Nokia Panorama v2.00 Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Panorama v2.00 Symbian^3 Signed
Nokia N8 telefonunuzda geniş açılı yüksek çözünürlüklü panoramik resimleri çekmenizi sağlayan bir uygulamadır. Görüntüleri otomatik olarak doğrudan yakalama ve işleme özelliği ile yüksek çözünürlüklü resimler üretebilir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dust61, ametlim, blasco ve 39 diğerleri

umitbasci

umitbasci

Üye
6600'a yüklenmez dimi??

bozdemirt

bozdemirt

Üye
n82 ye olur mu?

punqermojo

Üye
Teşekkrler kardeş..

Larismus

Larismus

Üye
güzel paylasım. devamlarını dilerim :)

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben yükledim n8 ime harika bir pro..Şaka şaka n8 im olduğunda yüklerim artık teşekkürler

DiscoInferno89

DiscoInferno89

Üye
Ya zırt pırt güncellememi yapılır işletim sistemine ya microsoft bile bu kadar OS çıkarmadı. Bende e63 var 6600 ın sis dosyasını açabilsem ne olur sanki. Ekran büyüdü diye sıfırdan sistem yapıyolar. Win98 prosu win7 de vistada acılıyor ama s60v2 prosu v3 e kurulmuyor.

caglet

caglet

Üye
n97 mini yuklenır mı ?

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
teşekkürler..

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Teşekkürler.

yasarkurt

yasarkurt

Üye
teşekkürler deneyeceğim..

yasarkurt

yasarkurt

Üye
tek kelimeyle ''harika''..tavsiye ederim,tekrar teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

ungood20

ungood20

Üye
Ya zırt pırt güncellememi yapılır işletim sistemine ya microsoft bile bu kadar OS çıkarmadı. Bende e63 var 6600 ın sis dosyasını açabilsem ne olur sanki. Ekran büyüdü diye sıfırdan sistem yapıyolar. Win98 prosu win7 de vistada acılıyor ama s60v2 prosu v3 e kurulmuyor.
bunlarda olmasa daha iyi acılırsa anlamı kalmadı performans hala işlemciye bağlı

venusutarit

venusutarit

Üye
Haklısın

ardentanarchy

ardentanarchy

Üye
Çok güzel bir program. Dün odamı baştan sona çektim. Renk uyumlarına kadar birleştirdi. Şimdi onu flash yapıp daha eğlenceli hale getireceğim.
Çok teşekkür ederim Ediz Yiğit.

nizam

nizam

Üye
Kardeş n96 ya yükledim ama açmadı tşk

hasoa

Üye
c7de açılıyor fakat foto çekme tuşuna basın diyo basıyorum hiç tepki yok c7de deneyen arkadaşlar varmı?

Takipçi Satın Al

Üst Alt