Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Panorama v2.00 Symbian^3 Signed
Sponsorlu Bağlantılar
karaboga_1890
Üye
bu 360 derece panorama googleye nurris diye aratırsanız örneklerini bulabilirsiniz belki n8 e de geliştiririler
C7' de aynı sorun var.
Bunun s^3 olduğundan eminmisiniz yaf
Doğru düzgün çalışan bir Panorama programı bilen varsa linklermi acep
BASKANCIHAN
Üye
eline emeğine sağlık
MURSALLI
Üye
Arkadaşım sağol e 72 de sorunsuz çalıştı
natural23
Üye
herkes teşekkür ediyor sankim denemiş gibi ben şimdi N8'me yüklerken uygun değil dedi yükledim kuruldu açtım ama açıldıktan hemen 2 sn sonra kapanıyor eminmisiniz S^3 olduğuna denemedende teşekkür etmeyin
karmaskesi
Üye
c7 de calısırmı hoca?
emreipekci
Üye
ben c7 de denedim ve oldu. program sizi yönlendiriyo zaten. ilk etapta başlatmak için kamera tuşuna basın ve sonrasında telefonu sağa ya da sola döndürerek devam edin. durmanız gerektiği zaman da ekranda bir el işareti çıkıyo ve telefon resim çekerek devam ediyo. görüntülemek istediğiniz alanı bitirdikten sonra tekrar kamera tuşuna basın ve çekilen resimler sanki uç uca eklenmiş gibi daha büyük bir resim karesi karşınıza çıkıyo
heavenhawk
Üye
Teşekkürler
moscow89
Üye
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
diğer usigned uygulamaların signedi yoku?
eqeaslan
Üye
sağolasın
blasco
Üye
çok teşekkürler arkadaşım, muhteşem bir paylaşım
vandal_78
Üye
süper elinize sağlık
mami-171
Üye
panorama çekimi yapmıyo
by_oguz
Üye
teşekkürler
tycoon_gs
Üye
panorama resmi kaydetmiyor
lorenzodivas
Üye
c7 de kamera tusunun yerını dahı yanlıs goren ve resım cekılemeyen bır programdır. el emegıne saygı.