Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

paqua

paqua

Üye
Hocam hadi bi hayra gir ayarla benim firmware i telefonda Türkçe karakter yok, yoksa uğraştırmam :)

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hocam hadi bi hayra gir ayarla benim firmware i telefonda Türkçe karakter yok, yoksa uğraştırmam :)
inan su an kahvaltıdayım ve firmware biz link olarak değilde cd olarak her telefonun arşivi var bunu sana türkçesini vermem yasal değil

Paranoya

Paranoya

Üye
Dostum ben bu kolay işe para vermek istemem ve her zaman kendim firmware yüklüyorum şimdiye kadar sorun çıkmadı hiç bu yüzdende garantiden çıkmaz :oke:

paqua

paqua

Üye
Dostum ben bu kolay işe para vermek istemem ve her zaman kendim firmware yüklüyorum şimdiye kadar sorun çıkmadı hiç bu yüzdende garantiden çıkmaz :oke:

Şimdi bu dediklerinle Firmware ve Garantinin ne alakası var sen sadece kendi düşünceni yazıyorsun sen memnunsun demekki yüklediğin uygulamalardan problem olmamış inşallahta olmaz.

Genel olarak garantiyi konuşuyoruz kişiler üzerinden değil.

kivana

kivana

Üye
Yorumları okudum. Genel olarak ortalama cevaplar verildiğini ve sorunuma çare bulunamayacağını düşünsem de yine de şansımı deniyeyim.
Benim Samsung S5233w telefonum var. Telefonumu webcam olarak kullanmak istiyorum. Ne yapabilirim ?!

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şimdi bu dediklerinle Firmware ve Garantinin ne alakası var sen sadece kendi düşünceni yazıyorsun sen memnunsun demekki yüklediğin uygulamalardan problem olmamış inşallahta olmaz.

Genel olarak garantiyi konuşuyoruz kişiler üzerinden değil.
Ama düşünce yanlış arkdaşım firmwareden gelen hataları teknik servis yap-mı-yor boz dene getir !

--------------- Ekleme ---------------

Yorumları okudum. Genel olarak ortalama cevaplar verildiğini ve sorunuma çare bulunamayacağını düşünsem de yine de şansımı deniyeyim.
Benim Samsung S5233w telefonum var. Telefonumu webcam olarak kullanmak istiyorum. Ne yapabilirim ?!
Cünkü genelde soru değilde istek de bulunulmuş.

2. olarak samsunglarda
"Symbian" olmadığı için web cam özelliği kullanılamaz
buna ek olarak baş telefonum symbian destekli der iseniz "
Mobiola Web Camera" indirerek kolay bi şekilde uygulaya bilirsiniz iyi günler.

sessiz_cocuk

Üye
benim bi sorum olacak. samsung teleonları üretiyor ama belirli telefonlara çevirimci destek veriyor (kies uygulamasında olduğu gibi) neden diğer dokunmatik teleonlara da bu tür uygulamalar yapılmıyor. yanlış bilmiyorsam kies üzerinden desteklenen telefonlara güncelleme yapılıyor pc suite programı bana göre yetersiz. uygulama yükleme widget yükleme ne bilim aklınıza başka ne gelirse... bzim başımız kel mi 5233w yi zevkle kullanıyorum ama samsung un yaptığı bu lay çok saçma. sonyericsson bile en basit telefonuna update prgramı ile guncel yazılım desteği veriyor. ben telefonumu güncel yazılım yükletmek için servise göndermek istesem en yakın istanbul 2 gün karyo 1 hafta da enca yükleme test işi 7-9 gün arası... haklı değilmiyim.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
benim için saçma bir uygulama ama yapıcak bi durumumuzda yok bilgili insanlar firmware ile cod yazıp bunu kendi kendine yapabilir samsung yetkilleri sanırım samsung kullananları cok zeki görüyorki bu işe bize yani size bırakıyor :)

benim bi sorum olacak. samsung teleonları üretiyor ama belirli telefonlara çevirimci destek veriyor (kies uygulamasında olduğu gibi) neden diğer dokunmatik teleonlara da bu tür uygulamalar yapılmıyor. yanlış bilmiyorsam kies üzerinden desteklenen telefonlara güncelleme yapılıyor pc suite programı bana göre yetersiz. uygulama yükleme widget yükleme ne bilim aklınıza başka ne gelirse... bzim başımız kel mi 5233w yi zevkle kullanıyorum ama samsung un yaptığı bu lay çok saçma. sonyericsson bile en basit telefonuna update prgramı ile guncel yazılım desteği veriyor. ben telefonumu güncel yazılım yükletmek için servise göndermek istesem en yakın istanbul 2 gün karyo 1 hafta da enca yükleme test işi 7-9 gün arası... haklı değilmiyim.

