Rüyada İstediğini yapmak isteyen varmı ? !

Sponsorlu Bağlantılar

Unstable01

Unstable01

Üye
denemk istiorum blki bugün denerm:)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:hmmm

Laz¥

Laz¥

Üye
deneyeceğum oni

osmisyum

osmisyum

Üye
Bende de oldu ama ödüm b*kuma karışıyordu.Pencereden atlamıştım hem de birden uyandım...:ağlarım:

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
:kop:

zaza

zaza

Üye
hamsterlerle ilgili çok rüya görürüm bir keresinde 4-5 tane roborovsky türü hamster gördüm (türkiyede bulunmazz) rüyamda biliyorum buda rüya dedim ve tam rüyadan çıkıcam heryer karanlıklaştı rüya bitti uyanma aşamasndayımkii babam yüzümdeki yastığı bi kaldırmıştı hiiiiiiiiiii diye ayağa fırlamıştım :hmmm bazen oluyo bi çizgifilmde görmüştüm (şirinler)rüyada istediğinizi yapabilirsiniz diye 2 kere oldu bana istemsiz :hmmm
aynen benim benim kardeşlerim şirinleri bir ara izliyodu odamda artık nasıl oluyosa orda duyduklarım bilinç altıma yerleşip aynısı rüyada farklı şekillerde mesela gerçek insan şekillerinde kafamda oluşuyodu o şirinler başa bela birkaç kere öle tabi bazı filmlerdede oluyo gidişata göre değişiyo :D:d:

--------------- Ekleme ---------------

yapacak delikanli araniyor :d:
bu akşam deniyecem :D:d:

kimse beceremdi beni öldürmeyi ben becereyim bari hem rüyada günah diye bişi yok :kop::ehe

e1b1

e1b1

Üye
denicem :ehe

ama para miktarı nekadar 5,10,25,50,1 ha:kop:

g1gfe4ds2

Üye
    Konu Sahibi
aynen benim benim kardeşlerim şirinleri bir ara izliyodu odamda artık nasıl oluyosa orda duyduklarım bilinç altıma yerleşip aynısı rüyada farklı şekillerde mesela gerçek insan şekillerinde kafamda oluşuyodu o şirinler başa bela birkaç kere öle tabi bazı filmlerdede oluyo gidişata göre değişiyo :D:d:

bu akşam deniyecem :D:d:

kimse beceremdi beni öldürmeyi ben becereyim bari hem rüyada günah diye bişi yok :kop::ehe

sirinlerin insan hali diosun avatarlari görmus olmayasin bi fotolarina bak istersen.. :d:

dene bakalim bizede sonucu bildir . Bu hareketin cesaret verdi askadaslara :d: :ehe:

zaza

zaza

Üye
sirinlerin insan hali diosun avatarlari görmus olmayasin bi fotolarina bak istersen.. :d:

dene bakalim bizede sonucu bildir . Bu hareketin cesaret verdi askadaslara :d: :ehe:
avatarıda gördüm etkileme olanağı yok ben uyurken izlenenler varsa eğer etkiliyiciyse rüyamda görüyom. hem arkadaşlar korkak değilki ölmessiniz merak etmeyin :kop:delirirseniz sorumlu değiliz:kop:

g1gfe4ds2

Üye
    Konu Sahibi

avatarıda gördüm etkileme olanağı yok ben uyurken izlenenler varsa eğer etkiliyiciyse rüyamda görüyom. hem arkadaşlar korkak değilki ölmessiniz merak etmeyin :kop:delirirseniz sorumlu değiliz:kop:

:ehe: :ehe: ben rüya göremiyorum pek fazla acaba film felan izlemiorum diemi

e1b1

e1b1

Üye
deniyecem

g1gfe4ds2

Üye
    Konu Sahibi

belki :D:d:

nerden bilicem. yarın yazıcam böyle şöyle diye bi bakıcam sende aynen öyle böyle diye :D:kop::kop:

:kop: haklisin :D: bu arada adamin 2. Deniycem mesaji ilginc :ehe:

Dafny

Dafny

Üye
tşkkürler :oke:

burak9400

burak9400

Üye
geceyi sabırsızlıkla bekliyorum:naughty:

Üst Alt