Arkadaşlar cihazın ekranında operatör ismi görünmüyor özellik olarakmı böyle yoksa bir ayarmı yapmak gerekiyor.....
akkadşlaşlar.teli alalı bir hafta oldu medya marketen.masanın üstünde bardaktaki su döküldü.teli birgün açmadım.daha sonra açtım tel çalıştı fakat menü tuşu çalışmadı.servise gönderdim.medya market benden 450 tl istedi.servisi aradım 650 tl istedi.ne kadar salakça dimiçben hep nokia kulanıyordum şimdiye kadar.şimdi nokianın değenini anlıyorum.tam kazık SAMSUNG.
--------------- Ekleme ---------------
terbiyesizlik bu ya.canım nokyam benim.artık samsungu kimseye tavsiye etmiyorum.sakın ha
) 
Menüye Geldiğinizde Sol Üstte Dznle Tuşu Var Basın Ve Yüklediğiniz Uygulamaların Sağ Üst köşesinde Çıkan (-) İşaretine Basın Uygulama Kaldırılacaktır.arkadaşlar samsung apps ten yüklediğimiz uygulamaları nerden kaldırıyoruz
7 Gün Dayandı Hemde Hergün Konuşma Yapmama Rağmen
İşin Sırrı Telefonunuzu Hiç Kapatmamak Ve Sürekli Şebekenin Çekmesini Sağlamak. Örneğin Metroya Binecekseniz Önceden Uçuş Moduna Almak Gerekiyor. Metrodan Çıkınca Eski Haline Getiriyorsunuz. Ayrıca Titreşimi Kesinlikle Kullanmıyoruz.
arkadaşlar samsung apps ten yüklediğimiz uygulamaları nerden kaldırıyoruz
Menüye Geldiğinizde Sol Üstte Dznle Tuşu Var Basın Ve Yüklediğiniz Uygulamaların Sağ Üst köşesinde Çıkan (-) İşaretine Basın Uygulama Kaldırılacaktır.
Arkadaşlar Şarjda Rekor Kırdım Başka Yapan Varmı Bilmiyorum7 Gün Dayandı Hemde Hergün Konuşma Yapmama Rağmen
İşin Sırrı Telefonunuzu Hiç Kapatmamak Ve Sürekli Şebekenin Çekmesini Sağlamak. Örneğin Metroya Binecekseniz Önceden Uçuş Moduna Almak Gerekiyor. Metrodan Çıkınca Eski Haline Getiriyorsunuz. Ayrıca Titreşimi Kesinlikle Kullanmıyoruz.
2 Hafta Boyunca 2 Kere Şarj Yaptım![]()

Menüye Geldiğinizde Sol Üstte Dznle Tuşu Var Basın Ve Yüklediğiniz Uygulamaların Sağ Üst köşesinde Çıkan (-) İşaretine Basın Uygulama Kaldırılacaktır.
Arkadaşlar Şarjda Rekor Kırdım Başka Yapan Varmı Bilmiyorum7 Gün Dayandı Hemde Hergün Konuşma Yapmama Rağmen
2 Hafta Boyunca 2 Kere Şarj Yaptım![]()
Bence mükemmel birşey. Normal bir nokia olsa 2 kere şarja takmam gerekebilirdi bunca saat kurcalama dayanabilmesi için.Arkadaşlar cihazın ekranında operatör ismi görünmüyor özellik olarakmı böyle yoksa bir ayarmı yapmak gerekiyor.....
valla benimkinde oraya kaydediyo zaten videonun indirme işlemi bitince sana "xx yerine kaydedildi şimdi izlemek için tıkla" gibi bi mesaj veriyo orda yazar nereye kaydettiği..kaydetme yerini nasıl değiştireceğini bilmiyorum videoyu indirirken web browserda "indirme yöneticisi" gibi bişe olması lazım tam kesin adı bu olmayabilir emin değilim oradan nereye indirmesini istediğini seçiyosun eğer indirdiğin videoları hiç bulamıyosan menü tuşuna çift tıkla akıllı arama açılıyo videonun adını yaz bulsun hemen![]()
menü bölümüne dosya açılmıyor sanırımMenü bölümüne klasör açılabiliyormu ? Açılıyrsa nasıl?
--------------- Ekleme ---------------
Birde hangi altyazı formatını destekliyor ?
hocm sen teli servise gönder öyle olmaması gerkiyor bide tel niye vuruyosunkitelefon sol tarafına orta şiddette vurunca kapanıyor. arada da kendi kendine kapanıyor. tekrar açtığımda dolu olan şarj gözükmüyor düşük pil uyarısı veriyor sizce nedeni nedir?
hocm sen teli servise gönder öyle olmaması gerkiyor bide tel niye vuruyosunki