benim için saçma bir uygulama ama yapıcak bi durumumuzda yok bilgili insanlar firmware ile cod yazıp bunu kendi kendine yapabilir samsung yetkilleri sanırım samsung kullananları cok zeki görüyorki bu işe bize yani size bırakıyor :)

1cambaz2

Üye
aga bana bolt browser lınk vermişsin ama hangısını ındırmem gerek anlayamadım bıı yardımcı olurmusun

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Hocam banada samsung monte ıcın guzel kullanıslı bır gps programı gonder yaz ayarla ne bıleyım yap bırseyler ıste ya tesekkkurerl.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
aga bana bolt browser lınk vermişsin ama hangısını ındırmem gerek anlayamadım bıı yardımcı olurmusun

Hocam banada samsung monte ıcın guzel kullanıslı bır gps programı gonder yaz ayarla ne bıleyım yap bırseyler ıste ya tesekkkurerl.

Paranoya

Paranoya

Üye
Vay arkadaş meğer herkes polemiğe girmeye meraklıymış , ben bundan 3-4 ay önce firmware konusunda Samsunga mail yoluyla ulaşmıştım .

Cevap : Eğer telefon bozulursa mesuliyet kabul etmeyiz , eğer bozulmadan atabilirseniz firmwareyi o zaman sorun yok :oke:

paqua

paqua

Üye
Vay arkadaş meğer herkes polemiğe girmeye meraklıymış , ben bundan 3-4 ay önce firmware konusunda Samsunga mail yoluyla ulaşmıştım .

Cevap : Eğer telefon bozulursa mesuliyet kabul etmeyiz , eğer bozulmadan atabilirseniz firmwareyi o zaman sorun yok :oke:

Polemikle alakası yok dostum sana yalan söylüyorsunda demiyorum ama ben Telpa yla görüştüm yazılım değiştirdiğiniz için ücret karşılığı yapılır telefonunuz dedi tüm mesele bu.

Yarın fırsat bulabilirsem ve çalışıyorlarsa Bursa da bi teknik Servis e uğrucam inşallah hallolur.

Polemikle veya atışmayla hiç alakam yok yanlış anladığın birşey olduysa kusura bakma.

Aziz™

Üye
m8800 yani pixon telefon aldım bataryası 1 saatte dayanmıyor çabuk doluyor ama hemen bitiyor sorun bataryadamı yoksa telefonmu yiyiyor bu kadar şarjı anlamadım bataryam orjinal değil çünkü bulamadım ama bu kadarda az sürede bitmesi çok kötü insanın eline alası gelmiyor mereti..:)

1cambaz2

Üye
saol aga

BeeGee

Üye
@ Ultratuncay

Kardeş bende bugn samsunga mail attım sorunlarımı bildirdim hmn döndüler ( çok alakalılar bu arada beğendm :)) )..yazılım güncellemeleri hakkında sorular sordum..internet üzerinden kendim yükleme sonucunda garanti kapsamına çıkıcağnı söylediler..ayrıca bu telefonda qwerty klavye yokmuş öle dedi yani yüklenemiomuş sanırım..fakat task manager için ise diğer ülkelere gönderilen sürümleri yükleriz dedi..fakat bu konuda işlem yaparken çıkabilecek sorunlara karşı mesuliyet kabul etmeniz için kağıt imzalatıyoruz dedi..acaba gidip o sürümü yükletsem ne gibi problemler çıkabilir? Bikere dil filen değişr kesin snrm? bi açıklarmısın şu "fw" olayını task manager hangi sürümdedir qwerty klavye eklemek mümkünmüdür..yani kısacası anlamdm bu işi aydınlatırsan çok sevinirim..50 tane sitede 500 topic açılmış kimsede açıklamamış bu fw nedir ne işe yarar yazılım güncelleme nasıl yapılır..tüm topicler de fransız kaldım böm böm bakıorm ekrana..sn bilen birisin sanırım bu samsung u zahmet olmazsa bi 10 dk nı ayır kardeş ya..telefonumu çok sevdim modeli monte s5620 fakat diğer ülkelere olan ayrımcılık gücüme gitti açıkçası..telefonu alalı 3-4 gün oldu iyice inceledm ettm tek sorunum bu samsung un iş güzarlığı ve monte nin işletim sisteminin düşük olması..nese tşk.ler şimdiden..

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
polemikle alakası yok dostum sana yalan söylüyorsunda demiyorum ama ben telpa yla görüştüm yazılım değiştirdiğiniz için ücret karşılığı yapılır telefonunuz dedi tüm mesele bu.

Yarın fırsat bulabilirsem ve çalışıyorlarsa bursa da bi teknik servis e uğrucam inşallah hallolur.

Polemikle veya atışmayla hiç alakam yok yanlış anladığın birşey olduysa kusura bakma.
teknik servisde 3 yıldır çalısıyorum ve hala benimle polemiğe giriyor ufak arkadaşımız ,
tamam sen nasıl düşünüyorsan öle sıkıldım!

