MegaloManiaX
Üye
telefondan dinleme imkanı yokmu yani mms yöntemi nedir bilmiyorumda![]()
CorePlayer'in s60v3 versiyonunun s60v5 entegrilileri var video açamıyorlar ancak yan sayfaya geçip insert url kısmından mms linkini yazıp dinleyebilirsin..
telefondan dinleme imkanı yokmu yani mms yöntemi nedir bilmiyorumda![]()
Teşekkürler![]()
Teşekkürler kardeşim süper. Vallaha çalıştı. Hiç çekmiyor bizim burda takla çok sevindim. Hadi başarılarının devamını dilerim.![]()

Maçları yayınlayan radyo yok galiba bunların içinde. Derbi maçı dinleyemiyorum. Bildiginiz bir radyoyu (maçları veren ) ram dosyası haline getirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim...
çok çok tşk.. Birde süperlig maçlarının yayınını yapan bir radyonun ram dosyasını eklerseniz çok sevinirim.
arkadaşlar radyolar gibin tv adresleride var.onları bilen kimse varmı eskiden mvs tv de izliyorduk.
paylaşımlar için tşk. Yanlız bende diğer arkadaşlar gibi süper liğ maç yayınını verecek bir radyo bekliyorum. Belki işine yaraya bilecek bir bilgi vereyim trtnin web yayını devreye girdi bundan faydalanamazmısın?
mms://84.16.235.90/ShowRadyo , mms://84.16.235.95/r5 ve mms://84.16.235.95/rv bu üç radyoyu açıyor nokia 5800 denebilirsiniz...
lalegul fm yokmu olursa super olurdu
tşkk....