Mehmet Ali Erbil kendini unutturacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Mehmet Ali Erbil kendini unutturacak.



[h=2]'Çarkıfelek' programı ile de yolları ayrılan Erbil bir süre ekranda olmayacak.[/h]
Van gafı, Mehmet Ali Erbil'i yaktı! Halkın büyük tepkisini çeken Mali'nin Çarkıfelek isimli programı bitti. Komedyenin yerini Petek Dinçöz aldı.


[h=4]TNT ANLAŞMAYI FESHETTİ[/h] Depremin vurduğu Van hakkındaki sözleriyle yılın en talihsiz gaflarından birine imza atan Mehmet Ali Erbil'e bir darbe de çalıştığı televizyon kanalından geldi. Vatandaşın büyük tepkisini çeken Mali'nin, TNT'de yaptığı "Çarkıfelek" adlı yarışmayı sunmak için yaptığı anlaşma feshedildi.


[h=4]KENDİNİ UNUTTURACAK[/h] Programın yapımcısı Sinevizyon, Mali'yle ortak bir kararla yollarını ayırdıklarını açıkladı. Takvim'in haberine göre komedyen; kendisine duyulan öfkeyi unutturmak için bir süre ekrandan uzak durma kararı aldı. Mehmet Ali Erbil'in Çarkıfelek'i sunmak için peşin aldığı ücretin bir kısmını da iade ettiği öğrenildi.


[h=4]HEMEN iŞE KOYULDU[/h] Mehmet Ali Erbil'in yerine Çarkıfelek'i sunma görevini üstlenen Petek Dinçöz, işine başladı. Dinçöz, yılbaşında ekranda olacak.


[h=4]HANGİ SÖZLERİ YAKTI?[/h] Mehmet Ali Erbil'in İstinyePark'ta görüntülendiği Rus güzeller için sarf ettiği; "Bunlar Vanlı. Yedirdik, içirdik, giydirdik... Şimdi de yolcu ediyoruz" sözleri tüm Türkiye'de büyük tepki toplamıştı.

KAYNAK:
 


william75

william75

Üye
Bir süre unutalım mümkünse:oke:
 
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ölene kadar unutmak istiyorum
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Televizyonda görmek istemediğim şahıslardan bir tanesi ...! Mümkünse artık hiç çıkmasın ... Yaptığı saçmalıkların haddi hesabı yok ...
 
SHS

SHS

Üye
başka kanala çıkar 6 ay sonra, adam canlı yayında don indirdi ya, bu neki
 
spy ghost

spy ghost

Üye
adam hep böyle yapıyor sonra bi vukuat daha nereye kadar bu :kotu:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
422
Necmati
Cevap
32
Görüntüleme
2K
Dafny
red_dragon_70
Cevap
11
Görüntüleme
4K
@slantürk


Üst Alt