aynen benim benim kardeşlerim şirinleri bir ara izliyodu odamda artık nasıl oluyosa orda duyduklarım bilinç altıma yerleşip aynısı rüyada farklı şekillerde mesela gerçek insan şekillerinde kafamda oluşuyodu o şirinler başa bela birkaç kere öle tabi bazı filmlerdede oluyo gidişata göre değişiyohamsterlerle ilgili çok rüya görürüm bir keresinde 4-5 tane roborovsky türü hamster gördüm (türkiyede bulunmazz) rüyamda biliyorum buda rüya dedim ve tam rüyadan çıkıcam heryer karanlıklaştı rüya bitti uyanma aşamasndayımkii babam yüzümdeki yastığı bi kaldırmıştı hiiiiiiiiiii diye ayağa fırlamıştımbazen oluyo bi çizgifilmde görmüştüm (şirinler)rüyada istediğinizi yapabilirsiniz diye 2 kere oldu bana istemsiz
![]()

bu akşam deniyecemyapacak delikanli araniyor![]()

1 lira bozuk diyo anla iştedenicem
ama para miktarı nekadar 5,10,25,50,1 ha![]()

aynen benim benim kardeşlerim şirinleri bir ara izliyodu odamda artık nasıl oluyosa orda duyduklarım bilinç altıma yerleşip aynısı rüyada farklı şekillerde mesela gerçek insan şekillerinde kafamda oluşuyodu o şirinler başa bela birkaç kere öle tabi bazı filmlerdede oluyo gidişata göre değişiyo
--------------- Ekleme ---------------
bu akşam deniyecem
kimse beceremdi beni öldürmeyi ben becereyim bari hem rüyada günah diye bişi yok![]()

:avatarıda gördüm etkileme olanağı yok ben uyurken izlenenler varsa eğer etkiliyiciyse rüyamda görüyom. hem arkadaşlar korkak değilki ölmessiniz merak etmeyinsirinlerin insan hali diosun avatarlari görmus olmayasin bi fotolarina bak istersen..
dene bakalim bizede sonucu bildir . Bu hareketin cesaret verdi askadaslara![]()
:
delirirseniz sorumlu değiliz
avatarıda gördüm etkileme olanağı yok ben uyurken izlenenler varsa eğer etkiliyiciyse rüyamda görüyom. hem arkadaşlar korkak değilki ölmessiniz merak etmeyindelirirseniz sorumlu değiliz
![]()
:
: ben rüya göremiyorum pek fazla acaba film felan izlemiorum diemibelki:
: ben rüya göremiyorum pek fazla acaba film felan izlemiorum diemi

nerden bilicem. yarın yazıcam böyle şöyle diye bi bakıcam sende aynen öyle böyle diyedeniyecem

belki
nerden bilicem. yarın yazıcam böyle şöyle diye bi bakıcam sende aynen öyle böyle diye![]()
haklisin
: bu arada adamin 2. Deniycem mesaji ilginc
:ikinci mesejda bi anlammı var yoksa benmi anlamadımhaklisin
: bu arada adamin 2. Deniycem mesaji ilginc
:

fazla bekleme heyecan yapargeceyi sabırsızlıkla bekliyorum![]()