Radyolar İçin RAM Dosyaları (GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

nigelli

Üye
sayın MegaloManiaX arakadaş sana teşekkür ediyorum RAM dosyaların için... Rica etsem şu radyoların da RAm dosyalarını hazırlayım forumda yayınlasan büyük bir hizmet etmiş olursun aziz kardeşim: Gözyaşı Fm,Ribat Fm, Akra Fm, Moral Fm,DünyaRadyo, Burç Fm...Şimdiden teşekkür ederim...(Olumlu veya Olumsuz bir karşılık verirsen sevinirim)

zarty1

Üye
Abi Lig Radyonun yayın sistemi değişti sanrım ne yapmak lazım ?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
sayın MegaloManiaX arakadaş sana teşekkür ediyorum RAM dosyaların için... Rica etsem şu radyoların da RAm dosyalarını hazırlayım forumda yayınlasan büyük bir hizmet etmiş olursun aziz kardeşim: Gözyaşı Fm,Ribat Fm, Akra Fm, Moral Fm,DünyaRadyo, Burç Fm...Şimdiden teşekkür ederim...(Olumlu veya Olumsuz bir karşılık verirsen sevinirim)

Abi Lig Radyonun yayın sistemi değişti sanrım ne yapmak lazım ?

Linkler bu hafta konu tek tek denenip isteklerde göz önünde bulundurulacaktır arkadaşlar. Cumartesi günü hepsini halledip konuyu güncellerim

zarty1

Üye
Abi lig radyoyu bu akşam halletmek mümkün mü :D İş yeri dayanılmaz sıkıcı tek hayat enerjim sigaram ve lig radyo. Boğuluyorum yoksa.

emretwoolf

emretwoolf

Üye
best fmin adresi yeni adresi bu.ilk sayfadaki eski calismiyor

bunu nasil dinlicez 5800da???

AlpReis

AlpReis

Üye
Muhteşemsin Muhterem

kdr1903

kdr1903

Üye
harika bişe bu! süpper herkese tavsiye ediyorm

kartal45200

Üye
Alem FM i verirsen çok mutlu olurum.

Panzehirturk

Panzehirturk

Üye
Metro fm i isteyen arkadas

zarty1

Üye
Abi Lig Radyoyu N97'den dinleyebilen var mı ?

--------------- Ekleme ---------------

Bir çözüm getirebilecek mi var mı :( Lig Radyo konusunda ?

barbaros17

Üye
Konu için teşekkürler internet üzerinden radyo dinlemek için program varmı acaba nokia x6 için.

zarty1

Üye
Lig Radyo ve NTV Spor Radyoyu N97 ile internetten dinleyebilen varmı :( Bu konuda çok mağdurum. İşten bile istifa edesim geliyor. O derece sıkıntı yapıyorum bu işi kendime.

yalnizkalp21

Üye
radyo5 ?

etherkes

etherkes

Üye
best fm olmuyo bi kontrol etseniz?

yalnizkalp21

Üye
:)oleyy sonunda radyo5 i actim soyle anlatayim arkadaslar belki yardim olur arkadasin dedigi gibi mms radyolari symbian desteklemiyo tabiki ve bazi dinleyemedigimiz radyolar mms yayin yapiyo fakat burdanda edindigim bir kac bilgiyle ve intenette biraz arastirmadan sonra coreplayrin mms radyolari actigini gordum ve coreplayeri indirip sertifikalayip kurdum n97 de duzgun calismiyor coreplayer ama coreplayerin open url kısmına radyo5 in linkini yazdim sonuc su an benim n97 de radyo 5 i dinliyorum :) mms radyolari acabilecegini tahmin ediyrum sadece radyo5 i actim ins faydali olur ayrica burdaki arkadaslra tesekkur ederim daha once pls nedir mms nedir bilmiyodum :)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
:)oleyy sonunda radyo5 i actim soyle anlatayim arkadaslar belki yardim olur arkadasin dedigi gibi mms radyolari symbian desteklemiyo tabiki ve bazi dinleyemedigimiz radyolar mms yayin yapiyo fakat burdanda edindigim bir kac bilgiyle ve intenette biraz arastirmadan sonra coreplayrin mms radyolari actigini gordum ve coreplayeri indirip sertifikalayip kurdum n97 de duzgun calismiyor coreplayer ama coreplayerin open url kısmına radyo5 in linkini yazdim sonuc su an benim n97 de radyo 5 i dinliyorum :) mms radyolari acabilecegini tahmin ediyrum sadece radyo5 i actim ins faydali olur ayrica burdaki arkadaslra tesekkur ederim daha once pls nedir mms nedir bilmiyodum :)

Sitedeki hangi linki kullandığını söyleyebilir misin? Evet coreplayerin bu özelliği var. Bende bunu kullanmayı düşündüm ama çalışan versiyon bulamamıştım. Yani video çalıştırmıyo biliyoruz ama bulduğum çoğu linkte icona tıklandımda hiç açmıyordu. Açsa bende sadece radyo için kullanacaktım. Program yada konunun linkini yazabilirseniz çok minnettar kalırım.

yalnizkalp21

Üye
valla arkadasim en son versiyonu rasgele aradim netten bi de n97 nin en son surumunu kullaniyorum zaten daha once anlatmistim coreplayer duzgun calismiyo ama sol secim menusune tiklayip open url dedigim zaman linki yaziyorum 15 20 sn sonra radyoya baglaniyo ama ekran bembeyaz yani stabil degil ama yine radyo icin yeni bi cozum buldum noki a nin kendi programi var internet radyo diye nokia internet radio ovi suitede var cok stabil calisiyo 400 kusur turk radyosu var siddetle tavsiye ederim coreplayer ugrastiriyodu bu nokianin oldugu icin cok stabil calisiyo valla ben erzurumluyum sole bi test edeyim dedim erzurum radyosunu actim peder telefona el koydu :) zor aldim ozetleyecek olursak
yukarda bi arkadasta istemis lig radyo
radyo5
fenomen
metro fm
naklen mac
super fm
kral fm
bunlari favoeri listeme aldim eger bu programi ovi suiteden indirip kurarsaniz pisman olmöazzsiniz simdiden allah razi olsun dediginizi hissediyorum :) :yuru

Ferzan

Ferzan

Üye
:tşk:yaşam radyo için bulabilirmisin ?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
valla arkadasim en son versiyonu rasgele aradim netten bi de n97 nin en son surumunu kullaniyorum zaten daha once anlatmistim coreplayer duzgun calismiyo ama sol secim menusune tiklayip open url dedigim zaman linki yaziyorum 15 20 sn sonra radyoya baglaniyo ama ekran bembeyaz yani stabil degil ama yine radyo icin yeni bi cozum buldum noki a nin kendi programi var internet radyo diye nokia internet radio ovi suitede var cok stabil calisiyo 400 kusur turk radyosu var siddetle tavsiye ederim coreplayer ugrastiriyodu bu nokianin oldugu icin cok stabil calisiyo valla ben erzurumluyum sole bi test edeyim dedim erzurum radyosunu actim peder telefona el koydu :) zor aldim ozetleyecek olursak
yukarda bi arkadasta istemis lig radyo
radyo5
fenomen
metro fm
naklen mac
super fm
kral fm
bunlari favoeri listeme aldim eger bu programi ovi suiteden indirip kurarsaniz pisman olmöazzsiniz simdiden allah razi olsun dediginizi hissediyorum :) :yuru

Ek bilgi için teşekkürler :oke:

:tşk:yaşam radyo için bulabilirmisin ?

pls yöntemi kaldırılmış. Sadece mms olarak yayın yapıyor şuan

Üst Alt