YuZaRSiFTaN
Üye
5800 harita navigasyon sorunu
ya arkadaslar ben nokia 5800kullanıyorum ve bu navigasyonu sürekli kullanıyordum ve mesela gün icersinde 10 defadan fazladır kullanıyordum ama dün herzamanki gibi kullandım ve işim bitti kapattım ama geri acamadım bir türlü ve üzerindeki haritalar komple gitti oda yetmediği gibi araba icin bu konum baslatılamıuyor diyede uyarı veriyor yani anlayacagınız ne haritayı görebiliyorum nede araba konumunu acıyor ve ne kadar ayarları ile ugrassamda olmadı ve nede navigasyon görevini görüyor ya anlamıyorum durub dururken oldu ve üstelik bu programı kaldırdım ve yeniden nokia sitesinden yükledim yine aynı sorun var ya ben ne yapmam lazım deli olacam inanın yaa
bir yardım lütfen 
bir yardım lütfen 
Yer bulma meselesine gelince: Kendi yerini bulma sorunu yok, hatta asisted-GPS özelliğini(Şebekeden yardımlı) kullanırsan dakika olmadan yerin bulunur. Asisted özelliğini kapatırsan açık alanda olman koşuluyla 1-5 dakika içinde bulur. Eğer gps kapalı olarak 250 km ya da daha fazla yol gidersen Gps'i açtığında yerini bulması biraz daha uzun(5-10 dakika kadar) sürebilir.