokia E63 V20 Firmware - Güncelleme

Symbian işletim sisteminin OS9 çekirdeğini bünyesinde barındıran ve tüm dünyada büyük yangı uyandıran Nokia’nın iş telefonu E63 için bugün v20 kod adlı yeni bir güncellenme yayınlandı.

Aslında yeni güncelleme ile birlikte gelen en büyük yenilik Nokia Messaging ve Hotmail istemci uygulamalarının yer alması. Geliştirilmiş HTML desteğiyle birlikte internet zevkini doyasıya yaşatan yeni sürüm, pil ömrüne de olumlu yönde katkıda bulunuyor. Maxicep haber editörünüz Doğuş Pertez olarak bu güncellemeyi cihazınıza yüklemenizi öneriyorum.

yada Fota araçılığıyla yapılabilen güncelleştirme UDP fonksiyonuyla birlikte özel verilerinizi de kayıpsız bir şekilde koruyor.

SertaGE

SertaGE

Üye
Sormak istediğim birşey var. Yazılımımızı güncellediğimizde telefonun içindeki herşey silinecek mi? Rehber, uygulamalar, oyunlar, ajanda kayıtları, mesajlar vs vs vs

sound07

sound07

Üye
teşekkür EDERİm..
SAYGILARIMLA

msdemirpolat

msdemirpolat

Üye
Bahsettiniz güncellemeleri 28.9.2009 itibariyle denemek istedim. Ancak, nokia software update yazılımı, yeni bir güncelleme olmadığını söylüyor. nokia e63'ün yazılımı güncellemek için başka ne gibi bir yöntem var?

SertaGE

SertaGE

Üye
Bahsettiniz güncellemeleri 28.9.2009 itibariyle denemek istedim. Ancak, nokia software update yazılımı, yeni bir güncelleme olmadığını söylüyor. nokia e63'ün yazılımı güncellemek için başka ne gibi bir yöntem var?

Güncellemeyi Fota aracılığıyla da yapabilirsiniz ancak Software Updater'den daha riskli bir yöntem bence.

Benim İlk yorumda sorduklarım hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı acana?

msdemirpolat

msdemirpolat

Üye
Evet, yazılımı güncelleme yaparsan, fabrika çıkışı gibi olur. Yani, telefonun kendi hafızasında ne var ne yok hepsi uçar. O nedenle yedekleme yapmakta fayda var...

reagyman

Üye
selamlar.

dostum benim tel E63 RM-437_EURO_200.21.012_v4.0 yüklü. bu bahsettiğin nedir anlamadım bundan sonra cıkan firmware mi.ayrıca nasıl bulup nasıl yükleyecez ayrıntılı olarak anlatabilirmisin?? teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

bu konuyla ilgili yorum yapacak mod arkadaşlar yokmu biri acıklık getirsin lütfen....

turkoloko

Üye
Merhaba, dediğiniz gibi v4.0 versiyonunu haziran 2009 da zaten güncellemiştik. Şu anda V4.07 versiyonu mevcut. Bu ara güncellemelere minor güncelleme deniyor. Nokia Software Updater (NSU) ile şu anda bunu yapmak mümkün değil, sanırım bizim bölge kodumuza göre henüz yayınlanmadı. NSU programı GSM operatörümüzün onaylamaması halince güncellemeyi yapmayabiliyor. Ama internetteki araştırmalarıma göre bir müddet sonra güncelleme gerçekleşiyor. Ara sıra NSU'yu çalıştırıp denemek gerek. Bu arada ben V4.07 güncellemesinin dosyalarını buldum, Yaklaşık 68MB. Fakat bu dosyayı indiremiyorum çünkü bulduğum siteler hep ücretli. Belkide indirsem bile telefonumun bölge kodu uygun gelmeyecek. Bu nedenle beklemeyi tercih ediyorum. Bir sitede okuduğuma göre, minor güncellemelerde çok önemli değişiklikler olmuyormuş. Ben E63 cihazımın internette daha verimli gezinmesi için browser'ın geliştirilmesini isterdim. Birçok banka sitesinde şifre girme aşamasında sorunla karşılaşıyorum ve internet bankacılığı yapamıyorum.

Cdmrecai

Üye
emege saygı

rasitbirisi

Üye
telefon bankacılığı için işbankasını öneririrm kendilerinin verdiği linkle indirilen jawa destekli programla yapılamayacak bir şey yok, tek kelimeyle müthiş ve çok güvenli...

keopsEs

Üye
merhaba, telefona format attım ve güncelledim ancak turkcell le ilgili şeyler silinmedi, onları nasıl silebilirim? ben avea kullanıyorum ve türkcelli istemiyorum.

SertaGE

SertaGE

Üye
merhaba, telefona format attım ve güncelledim ancak turkcell le ilgili şeyler silinmedi, onları nasıl silebilirim? ben avea kullanıyorum ve türkcelli istemiyorum.
Merhaba
Bu cihaz Türkiye'ye Turkcell aracılığıyla geldiği için nokia sitesinden yaptığınız güncellemelerle bu turkcell-im uygulamasını silemezsiniz.
Eğer bu uygulamayı tamamen kaldırmak istiyorsanız en yakın Noika Shop'a giderek yazılımınızı burada güncelletmeniz gerekmektedir.
Eğer cihazınızın garantisi devam ediyorsa bu işlem için Nokia Shop'larda bir ücret talep edilmemektedir.

keopsEs

Üye
Merhaba
Bu cihaz Türkiye'ye Turkcell aracılığıyla geldiği için nokia sitesinden yaptığınız güncellemelerle bu turkcell-im uygulamasını silemezsiniz.
Eğer bu uygulamayı tamamen kaldırmak istiyorsanız en yakın Noika Shop'a giderek yazılımınızı burada güncelletmeniz gerekmektedir.
Eğer cihazınızın garantisi devam ediyorsa bu işlem için Nokia Shop'larda bir ücret talep edilmemektedir.

Bilgi için çok teşekkürler..

carter_34

Üye
e63 için fileman uygulaması yok mu acaba ?

ilkeravsar

Üye
kardeş bunu nasıl ındırcez bıde o var.

--------------- Ekleme ---------------

bı de bu getjar dıye bır sıte var ordan e 63 ıcın butun her seyı ındırebılıyoruz ama sıte acılmıyo nedense

brssp

brssp

Üye
turkcell logolu e 63 üm vardı 500.21009 versiyonuna yükseltim kılavyesi qwerty den qwertz oldu ne yapacagım bilemiyorum yardım

payidar

Üye
teşekkürler

DeliYar63

Üye
Merhabe bnm telefon modelim nokia e63 güncellenmiyor bi türlü pc suite den yeni günceleme yapıyorum yedekledikten sonra 3.adıma geçiyor ordan kabloyu çıkarmayın veya cihazı kapatmayın çalışma durabilir diyor açıklamada cihazınız kapanacak ve ekranda hiç birşey olmayacak diyor biraz geçtikten sonra bağlantı kesildi güncelleme durdu diyor sürekli böyle oluyor acaba sorun nerde olabilir ?

egş

Üye
nasıl güncelliyoruz link göremiyorum

rfthn

Üye
link nerde arkadaşlar ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt