Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!!

Sponsorlu Bağlantılar

bektascinar

bektascinar

Üye
hocam N96 da yaptım oldu mu olmadı mı anlayamadım ama menu ler hızlı gecior o kesin ^^

onun dısında telefonun ram - işlemci vs sine sorun cıkarır mı bu yontem?

fb1907*

fb1907*

Üye
önceden resimler 10sn gibi bi sürede açılıoyordu şimdi hemen açılıyor çok iyi

bluemai

bluemai

Üye
nerden bulursunuz bunları... tebrikler ve tabii ki teşekkürler

tuncakay9393

Üye
saol arkadasm bu arada n97 minidede işe yarıyo sanrm..çok farketmesede hıznalnıo brz

canali1

canali1

Üye
ben denedim ama nasıl hızlandığını anlıyacağız

--------------- Ekleme ---------------

bende bişey farketmedi benim tel e71 yinede teşekkürler

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Rıca ederim kardeşlerim..

arda_ozmen

arda_ozmen

Üye
X6 olumlu sonuc verdi teşekkürler arkadaşım

haydene

haydene

Üye
helal olsun eline sağlık.

haliloz95

Üye
n79 da denedim sonuç aldım özellikle mesaj yazım derdi olanlar kesinlikle yapsın.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Telefonum: Nokia 5230 Siyah v21.0.0.4 RM-588. Sırf yorumlarda olumlu sonuç alanlar olmuş diye özellikle telefonumdan (bu uygulamayı yapmadan önce) bir kaç uygulama açıp-kapadım ve menü geçişlerine baktım. Sonra denilenleri harfi harfine uygularken, daha ajandadan "Çıkış" dediğim gibi menü hızlanması olduğunu farkettim. Sonra Galeri gibi 2-3 bazen 4-5 saniyegeç girilen yerlere anında (0,5-1sn arası oldu) girebiliyorum. Dediğim gibi menüde de süper bi hızlanma var. Daha nerede nasıl bir hızlanma oldu bilmiyorum.

Paylaşıldığı için Allah razı olsun. Ama şunu nereden keşfettiğinizi bildirin bari ;)

okvnoe

Üye
dostum nasıl oldu anlamadım ama 5800 da az önce dalga geçerek denedim gülerek olumlu sonuç aldım kötü olsa dalga geçecektim haksız olmak güzel oldu bu sefer:D:D ellerine saglık

ali.oren

ali.oren

Üye
5230 da oldu. supersin nerden buldun bunu ya harika. sagol

hukukcuemre

hukukcuemre

Üye
5800 da ve de n73 de çalışıyor çoook teşekkur edıyorum :) menuye gırerken çok fark ettı :)

w1nk

Üye
zararı warmı telefona?

'Şeref'

Emekli Yönetici
teşekürler

Flo Rida

Flo Rida

Üye
Tekrar sağollun. Arkadaşlarımızın işine yarayabilir.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Hızlandırdığı doğruda bunun bi sakıncası olmasın :D

knight_92

knight_92

Üye
tşkler gerçekten farketti :oke:

****GhOsT****

Üye
Bunu yapınca şarj daha mı çabuk biter yani bişeyi olması lazım :D Yapanlardan hiç o konuda sıkıntı yaşan varmı? Bide öyle bi durum olursa yaptıktan sonra bunu nasıl iptal edebiliriz?

Üst Alt