İOS 4.1 UNLOCK haberleri

Sponsorlu Bağlantılar

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
İOS 4.1 UNLOCK haberleri
arkadaşlar unlock ile ilğili tüm haberleri ğelişmeleri bu konu altında bildireceğim..yarım saat önce yayınlanan bilği ile başlıyorum..




Kilidini Kamu olduğunu 05.14.02 IOS 4.2 sonra Just One Day olduğunu Baseband


Burada 3GS bekliyor baseband orada insanlar her yerinden haber iyi bir iPhone ve 05.14.02 unlock iPhone 3G. Birkaç gün önce, MuscleNerd hacker iPhone iPhone Dev Team üzerinde kilidini iPhone 3G hakkında onu isteyen bir kullanıcı cevap IOS 4.1. cevap çok bir tatmin edecektir seni.





Burada ne MuscleNerd tweeted adam için cevap:
MuscleNerd: sonra ise en fazla 3G ya da 3GS, sadece bir gün veya 2 you 4.2 herkese açıktır (doğrulamak şeyler zaman yeterince)
Bu cevap getiriyor hem de kötü ve iyi haber, neden? o iPhone 4 Baseband 02.10.04 konusundan hiç söz etmedi, çünkü bu olabilir iPhone 4 ve gecikebilir şu anda serbest değil kilidini gösterir.

IOS 4.2 ) çok yakındır, bu (olmalıdır piyasaya erken Kasım. kadar tüm için Özetle o, iPhone 3GS ve baseband 05.14.02 iPhone 3G Kasım ayında olacak erken kilidini olsun. Kalmak ne zaman haberdar ayarlı tutmak edeceğiz gibi IOS 4,2 mevcuttur ve kilidini izledi tarafından.

--------------- Ekleme ---------------

s Apple haberdar size takiben makalede daha önce bizim itibaren IOS 4.2 GM sürümü, iPhone Dev Team üyesi MuscleNerd yöntemi kullanılarak kilidini doğruladı yeni bir o ultrasn0w sürümü Apple'ın kısa bir süre sonra olacaktır kullanılabilir.
bildirilen olarak RedmondPie, MuscleNerd 4.2 IOS ima ki güncelleme resmi yayımlanmasından sonra Apple gün 2 olarak dışarı civarında olacak yeni kilidini.
Onun en son Tweet okur: "MuscleNerd: @ 4.2 sonra simplysaru en fazla 3G ya da 3GS, sadece bir gün veya 2 konum eğer) şeyler yeterli zaman sadece (kamu doğrulamak"
Ne yazık ki, bu MuscleNerd ultrasn0w güncellenmiş sürümü sadece şimdi için iPhone 3G ve 3GS IOS 4.1 çalıştıran ve 4.2 desteği sağlayacağını belirtti olarak yöntem henüz iPhone 4 için geçerli olmayacaktır kilidini.
O halde tamamen 4 iPhone ne için dışarı bir kilidini değil kural, size sahipleri olacak 3GS ve 3G sadece sahip beklemek daha uzun. Daha önce olduğu kilidini bile var ve 3GS kullanıcıları kesinlikle 3G için olsa haber iyi oldu bekleyen Limera1n yayımlanmıştır.
 


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
konunun özü 4.2 çıkınca 2 gün veya 1 gün sonra unlock çıkacağı bilinen bir husus..bu hafta içinde 4.2 nin çıkacağı söyleniyor.
 
cmlkrc

cmlkrc

Üye
4.2 çıkmış
 

alpto

Üye
aylar yillar oldu 02.10.04 unluck sen gelmez oldun:(
iphoneda oldu ipod:(
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
birkaç güne çıkar sabır arkadaşlar..
 
cmlkrc

cmlkrc

Üye
sabır sabır 55 gün oldu :)
 
mtunc52

mtunc52

Üye
İphone 4 , v4.1 02.10.04 baseband için bihaber yok sanırım... İphone 3G ve 3GS için Unlock tan bahsediyor.
 
hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
çıkar kesin beklemeye devam
 
mtunc52

mtunc52

Üye
bu habere göre 7 kasım pazar çıkabilir.
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
az kaldı arkadaşlar 4.1 8 Eylül de çıktı.ben 8 Kasımda bekliyorum açıkçası.
 
hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
resmi açıklama ğeldi ios 4.2 kasımın 7 sinde yayınlanıyor
 

nutty001

Üye
halen haber yok herhalde arkadaslar
 
hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
Ne yazık ki, bu MuscleNerd ultrasn0w güncellenmiş sürümü sadece şimdi için iPhone 3G ve 3GS IOS 4.1 çalıştıran ve 4.2 desteği sağlayacağını belirtti olarak yöntem henüz iPhone 4için geçerli olmayacaktır kilidini.
 

nutty001

Üye
arkadaslar bi yardım halen çıkmadımı
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yok kardeş çıkmadı..4.2 yayınlanınca unlock yayınlanacak.
 
cmlkrc

cmlkrc

Üye
9 ve 12 sinde 4.2 çıkıyor...
 

Benzer Konular



Üst Alt