Blackstar 5800 v52 MOD/HACK

Sponsorlu Bağlantılar

sanitarium8787

sanitarium8787

Üye
hocam msjlara ingilizce dil seçeneğini ekledinizmi tekrardan format atıcamda?

maktama

maktama

Üye
hocam msjlara ingilizce dil seçeneğini ekledinizmi tekrardan format atıcamda?

ilk mesajın son değiştirilme tarihi 10. ayın 11i. Buna dayanarak mesajlar için ingilizce t9 eklemesini yapMAdığını söylemek yanlış olmaz heralde. Bu ay ortalarında v60 çıkıcak, onu bekliyordur herhalde:D:D

sanitarium8787

sanitarium8787

Üye
ilk mesajın son değiştirilme tarihi 10. ayın 11i. Buna dayanarak mesajlar için ingilizce t9 eklemesini yapMAdığını söylemek yanlış olmaz heralde. Bu ay ortalarında v60 çıkıcak, onu bekliyordur herhalde:D:D

yok hocam T9 inglizce değil, normal ingilizce yazma dili.:) olabilir mantıklı:)

maktama

maktama

Üye
yok hocam T9 inglizce değil, normal ingilizce yazma dili.:) olabilir mantıklı:)
Evet, t9 değil normal ingilizce demiştin önceki mesajlarının birinde,sonradan aklıma geldi, ama forumda yazdıklarım için "edit" kısmını göremiyorum 1 haftadır, niye olduğunu anlamadım. onun için değişiremedim, yazımı, ekleme de yapmak istememiştim:)

Ricochet

Ricochet

Üye
müzik dinlerken 5-6 şarkıdan sonra,bazen 3 şarkıdan sonra donuyor bataryayı çıkarıp takmak gerekiyor.üstad.aynı şeyi yaşayan oldumu benden başka ???

b-yildiz

b-yildiz

Üye
Symbian için MS .Net kurup kaldırınca sistem hatası vermeye başladı formatlamak zorunda kaldım. Başka türlü bir sorun yok.
Senin sorun müzik dosyalarında bir sorun olabilir ya da hafıza kartın sorunlu olabilir (bad sector). Usb depolama olarak takıp bir tarama yaptır.

mardok

mardok

Üye
teşekkürler

irfan7002

irfan7002

Üye
kardeş profil isminin genel olmasını istiyorum nasıl yapabilirim

karabocekfb

Üye
pekı arkadaslar bunu kurunca garantısı ıptal oluormu ?

maktama

maktama

Üye
pekı arkadaslar bunu kurunca garantısı ıptal oluormu ?

E azbuçuk çıkıyor garantiden tabiiki:)
ama garantiye yollamadan önce tekrar aynı şekilde orjinal FW yüklersiniz, garantiye girmiş olur:):) garantilik bir sornunuz olmaması temennisiyle....:d

Davulbaz

Davulbaz

Üye
teşekkürler

ceyhuuun

Üye
bu gune kadar kullandıgım en ıyı en tatmınkar fv cok tesekkur ederım emegıne saglık

Erman_

Erman_

Üye
Suphi kardeşim grafikler için sadece imagesi tarasa? Onun için bi mod yapamazmısın? Şİmdiden çok teşekkür ederim.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Erman_

Erman_

Üye
Tsunami v3.1 kullanıyorum. kök dizindeki garmin klasöründeki küçük ikonları dahi görüyor? :(

fear_lees

Üye
Kardeş Önemli Olan şarj ne kdr Şarjı gdiyor Kullanlar bi açıklayabilirmi ?

maktama

maktama

Üye
Tsunami v3.1 kullanıyorum. kök dizindeki garmin klasöründeki küçük ikonları dahi görüyor? :(
iyi, güzel de bunları tsunami forumuna yazsanız, burası blackstar bölümü...

ŞArj normal v51 fw gibi gidiyor.Ne eksik ne fazla, ama tel daha hızlı ve kullanışlı:D

rebel_time

rebel_time

Üye
ben bu firmware ilk çıktıktan hemen sonra kullandım hazırlayan arkadaş sağolsun ama kullanmaya başladıktan 3 gün sonra çöktü diye bilirim deneyenler görür zaten yinede emeğe saygı duyup tşk. etmek gerek

maktama

maktama

Üye
ben bu firmware ilk çıktıktan hemen sonra kullandım hazırlayan arkadaş sağolsun ama kullanmaya başladıktan 3 gün sonra çöktü diye bilirim deneyenler görür zaten yinede emeğe saygı duyup tşk. etmek gerek

NAsıl başardın bilemiyorum ama benim kurduğum arkadaşlar halen gaaayet güzel kullanmaktalar. hem de sistemlerinde görüşme kayıt programı kurulu ve her zaman aktif, antivirüs kurulu, 3 tane navigasyon kurulu(garmin,ndrive, ovimaps), advanced sms programı kurulu, arama engelleme programı(blackballer) kurulu ,TTpod, msnMessenger,winrar eklentisi, quickofis,slovoedsözlük ve abbyy'nin kartvizit okuyucu programları kurulu. Bir de arkadaşlar bunların üzerine phone torch, online eczane gibi ovimağazasından programlar da kuruyorlar, ama onlarınki2-3 haftadır çalışmaya devam ediyor.
Sonuç: ya senin telefonunda, ya hafıza kartında, ya da yazılımı telefona atma oalyında bir sorun vardır gibime geliyor. :oke:
Tabi senin ne program kurduğunu bilmiyorum, belkide sen haklısın, ne diyeyim:)

estami

Üye
Kötü üstadım Pnht C6-00 V20 Port etmişler 5800 için lakin Türkçe dil desteklenmiyor Türkçe eklenince arama ekranına girince telefon kendini resetliyor ingilizcede sorun yok.. bir el atarmısın BU FW'ye özledik yeni FW'lerini unutmadan ingilizcesini kullananalar çok hızlı bir FW diyorlar ve arama ekranı müthiş olmuş..

Takipçi Satın Al

Üst Alt