Radyolar İçin RAM Dosyaları (GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
telefondan dinleme imkanı yokmu yani mms yöntemi nedir bilmiyorumda :)

CorePlayer'in s60v3 versiyonunun s60v5 entegrilileri var video açamıyorlar ancak yan sayfaya geçip insert url kısmından mms linkini yazıp dinleyebilirsin..

Ferzan

Ferzan

Üye
Teşekkürler :oke:

the.yunus

the.yunus

Üye
Teşekkürler kardeşim süper. Vallaha çalıştı. Hiç çekmiyor bizim burda takla çok sevindim. Hadi başarılarının devamını dilerim. :oke::oke::oke::sarıl:

msevis

Üye
Maçları yayınlayan radyo yok galiba bunların içinde. Derbi maçı dinleyemiyorum. Bildiginiz bir radyoyu (maçları veren ) ram dosyası haline getirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim...

KELGER

KELGER

Üye
arkadaşlar radyolar gibin tv adresleride var.onları bilen kimse varmı eskiden mvs tv de izliyorduk.

klavye13

Üye
çok çok tşk.. Birde süperlig maçlarının yayınını yapan bir radyonun ram dosyasını eklerseniz çok sevinirim.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Maçları yayınlayan radyo yok galiba bunların içinde. Derbi maçı dinleyemiyorum. Bildiginiz bir radyoyu (maçları veren ) ram dosyası haline getirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim...

çok çok tşk.. Birde süperlig maçlarının yayınını yapan bir radyonun ram dosyasını eklerseniz çok sevinirim.

NTV Spor'a bakıyorum. Sonucu yazarım.

arkadaşlar radyolar gibin tv adresleride var.onları bilen kimse varmı eskiden mvs tv de izliyorduk.

O Yayınlar Artık Yok Denecek Kadar Az. Büyük Kanalların Hiçbirinde MVS Yayınları Kalmadı.

haci6153

Üye
ellerine saglik

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
paylaşımlar için tşk. Yanlız bende diğer arkadaşlar gibi süper liğ maç yayınını verecek bir radyo bekliyorum. Belki işine yaraya bilecek bir bilgi vereyim trtnin web yayını devreye girdi bundan faydalanamazmısın?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
paylaşımlar için tşk. Yanlız bende diğer arkadaşlar gibi süper liğ maç yayınını verecek bir radyo bekliyorum. Belki işine yaraya bilecek bir bilgi vereyim trtnin web yayını devreye girdi bundan faydalanamazmısın?

Yarın genel bir radyo link kontrolü yapacağım. Konu yarın güncellenecektir. Bulursam bir yayın burdan ram dosyasını hazırlarım.

Panzehirturk

Panzehirturk

Üye
mms://84.16.235.90/ShowRadyo , mms://84.16.235.95/r5 ve mms://84.16.235.95/rv bu üç radyoyu açıyor nokia 5800 denebilirsiniz...

xErKaNx

Üye
lalegul fm yokmu olursa super olurdu

SilentOne

SilentOne

Üye
tşkk....

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
mms://84.16.235.90/ShowRadyo , mms://84.16.235.95/r5 ve mms://84.16.235.95/rv bu üç radyoyu açıyor nokia 5800 denebilirsiniz...

mms linklerini açmıyor 5800XM. 5800'ın hangi programı ile mms linklerini çalıştırmayı başardınız?

lalegul fm yokmu olursa super olurdu

Şuan yeni fw nedeniyle konuyu güncelleyemiyorum. FWleri yayınladıktan sonra güncelleyeceğim.

Güle güle kullanın :oke:

xneffi

Üye
Selam palfm`ide yayinlarmisiniz

caglet

caglet

Üye
Bu ney ben tam anlamadım

Üst Alt