Samsung S8500 Wave, S8530 Wave II Soru-Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

dafiaa

Üye
arkadaslar bende wave alıcam ama bluetooth 3.0 olması dier tlflardan foto video vs seyler almakta sorn yaratırmı ??

&dijital96

&dijital96

Üye
arkadaslar bende wave alıcam ama bluetooth 3.0 olması dier tlflardan foto video vs seyler almakta sorn yaratırmı ??

Ben hiç bi sorun yaşamadım.Blackberry,nokia vb bir sürü telefonla şarkı alıp yolladım bir sorun çıkmadı.

(Ya bu arada biri de benim sorumu cevaplasın artık ya)

doctorsite

Üye
iyi günler bende samsung s8500 almayı planlıyorum fakat bir sorum var telefonun içinde bulunan facebook programında sohbet yapılabiliyormu bunu öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler

caneryendi

caneryendi

Üye
iyi günler bende samsung s8500 almayı planlıyorum fakat bir sorum var telefonun içinde bulunan facebook programında sohbet yapılabiliyormu bunu öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler

sohbet şuan için yok buna izin verecek olan facebokk ve bada sanırım yakın zamanda yaparlar

doctorsite

Üye
çok teşekkür ederim peki bunun için ebuddy gibi bir program mevcutmu şuanda kies de

dafiaa

Üye
navigasyon ücretli mi arkadaslar ? nasıl ücretsiz olr eer ücretliyse?

Bekmezz

Bekmezz

Üye
Öncelikle anlatımınız için teşekkürler. Soru 44'e Kolaylık olarak eklemek gerekirse

Soru 44: Bazı uygulamaları çalıştırırken yeterli hafıza yok tarzı bir uyarı geliyor, sebebi nedir?
Cevap: O sıradaki RAM yani bellek kullanımıyla alakalı bir durumdur. Eğer düzelmezse telefonu yeniden başlatın.

Bunun yerine menü tuşuna 3-4 sn basılı tutarak görev yöneticisini açabiliyoruz buradanda istediğimiz yada çalışmamızı engelleyen açık kalan programları sonlandırabiliyoruz...

catdog2828

Üye
SLM

Bende samsung wave var telefonu şarja takıyorum şarj bittikten sonra batarya dolu diyor şarjı çekir tekrar taktığım zaman yeniden dolmaya başlıyor . Şarjı tam dolu iken bilgisayara taktığımda kalan pil ömrü %85 diyor yardım ederseniz sevinirim

ada10

Üye
tuş kilidi açma tuşunu basılı tut açılır.ayrıyetten ekrana dokunman gerekmeyecektir

yahsa

Üye
slm güzel bi bilgilendirme olmuş benim bi sorum olacak kiesi update ediyorum indirilecek 89 mb diyor 89 mb indiriyor fakat daha indirmeye devam ediyor sürekli böle oluyor sebebi nedir acaba...

--------------- Ekleme ---------------

[a href=http://urlal.com/dqqf]

omeryuce61

Üye
Arkadaşlar şu an telefonum hakkında en ufak bir sorunum yok. Tek sorunum Kies'e girdiğim zaman samsung apps sayfasına tıkladığımda "samsung apps'ı kullanmak için Samsung Kies'in son sürümnünü güncelleştirlemilisiniz. Şmid güncelleştirmek istiyormusunuz " diyor. Evet diyorum. "Yüklenecek dosyalar denetleniyor... (0/0) diyo kapanıyo tekrar kies açılıyor ama en ufak bir değişiklik olmuyor. Artından sürümü bi de resmi siteden yenisini yükleyerek değiştireyim dedim. Kiesi sildim tekrar yükledim en ufak bir değişiklik olmadı durmadan aynı şeyi söylüyor. Artık sıkıntıya girdim Samsung'un ücretsiz sağladığı yazılımlardan faydalanamıyorum. Bu konu da yapmam gerek birşey bileniniz varsa yardımcı olursa çok sevinirim...

navigasyon ücretli mi arkadaslar ? nasıl ücretsiz olr eer ücretliyse?

