Samsung S8500 Wave, S8530 Wave II Soru-Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

osman83

Üye
Menü bölümüne klasör açılabiliyormu ? Açılıyrsa nasıl?

--------------- Ekleme ---------------

Birde hangi altyazı formatını destekliyor ?

ersudag42

Üye
Arkadaşlar cihazın ekranında operatör ismi görünmüyor özellik olarakmı böyle yoksa bir ayarmı yapmak gerekiyor.....

osman83

Üye

Waveboy

Üye
Merhabalar,

Samsung Wave telefonumun sol tarafında bulunan ses açma ve kapama tuşları aktif değil. Önceden sorun yoktu. Bugün birden oldu. Ses açmaya çalışıyorum aksine kısılıyor. Neden olabilir?

Ve fotoğraf çekemıyorum. Foto çekme tuşu sanki içine kaçmış gibi. Önceden de böyle miydi hatırlamıyorum. Fotoğraf makinesi açılıyor ama foto çekemıyorum. Tuşa basılmıyor bile...

Lütfen cevap...

sefa118

Üye
widgetları sayfaya nasıl ortaları hep sol ust kosede oluyor bide onerdıgınız uygulamalar neler?

favarol

favarol

Üye
Arkadaşlar cihazın ekranında operatör ismi görünmüyor özellik olarakmı böyle yoksa bir ayarmı yapmak gerekiyor.....

widget lardan şebekeyi seçersen görebilirsin ayrıca hücre mesajlarıda o widgetla ekranda görünüyor

akkadşlaşlar.teli alalı bir hafta oldu medya marketen.masanın üstünde bardaktaki su döküldü.teli birgün açmadım.daha sonra açtım tel çalıştı fakat menü tuşu çalışmadı.servise gönderdim.medya market benden 450 tl istedi.servisi aradım 650 tl istedi.ne kadar salakça dimiçben hep nokia kulanıyordum şimdiye kadar.şimdi nokianın değenini anlıyorum.tam kazık SAMSUNG.

terbiyesizlik bu ya.canım nokyam benim.artık samsungu kimseye tavsiye etmiyorum.sakın ha

nokia e60 ı çıktığı gün aldım bir haftada navigasyon tuşunun etrafındaki silikon eridi serviste garantiye girip girmediğini sordum girer ama bu parçayı temin edemiyoruz dediler parası neyse vereyim dedim gelmez dediler kasada renk attı kullanıma bağlı olabilir dediler parasıyla istedim yok dediler.. ne kadar salakça değilmi?

mesajından sonra su dökmeyi düşünmüyorum wave ime bu arada :)) :nono:

sedileba

Üye
arkadaşlar samsung apps ten yüklediğimiz uygulamaları nerden kaldırıyoruz

efecun

Üye
arkadaşlar samsung apps ten yüklediğimiz uygulamaları nerden kaldırıyoruz
Menüye Geldiğinizde Sol Üstte Dznle Tuşu Var Basın Ve Yüklediğiniz Uygulamaların Sağ Üst köşesinde Çıkan (-) İşaretine Basın Uygulama Kaldırılacaktır.

Arkadaşlar Şarjda Rekor Kırdım Başka Yapan Varmı Bilmiyorum :) 7 Gün Dayandı Hemde Hergün Konuşma Yapmama Rağmen :) İşin Sırrı Telefonunuzu Hiç Kapatmamak Ve Sürekli Şebekenin Çekmesini Sağlamak. Örneğin Metroya Binecekseniz Önceden Uçuş Moduna Almak Gerekiyor. Metrodan Çıkınca Eski Haline Getiriyorsunuz. Ayrıca Titreşimi Kesinlikle Kullanmıyoruz.

2 Hafta Boyunca 2 Kere Şarj Yaptım :D

campsnac1

Üye
Menüye Geldiğinizde Sol Üstte Dznle Tuşu Var Basın Ve Yüklediğiniz Uygulamaların Sağ Üst köşesinde Çıkan (-) İşaretine Basın Uygulama Kaldırılacaktır.

