O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

salih1906baba

salih1906baba

Üye
N79 da süper tel. hiç bi özl. eksik deil süper ama artk üretilmemesi çok kötü artk 2. el flan bakıom

sero58

Üye
N79 a yenı guncelleme yokmu arkadaslar ya

cozturk

cozturk

Üye
arkadaşlar dün 2.el n79 aldım, güncelleme yaptım, sanırım wireless'inde problem war, arıyor bulunamadı diyor, tekrardan arama yaptırıyorum gizli wlan çıkıyor, arkadaşlarda da n86-n95 falan war aynı noktadan onlar aratıyo 3-5 tane ağ çıkıyo, bu normalmi ayar yapmam mı gerekiyor, yoksa geri wercem cihazı
K_R_M'nin dediğine katılıyorum.Birde düşük bir ihtimal var:ehe.Eğer telefonu aldığın kişinin çok yakınında yaşıyorsan belki wlan ağlarını filtrelemiştir..Çok düşük bir ihtimal ama.??

K_R_M

K_R_M

Üye
N79 a yenı guncelleme yokmu arkadaslar ya

Zannedersem şimdilik son versiyonda problem yok herhalde daha da gelmez bundan sonra. Artık yeni modeller ve teknolojiler üzerine çalışma zamanı zannetmem daha uğraşsınlar.:bilmm

sero58

Üye
Hmm tşk.ler Kerem haklısın ama yınede bi ara cıkarsalar Fina lversıyon olarak iyi olur :D

K_R_M

K_R_M

Üye
Hmm tşk.ler Kerem haklısın ama yınede bi ara cıkarsalar Fina lversıyon olarak iyi olur :D

Kerem değil Kahraman ama neyse :islik Final versiyonu falan bakmazlar daha artık satmıyo n79 sattı satacağı kadar neden uğraşıpda vaktini harcasın ki ? pazarlama mantığı işte yeni şeyler yapıp keseyi doldurmaya devam :ehe arkaya bakmaz daha :oke:

efem-35

efem-35

Üye
@sanitarium8787

wlan sihirbazından tarat arada seçenekten yenile yap wlan ağlarını bulsun:oke:

sero58

Üye
Saol kahraman :) bncede haklısın

ayız

Üye
slm direk konuya giriyorum telefonum nokia n79 beyaz 1. sorunu onceden sesizde mesaj geldıgınde 3 kez titriyodu simdi ise 1 kez titriyor 2. sorunu hafıza kartımda 159 parça bulunmakta bisure sonra muzıkcalarda parcayı acarken çogu parca bozuluyor format atıyorum bır sure sonra yıne aynısı oluyor 3. sorunu telefonumun zıl seslerıde gozukmuyor bır sure zıl sesını degıstıremıyorum yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler.

ceranapo

Üye
slm arkadaşlar .. size bir sorum olacak: bende n79 kullanıyorum. benim sorunum şu fotoğraf çektiğim zaman 1 kr bakiyemden düşüyor. her zaman olan bi sorun değil günde 1 defa oluyor acaba neden?

hikmethakim

Üye
n79 iyi güzelde at sahibine göre kişniyo herhalde benim pek bişeyden haberim yok :) hele şu flash playerden hiç yok netten video izlenmio faceden filan ne yapmak lazım bilen varmı ?

semerdkan

Üye
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler BUDA SANA KAPAK OLSUN

efem-35

efem-35

Üye
slm arkadaşlar .. size bir sorum olacak: bende n79 kullanıyorum. benim sorunum şu fotoğraf çektiğim zaman 1 kr bakiyemden düşüyor. her zaman olan bi sorun değil günde 1 defa oluyor acaba neden?

kamerayı aç oradan ayarlar menüsüne gir kayıt yerini kapalı yap böylece krş.ların gitmez.:oke:

K_R_M

K_R_M

Üye
kamerayı aç oradan ayarlar menüsüne gir kayıt yerini kapalı yap böylece krş.ların gitmez.:oke:
Oradaki olay arkadaşın dediği gibi fotoğrafın çekildiği yeri bulmak istemesi üzere gps ve şebeke üzerinden harita üzerindeki konumunu saptayıp fotoğrafın içinde koymak böylece cektiğin fotonun nerde çekildiğini görmeni sağlamak. Burdaki konumlama ayarlarından şebeke seçeneğini iptal edersen internete bağlanmadan sadece gps üzerinden uydudan konum bilgilerini almaya çalışır.

savarona41

Üye
Çok kullanışlı telefon , fakat ufak hataları var , bu hatalarda versiyon 32'de düzeltilmiş.

wolkanx

wolkanx

Üye
Bence Nokia 5730xpreasmusic Bu telefonla(N79) Kamera Hariç Herşeyleri aynı hatta Daha KUlLanışlı ve Daha Güzel..(N79 vs 5730)

eto37

Üye
slm arkadaslar bende de n79 var telefon msj yazarken kıtlenmeye baslamstı bende dun *3yes formatı attım uygulama felan guncelledım 2,3 saat sonra 7 tuşu calısmamaya basladı telin sürümü 32.001 arkadaşlar teknık mı yoksa programsal mı lütfen yardımcı olun

LeqRa

Üye
arkadaşlar k.bakmayın eski yorumları okuyarak zaman kaybetmek istemiyorum n79 un şu anki en yüksek sürümü kaç ??

izmir-354535

Üye
telefonumun kamerasını bilgisayar destekli kullanmak istiyorum. ama telefonum s 60 modellerini desteklemiyor yada ben bilmiyorum. mobiolawebcam22setups60v2 diye bir program indirdim fakat içindeki bir s 60 dizinini telefonuma kuramıyorum bunu nasıl halledebilirim

sirdas_28

Üye
yaaaa bana birisi acilen cevap versin N79 un tv kablosu aldım küçük eski tip televizyonlarda telefonun tv kablosunu televizyona bağlayacağım soket yerlerivar herşeyi yapabiliyorum telefondaki kanalları dahi izleyebiliyorum televizyonda büyük televizyonda büyük dikdörtgen şeklinde soket yerleri var iki tane telefonun kablosunu sokacağım yerler yok yada ben mi bilmiyorum uydu cihazında var 3 tane soketi sokacağım yer ama nasıl çalışır yada çalışıyormu bana acilen yardım helpppppppppppppppppppppppp

Üst Alt