Nacigasyon ücretsiz. Sadece Sür ve yürü yanılmıyorsam 13.99 euro. Ben geri kalan tüm herşeyi yükledim. Bunları route 66 denen şeyle yapıyorsun

ozan_106

ozan_106

Üye
ilginc saol

goldcan

Üye
Arkadaslar samsung wave 8500 telefonumu kutu içinden çıkan kılıf ile kullanıyorum. Fakat her defasında pantolon cebimden çıkardığımda telefonun kapandığını ve pin kodu ister halde buluyorum. Bu bana pahalıya patlayabilir. Dolayısı ile buna çöüzm bulmam gerekiyor. Bulamazsam telefonu satmayı düşünmeye başladım bile.

cataron

cataron

Üye
Yahu telefonu kurcalarken 8-10 dokunuştan sonra normal dokunma sesi tık tık diye duyulurken birden pat diye hoparlörden aykırı bir ses çıkıyor sonra aynı döngüde devam ediyor. Özellikle belli bir zamandan sonra tuş kilidini açıp ilk dokunuşta oluyor?? neler oluyor.

ibrahimozan

Üye
arkadaşlar bnde s8500 var bilgisayara bağladım telefonun sürünümünü güncellemek için ama tam güncellerken hata verdi bende sistemi geri yükle dedim şimdi telefonda samsung apps giremiyorum şöyleki giriyorum 30 sn sonra şöle bi yazı geliyor güncelleme mevcuz diye sadece onayla yazısı cıkıyor tamm diyorum yüklerken hata veriyo çıkıyo programdan yardımcı olursanız

stooRmm

Üye
Merhaba arkadaslar, benim de 2 sorum olacak, bilen arkadaslar cevaplarsa memnun olurum.

1. 5620 de gördüm, Her widget da ayrı bir duvarkagıdı var, bu ozellik 8500 de yokmu ?
2. Tuskilidini ekrana elle bir harf yazarak açmak nasıl oluyor, nereden nasıl ayarlanıyor ?

egemen1903

Üye
sorulduğunu sanmıyorum, ben flaşladım telefonu ve şuan XXJH3 yüklü telefonda. sorunsuz düzgün bir şekilde çalışıyor, merak ettiğim kurtarma moduna alırsam ne olur?
telefona ne yükler? değişen bir şey olur mu? hala TR FW lerine dönme yolu arıyorumda :) neme lazım gerekli olabilir...

sinemis07

Üye
bnde aynı sorunla karşılaştım ve şuan telefonum açılmıo sorunu çözdün mü çözdüysen nasıl çözdün bilgilendirebilirsen çok sevinirimm

arkadaşlar s8500 kullanıyorum kiesten update ederken kendi kendine hata verdi yazılımı kurtarmaya çalıştım ondada hata verdi şuan bilgisayara bağlanamadığında kurtarma işlemlerinide gerçekleştirmio.Telefonda açılmıo açma tuşuna bastığımda telefon bilgisyar resmi ortasındada ünlem çıkıo dowloan mode die bişi var onu açtığımdada hiç birşey olmuyor bu konuda acil yardım ederseniz çook seviniriim :((

cataron

cataron

Üye
Bildiğim kadarıyla ilk önce kiesinizi güncelleyin, olmadı komple kaldırıp yeni sürümünü baştan kurun, sonra telefonu download mode ye alıp bilgisayar bağlantısını yapın, sonra kies oto. olarak güncelleme yada kurtarma işlemine başlayacaktır.

cattr70

Üye
Arkadaslar samsung wave 8500 telefonumu kutu içinden çıkan kılıf ile kullanıyorum. Fakat her defasında pantolon cebimden çıkardığımda telefonun kapandığını ve pin kodu ister halde buluyorum. Bu bana pahalıya patlayabilir. Dolayısı ile buna çöüzm bulmam gerekiyor. Bulamazsam telefonu satmayı düşünmeye başladım bile.

Wave, ekran ve tuş kilidi varken "No" tuşuna basılınca telefonu yeniden başlatır. Sanırım cebinizde bu tuşa baskı olduğunda bu sorunla karşılaşıyorsunuz... Yardımcı olacak bir bilgim yok ama en azından bu bilgi ile kararınızı verirsiniz.

Üst Alt