5800 telefonum uçuyor = )
Ö_M_E_R Üye OLDU VALLAHA GALERİDE 200 E YAKIN RESİM VAR ÖNCEDEN ÖN İZLEME YAPMASI BAYA ZAMAN ALIRDI ŞİMDİ ÇALDIR ÇULDUR AÇIYO VALLAHA SAĞOL KARDEŞ EMEĞİNE SAĞLIK.
OLDU VALLAHA GALERİDE 200 E YAKIN RESİM VAR ÖNCEDEN ÖN İZLEME YAPMASI BAYA ZAMAN ALIRDI ŞİMDİ ÇALDIR ÇULDUR AÇIYO VALLAHA SAĞOL KARDEŞ EMEĞİNE SAĞLIK.
okeymax Üye bu ne arkadaş ne program var ne de başka bişey ama 5800 süper çalışıyor denemyen kalmasın bence
hmt136 Üye sağolasin kardeşim. Telefonum 5800 gerçekten farketti hız olarak. Bana da saçma gelmişti ama ilginç gerçekten. Sağol.
sağolasin kardeşim. Telefonum 5800 gerçekten farketti hız olarak. Bana da saçma gelmişti ama ilginç gerçekten. Sağol.
punqermojo Üye Konu Sahibi sipsi3' Alıntı: OLDU VALLAHA GALERİDE 200 E YAKIN RESİM VAR ÖNCEDEN ÖN İZLEME YAPMASI BAYA ZAMAN ALIRDI ŞİMDİ ÇALDIR ÇULDUR AÇIYO VALLAHA SAĞOL KARDEŞ EMEĞİNE SAĞLIK. Genişletmek için tıkla ... Rıca ederim siz sağolun. haciorhan' Alıntı: Benim N95 8GB zaten hızlıydı. Ama bunu denedim şimdi uçuyor. . . Genişletmek için tıkla ... ke okeymax' Alıntı: bu ne arkadaş ne program var ne de başka bişey ama 5800 süper çalışıyor denemyen kalmasın bence Genişletmek için tıkla ... Berke' Alıntı: 5500 da denedim harbi hızlanma oldu n97 de öyle Genişletmek için tıkla ... ke hmt136' Alıntı: sağolasin kardeşim. Telefonum 5800 gerçekten farketti hız olarak. Bana da saçma gelmişti ama ilginç gerçekten. Sağol. Genişletmek için tıkla ... Rıca ederim kardeşimm erdal_krm' Alıntı: Arkadaşlar 5800 C6 Fw kullananlar uygulamasın, aksine yavaşlatıyor. Genişletmek için tıkla ... baypipo35' Alıntı: evet..e71 dede başarılı..eline sağlık.. Genişletmek için tıkla ... rıca ederim..
sipsi3' Alıntı: OLDU VALLAHA GALERİDE 200 E YAKIN RESİM VAR ÖNCEDEN ÖN İZLEME YAPMASI BAYA ZAMAN ALIRDI ŞİMDİ ÇALDIR ÇULDUR AÇIYO VALLAHA SAĞOL KARDEŞ EMEĞİNE SAĞLIK. Genişletmek için tıkla ... Rıca ederim siz sağolun. haciorhan' Alıntı: Benim N95 8GB zaten hızlıydı. Ama bunu denedim şimdi uçuyor. . . Genişletmek için tıkla ... ke okeymax' Alıntı: bu ne arkadaş ne program var ne de başka bişey ama 5800 süper çalışıyor denemyen kalmasın bence Genişletmek için tıkla ... Berke' Alıntı: 5500 da denedim harbi hızlanma oldu n97 de öyle Genişletmek için tıkla ... ke hmt136' Alıntı: sağolasin kardeşim. Telefonum 5800 gerçekten farketti hız olarak. Bana da saçma gelmişti ama ilginç gerçekten. Sağol. Genişletmek için tıkla ... Rıca ederim kardeşimm erdal_krm' Alıntı: Arkadaşlar 5800 C6 Fw kullananlar uygulamasın, aksine yavaşlatıyor. Genişletmek için tıkla ... baypipo35' Alıntı: evet..e71 dede başarılı..eline sağlık.. Genişletmek için tıkla ... rıca ederim..
redspawn Üye Daha sonra Seçenekler > Görünüm > Yapılacak Seçin ve çıkmadan telefonun tarihini güncelleyin. ( Kırmızı tuşla arka plana alarak ) 5800 da nereye basıcaz anlayamadım da.. bulamadım burayı?= --------------- Ekleme --------------- edit : tamamdır buldum
Daha sonra Seçenekler > Görünüm > Yapılacak Seçin ve çıkmadan telefonun tarihini güncelleyin. ( Kırmızı tuşla arka plana alarak ) 5800 da nereye basıcaz anlayamadım da.. bulamadım burayı?= --------------- Ekleme --------------- edit : tamamdır buldum
alimaliasd Üye Kardeşim mükemmelsin gerçektende çok fark etti helal olsun helal olsun ! allah razı olsun.5800'da çok fark etti.
Kardeşim mükemmelsin gerçektende çok fark etti helal olsun helal olsun ! allah razı olsun.5800'da çok fark etti.