Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4.1 jb çıktı arkadaşlar...
Sponsorlu Bağlantılar
*Slayer*
Üye
arkadaşlar ben dfu moda aldım programı çalıştırdım. nadir kardeşimizin verdiği açınca waiting for device diyor ne telefonda nede programda oynama oldu rica ediyorum detaylı olarak nasıl yapacagız anlatabilecekmisiniz:S
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
dfu moda almamışsın.telefon açıkken home tuşu ile power tuşuna aynı anda bas telefon kapansın elini power tuşundan çek bekle geçer dfu ya.
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
arkadaşlar unlock konusunda aldığım yeni bilgilere göre sherif khashim yani unlock yapan kişi bir açık bulmuş bir kaç güne veya bir kaç haftaya çıkaracakmış ve 4.1 ile 4.2 yi unlock yapacakmış.
cans_ozan
Üye
merhaba arkadaş,lar sormak istedim,
iphone 4 üm var 16 GB gold.com.tr'den aldım
4.0.2 (8A400) versiyon.
bunu nasıl JB yaparım?
4.1 de yükseltip limera1n mi yapayım?
yardım ederseniz çok sevinirim..
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
4.1 e yükseltmene gerek yok.programı çalıştır o seni yönlendiriyor.
ungood20
Üye
yarısından fazlası aynı soruları sormuş.
ben bile anladım ; )
lütfen arkadaşlar baştan sona ben gibi okuyun sayfaları 6-7 sayfa var zaten sizde aynı hatalara düşmeyin derim
cans_ozan
Üye
peki 4.0.2 JB'liyken 4.1 e yükseltip onu da JB'leyeblr mym?
hediyeali
Üye
kardes ben dedigin gibi yaptim surekli limera calisiyor ama bir cvp yok
Nadir sen başka bir sitenin linkini vermiştin adını vermeyeyim orada bir arkadaş videolu anlatım yapmış ben oradan bakıp yaptım. isterseniz videonun linkini veririm. Reklam olur diye koymuyorum