• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Haftanın En Çok Satan Oyunları!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Chart-Track’ın düzenlediği veri raporlarına bakıldığında geçtiğimiz hafta içerisinde en çok satan oyunlar belirlendi. Bir önceki haftanın da lideri konumunda olan EA Sports’un futbol oyun serisi Fifa 11, liderliği elden bırakmadı. İkinciliğiyse KONAMİ’nin futbol oyun serisi olan PES’in en güncel sürümü 2011 izledi. Veri raporlarına bakıldığında, geçtiğimiz hafta içerisinde en çok satan oyun listesini söyle sıralayabiliriz;
• Fifa 2011,
• PRO EVOLUTION SOCCER 2011,
• DEAD RISING 2,
• F1 2010,
• HALO: REACH,
• CASTLEVANIA: LORDS OF SHADOW,
• ENSLAVED: ODYSSEY TO THE WEST,
• TIGER WOODS PGA TOUR 11,
• JUST DANCE,
• WII PARTY,

salih1906baba

salih1906baba

Üye
klasik bişi fifa 11 in en çok satılması çünkü süper bişi ...

'Davut

'Davut

Üye
İlk defa Korsan olmayan bir Oyun aldım 9.90a Sega Rally o Güzel oyun şaşırdım o fiyatı görünce...:D Fifa 11 de alırım ama 89.90 tl di... Neyse yine korsana devam ...:D

8D,li

Üye
çok güzel oyunlar

FiErKeMaL

FiErKeMaL

Üye
Arkadaşım Fifa11'in çakmasını 8 tl'ye aldı :D
Çakma makma ama Fifa11 yani.
Yükledi pc'sine.

salih1906baba

salih1906baba

Üye
:kop:

Necmati

Necmati

Üye
fıfa 1. yok böyle birşey :hmmm

kKoRkUsUzZz

kKoRkUsUzZz

Üye
ben her şekilde pes 2011in fifa 2011den daha iyi olduğuna inanıyorum.pes daha fazla satılmalıydı.

ungood20

ungood20

Üye
1 hafta gecti bir daha gelisn..

fuatfurit

Üye
Türkiye'de oyuna para veren insan var mı ? Ki İnterneti sınırsız yapan oyun depoları nette var nede olsa deyip geçiyor ... :) biz türk'üz buyuz yani Çıkarını bulduğumuz herşeyi değerlendiririz

kral sagocu

kral sagocu

Üye
paylaşım için saol kardeşim...:oke:

bybrutus

bybrutus

Üye
fiyatları makul tutsalar sürümden kazanırlar :)

şazenuş

şazenuş

Üye
fifa süper

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
pc yok oyunda oynayamıyoruz artık yakın da dizecem

fuatfurit

Üye
Bu oyunlar Türkiye'de satıyor mu ? Ki; ben zannetmiyorum herkes internetten indirmeye alışmış ... Tabii ileride bi yasa çıkarsa ne olur bilemem Abd'deydi sanırım kadın bilmem kaçtane müzik indirmiş 1.500 milyon dolar mı ne para cezası vermişler bu türkiye'de geçmesine gerçi çok ama ... neyse konu dışına çıktım sanırım ... :)

aslanpart

Üye
eniyisi pes

tekeci11

Üye
:bilmm:angry::bye2::box:ah

Python Coder

Python Coder

Üye
fenna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt