Samsung s8500 wave flash player sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kerem.yilmaz

kerem.yilmaz

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s8500 wave flash player sorunu
Samsung s8500 wave flash player sorunum var tl üzerinden nette dolasırken flah player eksikliği nedeni ile sayfalar açılmıyor acılsada görüntü yok yani sadece flash player eksikliğinde görünen ikonu var konu ile ilgili bilgisi ve çözümü olan varsa yardım edebilirmi acaba çok tesekkürler şimdiden

simgelekon

Üye
aynı sorun bende e var. çözümü yok mu acaba?

muratihtiyar

Üye
flash player yüklemek gerekli gibi.ama bende de aynı sıkıntı var.bilen,yapan arkadaşlar varsa bi yardım please....

Looser jack

Looser jack

Üye
Neden kimse ilgilenmiyor.. bilen lütfen paylaşsın.

mesay61

Üye
sorunun çözümü yokmu bende de aynı sıkıntı mevcut

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Mobile flash lite indirirsenız sorun halledilmiş olur

cancanancan23

Üye
arkadaşlar flash olmaması bu teli akıllı olmaktan çıkrıyor.flash sız hiç bir işe yaramadığı için almak isteyenlere tavsiye etmem.

Scofield™

Scofield™

Üye
Beyler wave de flash yok diye biliyorum... yeni firmwareyi bekleyin derim samsung star da çıkmadı :off: fakat wave de kesin çıkar diye düşünüyorum...:hmmm

silver021

silver021

Üye
Beyler wave de flash yok diye biliyorum... yeni firmwareyi bekleyin derim samsung star da çıkmadı :off: fakat wave de kesin çıkar diye düşünüyorum...:hmmm

ahahaha :D bilip bilmeden konuşmayın yaw. :ehe:ehe

arkadaşım telefonda orjinal adobe flash player yüklü. nie incelemeden görmeden bilmeden konuşuyorsunuz anlamıorum. içinde 9.1 sürümü yüklü.

facebook uygulamasından videoları tam ekran açıp izleyebiliyorsunuz. aynı durum dailymotion içinde geçerli.

flash playerda google ve vidivodo gibi internet sitelerinden sorunsuz bir şekilde internet tarayıcısından açılıyor. yanlızca internet seçeneklerinden flash ı aktifleştirmeniz gerekiyor.

Scofield™

Scofield™

Üye
ahahaha :D bilip bilmeden konuşmayın yaw. :ehe:ehe

arkadaşım telefonda orjinal adobe flash player yüklü. nie incelemeden görmeden bilmeden konuşuyorsunuz anlamıorum. içinde 9.1 sürümü yüklü.

facebook uygulamasından videoları tam ekran açıp izleyebiliyorsunuz. aynı durum dailymotion içinde geçerli.

flash playerda google ve vidivodo gibi internet sitelerinden sorunsuz bir şekilde internet tarayıcısından açılıyor. yanlızca internet seçeneklerinden flash ı aktifleştirmeniz gerekiyor.

kardeş bilmiyordum da yüzüme vurman olmadı.. :lac::kotu:

utml24

utml24

Üye
arkadaşın dediği gibi telefonun kendi içindeki uygulamalardan ( face. youtube vs..) video izlenebiliryor. flash 9,1 ile.

fakaaat artık normal internet siteler 10,1 versiyonuna geçtiği için kendi browserinden yani tarayıcısından vido izleyemessiniz. yani öyle googleden şurdan burdan istediğimiz video yu izleyemiyoruz. ve bana göre bu telefonun en büyüt eksiği bu. ama gelgelelim çok büyük bir eksik.... bir an evvel güncelleme ile yükseltimesi lazım flash ın....

ayrıca son olarak belirtmek isterim ki. samsungun servisi ve müşteri temsilcilerinin kendine bile faydası yokki bize olsun. beni çok üzdüler..

asln_27

Üye
arkadaşım internet ayarlarında flash aktif ama yinede hata veriyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt