windows 7 de disk bölme yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

azadekral

azadekral

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 de disk bölme yardım?
bılgısayarımda C'nin boyutu cok fazla ve bunun bır kısmını D'ye aktarmak ıstıyorum ama C'yı kucult dedıgımde küçültme boyutu sıfır olarak gösteriyor resimdeki gibi yardım eder mısınız?

Uploaded with

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Paragon Partition Manager programıyla rahatlıkla istediğini yapabilirsin.

azadekral

azadekral

Üye
    Konu Sahibi
Paragon Partition Manager programıyla rahatlıkla istediğini yapabilirsin.

buldum ama trial versiyon acaba degısıklıklerı kayıt eder mı? ayrıca ıng ce nasıl yapılacagı hakkında detaylı anlatırmısınız?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici

Bunu kullan.Ücretsizdir.

C sürücüsü üzerinde değişiklik yapamazsınız , sadece birimi küçültürsünüz ve artan birimle yeni birim oluşturabilirsiniz.

azadekral

azadekral

Üye
    Konu Sahibi

Bunu kullan.Ücretsizdir.

C sürücüsü üzerinde değişiklik yapamazsınız , sadece birimi küçültürsünüz ve artan birimle yeni birim oluşturabilirsiniz.

sizin yazınızı gormeden once bu programla bıraz once C'yı boldum ama dedıgınız gıbı D'ye aktaramıyorum.acaba herhangı bır sorunda D dekiler gibi yeni birimdekiler de korunur mu yoksa C den ayrıldıgından herhangı bırsey oldugunda sılınır mi?

--------------- Ekleme ---------------

olmuyor bir türlü şimdi Cden kestıgımı gerı Cye eklemek ıstıyorum sinir oldum o da olmuyor gerıye nasıl Cye tekrar ak ekleyebılırım? yardım lütfen....

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eğer şuan ayrılmamış birim yoksa C sürücüsünün birim alanını küçült.

azadekral

azadekral

Üye
    Konu Sahibi
Eğer şuan ayrılmamış birim yoksa C sürücüsünün birim alanını küçült.
C'den kuculttugumu gerı C'ye eklemek ıstıyorum su anda hdd 3e bolundu cunku parca parca oldu ıste son halı. yardım lutfenn.. su C'ye bır gerı eklensın bır daha ellemeyecegım yaw:(

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ayrılmamış olan birimi önce biçimlendir , sonra da C sürücüsünün birim alanını genişlet.

azadekral

azadekral

Üye
    Konu Sahibi
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ozaman harici birimi eklemişsindir zaten.Birimi silip tekrar dene.

azadekral

azadekral

Üye
    Konu Sahibi
Ozaman harici birimi eklemişsindir zaten.Birimi silip tekrar dene.

işte son hali bu mantıksal surucu olarak gozukuyor vw c ye gerı ekleyemıyorum.tesekkurler yardım ettıgınız ıcın bu arada

Takipçi Satın Al

Üst Alt