Aziz™;2838501' Alıntı:
m8800 yani pixon telefon aldım bataryası 1 saatte dayanmıyor çabuk doluyor ama hemen bitiyor sorun bataryadamı yoksa telefonmu yiyiyor bu kadar şarjı anlamadım bataryam orjinal değil çünkü bulamadım ama bu kadarda az sürede bitmesi çok kötü insanın eline alası gelmiyor mereti..:)
Ortalama şarz süreleri o cihazın aktif kullanırsan 12 saatdir pasif iken 2,3 hatta 4 gün bile gidebiliryor ya şarz soketinde bi bozukluk var"dolmadığı halde doldu die gösteriyor"yada 5 liraya aldığın bir cin malı bataryadır

iyi Akşamlar :)

@ Ultratuncay

Kardeş bende bugn samsunga mail attım sorunlarımı bildirdim hmn döndüler ( çok alakalılar bu arada beğendm :)) )..yazılım güncellemeleri hakkında sorular sordum..internet üzerinden kendim yükleme sonucunda garanti kapsamına çıkıcağnı söylediler..ayrıca bu telefonda qwerty klavye yokmuş öle dedi yani yüklenemiomuş sanırım..fakat task manager için ise diğer ülkelere gönderilen sürümleri yükleriz dedi..fakat bu konuda işlem yaparken çıkabilecek sorunlara karşı mesuliyet kabul etmeniz için kağıt imzalatıyoruz dedi..acaba gidip o sürümü yükletsem ne gibi problemler çıkabilir? Bikere dil filen değişr kesin snrm? bi açıklarmısın şu "fw" olayını task manager hangi sürümdedir qwerty klavye eklemek mümkünmüdür..yani kısacası anlamdm bu işi aydınlatırsan çok sevinirim..50 tane sitede 500 topic açılmış kimsede açıklamamış bu fw nedir ne işe yarar yazılım güncelleme nasıl yapılır..tüm topicler de fransız kaldım böm böm bakıorm ekrana..sn bilen birisin sanırım bu samsung u zahmet olmazsa bi 10 dk nı ayır kardeş ya..telefonumu çok sevdim modeli monte s5620 fakat diğer ülkelere olan ayrımcılık gücüme gitti açıkçası..telefonu alalı 3-4 gün oldu iyice inceledm ettm tek sorunum bu samsung un iş güzarlığı ve monte nin işletim sisteminin düşük olması..nese tşk.ler şimdiden..
Öncelikle atıcağınız imza tel ellerinde kalır ise sorumlulu olmadıklarını belli eden bir imzadır bir bakıma boş senet imzalama gibi birşey,Task manager konusunda ise diğer ülkerler yolladıları task dır bu ülkeler ,danimarka,isveç,holanda,ingiltere ve bazı avruba ülkeleri sizede muhtemelen ingilte yani "En" yollucaklar buda tamamen ingilizce olan bir sürümdür ve pekde işe yaramıyor, Daha sonra "fw" yani firmware demek istedini kabul ederek , ne oldunu basit bi şekilde acıklayıyım firmware:Telefonun hızını,menülerini,dilini,işletim sistemini azda olsa,ramını azaltıp ortalayan,Menülere kişisel isimler verme, ve aklına gelebilcek herşeyi profesyoneller tarafından yapılma olayına denir.Firmware Kelime anlamıylada saten Şirket dosyası demek yani bizim tabirimiz ile "çakma" demektir.Kimisi vardır Sony Ericsonun firm waresini alıp samsunga yükler kimi vardır nokianın kinin, kimi vardır iphon"unkini yüklemeye çalışır.Özet olarak firmware diğer telefon modellerinin 100%100 olmasda bir cok özelliğini diğer bir cihaza manuel yüklenmesidir.Ve bence cok sağlıklı bir işte değildir.42 numara giyen bi adama 40 numara ayakkabı verirsen topukları şişer :)

Umarım yardımcı olmuşturum iyi akşamlar.

Paranoya

Paranoya

Üye
teknik servisde 3 yıldır çalısıyorum ve hala benimle polemiğe giriyor ufak arkadaşımız ,
tamam sen nasıl düşünüyorsan öle sıkıldım!

Bende sıkıldım genç dostum , ben kendi bildiğim gibi , sende kendi bildiğin gibi yaparsın :oke:

BeeGee

Üye
çok tşk ederim kardeş garanti bitene kadar bşi yüklemiyorum ozmn tele :D eyw iyi akşamlar..

akarian

Üye
iyi gunler benim soyle bir sorum olacak, duz samsung f480 modelli telefona, f480i de bulunan cift sekmeli menusu olan yazilimi yukleyebilirmiyiz, yukleyebiliyorsak versiyonu nedir?

Üst Alt