Arkadaşlar Şarjda Rekor Kırdım Başka Yapan Varmı Bilmiyorum :) 7 Gün Dayandı Hemde Hergün Konuşma Yapmama Rağmen :) İşin Sırrı Telefonunuzu Hiç Kapatmamak Ve Sürekli Şebekenin Çekmesini Sağlamak. Örneğin Metroya Binecekseniz Önceden Uçuş Moduna Almak Gerekiyor. Metrodan Çıkınca Eski Haline Getiriyorsunuz. Ayrıca Titreşimi Kesinlikle Kullanmıyoruz.

ciddi misin?süper.....:)

silver021

silver021

Üye

Cep telefonu elime bugün ulaştı. 5 saattir açık kurcalıyorum. şarjı %23 dü %17 ye geriledi :) Bence mükemmel birşey. Normal bir nokia olsa 2 kere şarja takmam gerekebilirdi bunca saat kurcalama dayanabilmesi için.

İspanyol

İspanyol

Üye
internetten rar dosya indirilebilirmi ben indiremiyorum varmı bilgisi olan

Sersolast

Sersolast

Üye
Samsung Wave GT S8500 için garmin programı bulunabilirmi veya olabilecekmi ?

Wavw deki ojinal 3 yazı fontu'nun haricin de istediğimiz font'u yükleyebilirmiyiz ? şimdiden teşekkürler..

afsim

Üye

widget lerde operator simgesi mevcut tıkla ekrana gelir

valla benimkinde oraya kaydediyo zaten videonun indirme işlemi bitince sana "xx yerine kaydedildi şimdi izlemek için tıkla" gibi bi mesaj veriyo orda yazar nereye kaydettiği..kaydetme yerini nasıl değiştireceğini bilmiyorum videoyu indirirken web browserda "indirme yöneticisi" gibi bişe olması lazım tam kesin adı bu olmayabilir emin değilim oradan nereye indirmesini istediğini seçiyosun eğer indirdiğin videoları hiç bulamıyosan menü tuşuna çift tıkla akıllı arama açılıyo videonun adını yaz bulsun hemen :oke:

Sadece face book tan izlediğin videoları kaydediyo youtuube den izlediklerini kaydetmiyo .

Menü bölümüne klasör açılabiliyormu ? Açılıyrsa nasıl?

menü bölümüne dosya açılmıyor sanırım

osman83

Üye
Peki hangi altyazı formatını destekliyor ?
Benim şarzım dediğiniz kadar gitmiyor mesela 1-2 saat facebook oyun falan oynuyorum arada arma falan 2.gunun aksamın tık şarz azalmış program kullanırken çok çabuk boşalıyor sizce garantiye götürmelimiyim ?

Sersolast

Sersolast

Üye
ersudag42--- arkadaşıma teşekkür ederim, fakat demekki anlatmak istediğimi ifade edememişim, ayarlar+ekran ve aydınlatma+yazı tipi türü,.. seçeneğindeki samsung font,cool jazz ,rosemary haricinde yazı tiplerinden o bölüme ekleme imkanı varmı demek istemiştim, ilgi ve alakanıza tekrar teşekkür ederim

denizci535

denizci535

Üye
Samsung wave şarji 15 gün gidermi. Konum gps. şebeke umts kapatsak. Ekran ışığı son ayarda kısık çalıştırsak 15 gün gidermi

xxist

Üye
telefon sol tarafına orta şiddette vurunca kapanıyor. arada da kendi kendine kapanıyor. tekrar açtığımda dolu olan şarj gözükmüyor düşük pil uyarısı veriyor sizce nedeni nedir?

viranufuk

viranufuk

Üye
telefon sol tarafına orta şiddette vurunca kapanıyor. arada da kendi kendine kapanıyor. tekrar açtığımda dolu olan şarj gözükmüyor düşük pil uyarısı veriyor sizce nedeni nedir?
hocm sen teli servise gönder öyle olmaması gerkiyor bide tel niye vuruyosunki

xxist

Üye
telefon sarsıntı ile mi kapanıyor onu anlamak istedim. garantı de yapılır mı

hocm sen teli servise gönder öyle olmaması gerkiyor bide tel niye vuruyosunki

telefon sarsıntı ile mi kapanıyor onu anlamak istedim. garantı de yapılır mı

Üst Alt