FIFA 16’nın demo tarihi belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
FIFA 16’nın demo tarihi belli oldu
Merakla beklenen FIFA 16 oyununun demo tarihi belli oldu.



Sporseverlerin özellikle futbol alanında büyük ilgi gösteren oyuncuların merakla beklediği FIFA 16’nn demo tarihi belli oldu.



Geçtiğimiz günlerde FIFA 16’nın demosunda yer alan takımlar ve en iyi futbolcuları açıklanmıştı. Gamescom2015’te ortaya çıkan FIFA 16’ı oyuncular tarafından büyük bir ilgi gördü. EA Sports, FIFA 16 futbol oyunu ile oyunculara iyi bir futbol deneyimi yaşatmak istiyor. Oyunun futbol alanında PES serisi ile büyük bir rekabet içerisinde olan FIFA serisi ön plana çıkmaya çalışıyor. %100 Trkçe dil desteğine sahip FIFA 16 futbol oyunu PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 platformları için çıkışını gerçekleştirecek. Oyuncuların büyük merakı içerisinde beklenen FIFA 16’Nın demosunun çıkış tarihi belli oldu. FIFA 16’nın demo oyununda Barcelona, Real Madrid, Manchester City, PSG, Chelsea, Milan ve Borussia Dortmund gibi futbol dünyasının büyük takımları yer alacak. FIFA 16’nın demosundaki en iyi futbolcuda Messi seçilmişti.

PES 2016’nın demo sürümü geçtiğimiz haftalarda yayınlanmış ve gözler FIFA 16 serisine çevrilmişti. Merakla beklenen haber geldi ve FIFA 16’nın demosu için tarih verildi. Yeni oynanış sistemleri ve aldığı lisanslar ile PES serisinin önüne geçmeyi başaran FIFA 16’nın demosunun çıkış tarihini EA Sports 8 Eylül olarak açıkladı.Oyunun demosunda 10 tane futbol takımının yanında ABD’nin ve Almanya’nın kadın milli takımları da yer alacak. FIFA 16 oyunu PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 ve Xbox 360 için 24 Eylül tarihinde raflardaki yerini alacak.

http://www.maxicep.com/oyun/fifa-16nin-demo-tarihi-belli-oldu-h204025.html
 
  • Beğen
Tepkiler: Serhan
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
PlayStation sürümünü merak ediyorum doğrusu.
 


Üst Alt