[FiNiTO][C6'97-2EV EKRANI & OViMAPS3.06]&[FLAG&SiMPLE STYLE][HACK-MOD-JAF-UDA]

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet meço

ahmet meço

Üye
arkadaşlar bırakın bu C6 yi N97 yi ben tekrardan v51 e döndüm oh bee dünya varmış rem 57 mb türkçe t 9 süper taklitçiligi bırakalım bizim telefonunuz 5800 bu hali hepsinden güzel

hsahin4

hsahin4

Üye
Arkadaşlar,
Ben biraz karıştırdım galiba. İlk sayfadaki açıklamalarda ilk önce anlatılan N97 tabanlı, ikinci sıradaki ise C6 tabanlı değilmi. Ben her ikisinide denedim ve C6 tabanlı olanı stabil bulmadım. N97 tabanlı olan gayet stabil çalışıyor.
N97 tabanlı olan CFW'de neden ramblow yok acep?

mnacar

Üye
iyi günler ben telefonu almanyadan aldım.versiyon olarak orjinal sürücüsü 50.*** gözüküyor.51 versiyonu yükleyebilir miyiz. çökme olur mu

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
YENi CFW'LERE AiT LiNKLER iLK SAYFA iLK MESAJA EKLENDi.

[16.10.2010]
[C6-2HS & OViMAPS 3.06 İNCLUDED]

CFW'LERE AİT ORTAK GÖRÜNTÜLER

İKİNCİ EV EKRANINA AİT GÖRÜNTÜLER

DİĞER GÖRÜNTÜLER

AÇILIŞ ANiMASYONU

AÇILIŞ VE KAPANIŞ EKRANI

Yenilikler :

-Açılış ve kapanış ekranları değişti.
-Açılış animasyonu değişti.
-Ouick Occife eklendi.(Dahili Bileşen)
-Abode Reader Eklendi.(Dahili Bileşen)
-OviMaps 3.06 için Ayrı CFW Eklendi.(Dahili Bileşen)
-Default Tema Dark IND90
-Soundwaves Red eklendi (Mecburen)
-Modifiyeli Zoom Effect eklendi.(Rehberde sadece 2sn bekleme payı)
-Arka planda çalışan uygulamalar kaldırıldı.
-Pin yazma ekranında yeşil tuş hatası giderildi.
-Sürükle bırak yazısı : " Açmak için sürükleyin " olarak değiştirildi.
-2ci Ev ekranı eklendi.Uygulamalar klasörü içinden "gadget" ikonundan çalıştırmanız gerekiyor.
-ovistore son kurulum dosyası thinkchange c klasörüne kopyalandı.
-Ana Ev Ekranına 20 Adete kadar uygulama ekleme imkanı
-Yeni yamalar eklendi
-ilk açılışta yaklaşık 55MB boş ram.
-ilk açılışta C'de yaklaşık 77-79 Mb boş alan
-Abode veOuick occife uygulaması ile C'de yaklaşık 20 Mb toplam kazanç
-Abode veOuick occife ve OviMaps 3.06 uygulaması ile C'de yaklaşık 35 Mb toplam kazanç

Uygulamalar:

1-2ci Ev ekranı
2-Jbak Taskman
3-Ramlbow (reg code sorarsa : 12345)
4-Bildirimler widgeti
5-HugeBattery Widgeti
6-QuickInfo

ÖNEMLİ ; LÜTFEN OKUYUNUZ

-üstteki 6 adet uygulama oto olarak ilk açılışta kurulacak.1-2 dakika beklemeniz gerekmekte.
-Saat ve tarihi kurulum sonrası kendiniz ayarlayacaksınız.
-Kurulum her zamanki gibi olacak.Kurulumu Aşağıdaki Mesajlarda ayrıntılı olarak anlattım.Daha önceden upload etmiş olduğum uda ve core dosyaları ile birlikte flash atılacak.
-Ovimaps 3.06 için ayrı CFW hazırlamamın sebebi bu seçenekte Ndrive kurulamayacak olması.Ndrive tercih edenler Ovimaps'siz seçenekleri yükleyebilirler.

PİL SARFİYATI

CFW son bir haftalık denemelerimde aşağıdaki sonuçları elde ettim.

1-Normal kullanım olarak şarj 3 gün 12 saat gidiyor.
2-Aktif kullanım 36-48 saat.
3-çok yoğun kullanım ise 16-24 saat arası gidiyor.

Flash EV EKRANI Kullanımı Tüm seçeneklerde fazladan %25 civarında pil sarfiyatına neden olacağından yukarıdaki zaman dilimlerinde azalma gözlenecektir.

Menü düzeni değiştirme [4x4]-[3x4]-[4x5]

Tercih ettiğiniz menü düzeni olan Grid klasörünü Resource içindeki Grid klasörünü silerek yenisini kopyala.Unutma sadece grid klasörü ve içindeki içerik kopyalanacak.[4x4]-[3x4]-[4x5] klasörleri kopyalanmayacak.Daha sonra CFW yi repack edip flash atabilirsiniz.Kolay gelsin.

Değişen tüm özellikleri yazdım.Şu anda unuttuklarım varsa ilave ederim.Diğer Tüm özellikler FLAG'97 ve SiMPLE STYLE'97 CWF leri ile aynıdır.Lütfen başka neler değişti neler yeni diye tekrar sormayınız

CFWleri [4x4] ve [ 3x4] kullanmak isteyenler grid dosyalarını kendileri değiştirerek değiştirerek CFW yi editleyebilirler.

