Çarkıfelek yayından kaldırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DoggyMania

DoggyMania

Üye
bu kadar fazla tepkiyi bende anlamıyorm. demekki bu yapılan bi ayîn, bunu soyleyincemi suc oluyor.

loss_pain

loss_pain

Üye
İnsan söyleyeceği sözü akıl süzgecinden geçirmedikten sonra ne beklenir ki..

Mert

Mert

Üye
Eğlenceli programdı. Arada izliyordum :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
İçerikten öte Necmi dikkatimi çekti, her yoruma bir cevap vermek zorunda değilsin Necmi ...

:evet: :):) Falan yazmıssın gelen yorumlara .

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
bu kadar fazla tepkiyi bende anlamıyorm. demekki bu yapılan bi ayîn, bunu soyleyincemi suc oluyor.

Ne ayini arkadaş? 'mum söndü' lafı Alevilere hakaret etmek amacıyla çıkarılmış, ensest ilişkiyi ima eden şerefsizler tarafından kullanılan bir sözdür!

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ben bunun ne dmk oLdugnu yeni ogrendm :hmmm

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Ne ayini arkadaş? 'mum söndü' lafı Alevilere hakaret etmek amacıyla çıkarılmış, ensest ilişkiyi ima eden şer*****ler tarafından kullanılan bir sözdür!

ş e r e f s i z c e Sözü Yetmez Ama sonuna Kadar Katılıyorum bu Yoruma

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
İçerikten öte Necmi dikkatimi çekti, her yoruma bir cevap vermek zorunda değilsin Necmi ...

:evet: :):) Falan yazmıssın gelen yorumlara .
cvp verip vermemk bana kalmış.. demmekki kendimi cvp vermeye uygun bir söz görüyorum sonra cvp veriyorum :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Necmati™;2821783' Alıntı:
cvp verip vermemk bana kalmış.. demmekki kendimi cvp vermeye uygun bir söz görüyorum sonra cvp veriyorum :)

Her söze mesaj yazılacaksa işimiz var.

aRdiLê

aRdiLê

Üye
DoğRu SÖyLeyeni DoKuz Köyden koVarLarmıŞ buDa o heSap mesajLarım niYe siLindi biLmiyoRum ama ben DoğRuLarı söyLedim mesajımdada beLirttim zaTen aLınan aLınsın darıLan darıLsın die demeKKi aLınanda varmıŞ DaRınanda ne yapaLım DoğRu SÖyLediK MesajLarımız siLinDi onada eyvaLLah (.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Mesajını ben sildim, bir alevi yanlış bir şey yapmış diye bunu bütün alevilere mâl edip kışkırtıcı bir üsluple yorumlamışsin çünkü ...
Bir Kürt veya bir Çerkez veya Boşnak her neyse, bir yanlış yaptığında bunu geneline mâl edersen yanlış yapmış olursun ...

Onun dışında konudan uzaklaşarak alevileri kötüler ve kışkırtıcı nitelikteydi mesajın ...

Herkes inancında, mezhebinde özgürdür, kimse kimsenin inançlarını sorgulayamaz ...

Yorum yaparken konu içeriğinden uzaklaşmamanizi tavsiye ederim...

Dafny

Dafny

Üye
katılıyorm necmi her şeye :hmmm snra :ehe snra :d: snra :kop: göndermen brz garip dgrusu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...