Denedim Yatmamla kalkmam bir oldu bi baktım sabah olmuş![]()
hic bisey hatirlamiyomusun yani 
adam boşuna demiyor yorgunken uykunuz varken deneyin diyearkadaşım ben yaptımda sabah boşalmışım yasabah soluğu duşta aldm işe geç kaldım denemiyom bidaha
![]()

yorgun olduğum bazı sabahlar, rüyamda kalkıyorum,giyiniyorum,kahvaltımı yapıyorum, sigaramı içiyiyorum sonra yatağa gelip kalk hadi işe geç kalacaksın diyorum ve gerçekten uyanıyorum bunun gibi bişeymi yoksa?
o arada uykusunda herşeyi hazırlamış fırına koymuş pişirmiş ama rüyasında bi geldik pizza yok
bide demez mi ben hazırladım pişirdim çokta güzel oldu ama rüyamda diye
iyi dalga konusu olmuştu gün boyu 

bi yandan eğlenceli ama tam uyandım derken bi bakıyosun rüyadasın![]()
birde şöyle bir şey var gece yatarken neyi düşünerek yatarsan rüyanda onu görüyosun sadece iyice konsantre olup sadece onu düşünmek gerekiyor onunla ilgili hayal kurmak gerekiyo sonra hop rüyanda![]()
iyi fikir kötü niyetlilerin eline gecmesin sonra (megan fox, adriana lima vs. Düsünenler olabilir
)iyi fikir kötü niyetlilerin eline gecmesin sonra (megan fox, adriana lima vs. Düsünenler olabilir
)

iyi fikir kötü niyetlilerin eline gecmesin sonra (megan fox, adriana lima vs. Düsünenler olabilir
)

bi tane çıktı
denenmiştir bende genelde tutuyor![]()

bence bişi olmadıki hatırlayayım gözlerim kapandı ve açıldı baktım sabah herhalde ters etki yaptı bir rüya zevkimiz vardı onuda bozdunuz ha sabah güne yorgun başladım sanki hiç uyumadımhic bisey hatirlamiyomusun yani
![]()

bence bişi olmadıki hatırlayayım gözlerim kapandı ve açıldı baktım sabah herhalde ters etki yaptı bir rüya zevkimiz vardı onuda bozdunuz ha sabah güne yorgun başladım sanki hiç uyumadım![]()
ruya gormek istmemeyenler icin iyi förmül gelistirdik o zaman