K_R_M
Üye
bu sorun bendede var fakat bilgisayara format atınca düzelmişti bu şekliyle 2 ay kadar düzenli çalıştı ama sonra tekrar bağladığımda saatin yanında beliren bağlandı iconu kayboldu ve daha gelmiyor pc suite ile bağladığımda telefonu görmüyor fakat bazı temel işlevleri yapıyor örneğin dosya görüntüleme internete bağlanma gibi fonksiyonları gerçekleştiriyor. ama program içinde telefonu göremiyorum bağlanamadı diyor kablo driver vs. birçok kez onardım ama nafile değin gibi güncelleme falan da yaptım hatta pc süite güncellediğimde telefondaki ver. günceşşedi ama şu an tık yok temel fonksiyonlar haricinde bende bir işşlem yaptıramıyorum ilerde tekrar format atarsam bu konuya telrar bakarım.n79 u yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve gerçekten güzel bi telefon fakat telefonu usb kablosuyla bilgisayara bağladığımda bağlantı hatasın veriyo ve veri alış-verişi yapamıyorum pc suite ve ovi suit in son sürümlerini yüklemiş olmama rağmen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
--------------- Ekleme ---------------
haa aklıma geldi bu sorun belki mantıksız gelebilir ama zannedersem telefonun pc suite modunda biligisayara bağlı iken dosya kopyalama gibi bir işlem yaparken donup kalmıştı baya bir bekledim ama öylece bekliyodu mecbur kabloyu söktüm daha sonra haf kartı hata verdi buolaydan sonra bir daha düzgün bağlanamadı seninki hiç mi bağlanmadı bu zamana kadar yoksa böyle bir sorun yaşadıktan sonramı bağlanmamaya başladı buna cevap verirsen konuya biraz daha açıklık getirmiş oluruz

)))