Not: Eğer XM tuşu,Sesli komutlar ve Tuş sürükleme çalışmıyor diyen olursa

Not 2: Tuş sürükleme fonksiyon herhangibir Taskman programı açıkken çalışmaz.Haliyle Jbak Taskman açıkken de çalışmaz.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ossan001

Üye
bunların hepsi 5800 için mi yoksa içinde n97 de varmı yanlış dosya indirmeyim kafam karıştı

muradsedat

Üye
arkadaşlar bu flag 97 normal n97 de çalışırmı hoş bir modifiye olmuş sadece n97 mini için mi geçerli. yada n97 de nasıl çalıştırabilirim

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu flag 97 normal n97 de çalışırmı hoş bir modifiye olmuş sadece n97 mini için mi geçerli. yada n97 de nasıl çalıştırabilirim
Bu CFW'lerin hiçbiri maalesef N97 veya N97 Mini'de çalışmaz.Kurmayı denemeyin.Bu CFW'lerin tamamı 5800 lar için modlandı.

muradsedat

Üye
kardes peki bunu n97 için uYARLAMANIN Bİ YOLU YOK MU

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
kardes peki bunu n97 için uYARLAMANIN Bİ YOLU YOK MU
Elbette var,fakat n97 orjinal FW üzerinde çalışmak gerekir.Ben Sadece 5800 lar için mod yapıyorum.N97 olmadığı için yapsam bile deneme imkanım olmayacak.Ama N97 sahibi bir modder arkadaştan isteyebilirsiniz.

muradsedat

Üye
Tesekkurler emeğine sağlık

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler emeğine sağlık
Birşey değil kardeşim.istersen yapayım ama 10 gün kadar beklemen gerekebilir.Halletmem gereken özel işlerim var.şu sırada eğilemem.Ayrıca yükleme mesuliyeti sana ait olur.Kabul edersen haberim olsun.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
OviMaps 3.06 Konumlama Yöntemleri - WiFi/Ağ seçeneği aktif olduğu halde seçeneklerden gözükmüyordu.Sorun giderildi.Ovi Maps'a ait 3 adet CFW seçenekleri ilk sayfaya eklendi.Bu seçeneğe ayrıca biroltr kardeşimin 5800'dan C6'ya port ettiği T9 dosyaları da eklendi.

Wi-Fi Konumlama düzeltilmiş olarak ;
OViMAPS 3.06 included - 2Home Screen+ T9 [3x4]
OViMAPS 3.06 included - 2Home Screen+ T9 [4x4]
OViMAPS 3.06 included - 2Home Screen+ T9 [4x5]

Linkler ilk sayfaya eklendi.
Ovimaps içermeyen CFW lere ait diğer 3 seçenek için de bu akşama kadar T9'u ilave edip yüklemelerini tamamlarım. .

T9 için birol kardeşime çok teşekkür ederim.

ghostman35

Üye
fatih merhaba bişey sormak istiyorum. ben bu fv yi kullanmıyorum. kullandığım fv den memnunum fakat bu t9 çok sinir bozucu senin 5800 dan c6 ya entegre ettiğin t9 u kendi fvmize atamazmıyız lütfen yardımm

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
fatih merhaba bişey sormak istiyorum. ben bu fv yi kullanmıyorum. kullandığım fv den memnunum fakat bu t9 çok sinir bozucu senin 5800 dan c6 ya entegre ettiğin t9 u kendi fvmize atamazmıyız lütfen yardımm
Kullandğınız CFW yi modlayan arkadaşa söyleyin o size bu konuda yardımcı olaktır.:allalla:

ghostman35

Üye
ama ben bu konuda sizden yardım istedim anlıyorum ki bu sorunu çözmüşsünüz. rica etsem yardımcı olabiirmisiniz

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar t9 sözlük konusunda yardımcı olabilecek kimse yokmu ???

o.basar86

o.basar86

Üye
Hocam benim bir sıkıntım var. Simple style 97 yi yükledim. ellerinize sağlık çatır çatır çalışıyor ancak Tercihlerde zil sesi seçerken mp3 lerimi görmüyor sadece telefon hafızasında yüklü olan zil sesleri gözüküyor. Tercihlerde zil sesi seçebilmek için ne yapmak gerekli acaba ?

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Hocam benim bir sıkıntım var. Simple style 97 yi yükledim. ellerinize sağlık çatır çatır çalışıyor ancak Tercihlerde zil sesi seçerken mp3 lerimi görmüyor sadece telefon hafızasında yüklü olan zil sesleri gözüküyor. Tercihlerde zil sesi seçebilmek için ne yapmak gerekli acaba ?

Tercihler/zilsesi seçin/Şarkılar/Tüm şarkılar
yolunu takip edin.MP3 lerinize ulaşacaksınız.

o.basar86

o.basar86

Üye
Tercihler/zilsesi seçin/Şarkılar/Tüm şarkılar
yolunu takip edin.MP3 lerinize ulaşacaksınız.

Tüm şarkılara giriyorum ancak veri yok uyarısı alıyorum. Müzik çalar sağlıklı biçimde müziklerimi buldu ama tercihler ekranından hiçbişey yapamıyorum. Şarkılarımı özel bir klasöre mi eklemem gerekiyor acaba ?

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Tüm şarkılara giriyorum ancak veri yok uyarısı alıyorum. Müzik çalar sağlıklı biçimde müziklerimi buldu ama tercihler ekranından hiçbişey yapamıyorum. Şarkılarımı özel bir klasöre mi eklemem gerekiyor acaba ?

Böyle birşey olmaması lazım.Ben de sizinle aynı CFW yi kllanıyorum şu anda ve böyle bir sorun yok.Hafıza kartındaki tm mp3 lerimi görüyor.
Bir de Hafıza kartınıza Attachments klasörü açıp zil sesi yapmak istediğiniz MP3 leri oraya toplayarak dener misiniz ?

Üst Alt