Çarkıfelek yayından kaldırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Çarkıfelek yayından kaldırıldı
Medyada ikinci Güner Ümit vakası! Star Televziyonu, 'in dünkü gafının ardından gelen tepkiler üzerine 'i yayından kaldırma kararı aldı.
Şovmen 'in programında sarfettiği 'Mum söndü mü yapıyoruz burada?' ifadesine yönelik tepkilerin büyümesi üzerine kanal yönetimi programın yayından kaldırılmasına karar verdi.

Yaptığı gaf nedeniyle CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın programına bağlanan Mehmet Ali Erbil "Sözlerim yanlış anlışıldı, ben öyle bir laf etmem. birçok arkadaşım var" dediyse de tepkileri kesemedi.
Ünlü şovmen Güner Ümit de daha önce sunduğu programda Aleviler'e yönelik sözleri nedeniyle programı bırakmış. Güner'İn kariyeri yaptığı gafın ardından düşüşe geçmişti.

• Beğen
Tepkiler: One907 ve Burak

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
bu adama program yapTiranda kabahaT.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
zaten izlemiyodum ama iyi oldu yayından kalkması

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
bu maLi her zmn boyLe :D

hep beL aLTi konusur.

zibidi39

zibidi39

Üye
belaltı konuyo dıye bu kadar tutuluyo adam zahten adamın taktıgı bu duz program sunan bırını neden ızlesın mıllet?

zibidi39

zibidi39

Üye
ya su mum olayı heryerde konuslmuyomu halk arasında tv de soyleyıncemı olay oluyo yanı

haltie

haltie

Üye
2 yıl sonra tekrar program sunar yine

Dafny

Dafny

Üye
ii olmuş

Burak

Üye
pek izlemiyordum ama
nerede nasıl davranacagını,ne söyleyeceğini pek bilmiyor.

Toffee

Toffee

Üye
hiç sevmiyorum zaten bu adamı. iyi yapmışlar ohh olsun :D

gözlem

Üye
ünlü olmak sorumluluk taşımak demektir, bu ne pervasızlık ne saygısızlık ! Bu ülkede alvilerde var ve sagı bekliyorkar saygı gösterdiklerigi
bi bütün farklılıklar gibi.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
ünlü olmak sorumluluk taşımak demektir, bu ne pervasızlık ne saygısızlık ! Bu ülkede alvilerde var ve sagı bekliyorkar saygı gösterdiklerigi
bi bütün farklılıklar gibi.
güzel yorum :)

emr-erock

emr-erock

Üye
abartmışlar.......

mutuo

mutuo

Üye
fazla tepkinin nedeni ne acaba!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...