Bu kadar sık girme yahuForumu ağlatacaksın
![]()

ben ağlıyorum![]()
Necmati™;2903012' Alıntı:tasomu gelin kapışalım beyler rakibim size
Hoşgeldiniz...
hosgeldın aramıza
tasolarla gelınmıs =)

hoşgeldin arkadaşım ..
nerdesin gencer yine![]()
ya da mesaj yazılan bir konuda başkası da mesaj yazdıgı takdirde (oyun vb konular hariç) bildirim gelse daha rahat takip edilemez mi? Ya da benim henüz keşfedemediğim kısa bir yol var mı ? ("profiliniz", sekmesi altındaki mesajlardan bakmak dışında ?)"Profiliniz" sekmesi neden yeterli olmuyor ki?buradayım da ben bu konu, mesaj takip olayını çözemedim yaw. Hani kafama esip eski mesajlara bakayım demesem yazılanları göremeyeceğim. Tek çözüm her mesaj yazılan konuya abone olmak görünüyor ki posta gelsin adrese mesaj yazıldı diye yoksa takip edebilmek çok zor. Hele ki benim pek mesajım yok o kadar mesajı olan sizler nasıl takip ediyorsunuzya da mesaj yazılan bir konuda başkası da mesaj yazdıgı takdirde (oyun vb konular hariç) bildirim gelse daha rahat takip edilemez mi? Ya da benim henüz keşfedemediğim kısa bir yol var mı ? ("profiliniz", sekmesi altındaki mesajlardan bakmak dışında ?)

"Profiliniz" sekmesi neden yeterli olmuyor ki?
Orada bu anlattığın her şeyi görebiliyorsun?
Ben kullanmadığım bir e-posta adresine abonelik verdim, profiliniz sekmesinden takip ediyorum.

şimdi şöyle;
diyelim ki ben bir konuda mesaj yazdım. Daha sonra başka bir konuda... ve bu böyle devam etti diyelim. Toplam 10 mesaj yazdım diyelim 10 farklı konuda ve ilk mesaj yazdığım konuda cevap niteliğinde bir mesaj yazıldıysa bunu ancak tekrar o yazdığım mesaj ya da mesajları tek tek kontrol ederek görebilirim yanılmıyorsam. Yani bir konuda bana cevap niteliğinde yazılmış bir mesaj olduysa bunu o konuya yeniden girmeden bilemem ve aynı zamanda mesaj yazılmamış bir konu da söz konusu olabilir ve bildirim söz konusu olmazsa "acaba şu mesajımdan sonra cevap yazıldı mı" mantığıyla yaklaşırsam da bütün yazdığım mesajların oldugu konuları yine tek tek kontrol etmem gerekir ve bir çok konuda mesaj olmadığı takdirde zaman kaybı olur kaldı ki dediğim gibi bir çok mesajı olan kişi zaten nasıl her mesajını kontrol edebilsin?
Burada ya benim anlayamadığım bir şey var (örneğin profiliniz sekmesindeki mesajlar zaten yeni mesaj oldukça üst sırada duruyor olabilir ya da herhangi bir yerde işaret olabilir "bu konuda yeni mesaj yazılmış" şeklinde)
örneğin bu konuda bana yazılmış bir çok mesajı tesadüfen gördüm. David, bana açtığı halde. Ben bu konuya direkt girip bakmasaydım ya da aboneliğe almazsam bu konuyu aynı şekilde kolay kolay mesaj yazıldığını göremeyeceğim.
Demek istediğim şu ya da anlayamadığım. Siz şimdi 2 ay önce herhangi bir konuda yazdığınız mesaj ya da yaptığınız yorumdan sonra yazılanları görmek istediğinizde ancak o mesajı bulup sonrasındaki mesajlara bakmak dışında abone olmadan cevap yazıldıgı anda forumda olsanız dahi bildirim olmadan nasıl fark edebiliyor ve bakabiliyorsunuz ?
Son cümle biraz karmaşık olmuş olabilir![]()
1-2 saat ayır siteye.
Gir konu dışına,
haberlere,
garip ve ilginç olaylara,
her telden fotoğraflara,
gereksiz mesajara,
belgesele,
sağlığa,
vs...
Sıradan başla tek tek her konuyu oku yorum yap.
Yapabileceklerine tabii ki, ilginç olanlara, yorum yap.
yarım gün sonra gir, profiliniz sekmesine tıkla, nasıl takip ettiğimizi anlayacaksın
Biz tüm takibimizi PROFİLİNİZ sekmesi üzerinden yaparız. Oraya konu bildirimleri gelir. Senin çok az mesajın olduğu için son mesaj yazılan konular bölümünü bizim takip yaptığımız yerle karıştırıyorsun.
Bak mesela oyunlara gir, ilk sayfadaki 25 konuya mesaj yaz
Orası sürekli aktiftir. Yarım saat sonra "profiliniz"e tıkla.
"Profiliniz" sekmesi neden yeterli olmuyor ki?
Orada bu anlattığın her şeyi görebiliyorsun?
Ben kullanmadığım bir e-posta adresine abonelik verdim, profiliniz sekmesinden takip ediyorum.
ikinize bir konu açmak istiyorum sayfalarca yazın 
Gencer utandırdı bizi adam aktif![]()

DiaBLoS™;2998919' Alıntı:Hoşgeldiniz .
Keyifli forumlar diliyorum .
paylaşım için teşekkürler h@lit abi
symbian S60 için duvar kağıdı yapma programı olarak aranızda bulunmaktayım halit de sağolsun paylaştı beni 

elimden geldiğince kardeşim
Hoşbuldum, teşekkürler.
symbian S60 için duvar kağıdı yapma programı olarak aranızda bulunmaktayım halit de sağolsun paylaştı beni
eh be Ferit kardeş ne güldüm gece gece![]()