5800 için fw yardımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarox

yarox

Üye
    Konu Sahibi
5800 için fw yardımı
Arkadaşlar bir ara dediler v60 çıkçak eylülde çıkmadı onun için bende c6fw yüklemek istiyorum.Ama hiç birşey bilmiyorum hangis iyidir hangisi kötüdür vede ben mesela v50 yazılımı kullanıyorum her fw telefonuma uygunmudur yoksa v51'e yükseltmeliyim fwyi yükledim telefonumda sorun oluşabilirmi?flaşlarken telefonuma zararı olurmu?v60 çıktı v60 yükleyebilirmiyim?vb.

emr-erock

emr-erock

Üye
1) v60 ekim'in sonunda da çıkmazsa bir daha hiç bekleme

2)telefonunu v51'e yükselte bilirsin evet her FW uygundur.Ama V51'den 50 ye 50 düşüremezsin.Eğer Dener sen telefon açılmaz Gri ekran yanıp söner sürekli.Ama telefona her hangi birşey olmaz.Bir Üst FW'yi Yüklersin telefon eski haline gelir

3)Flashlama sorun getirirmi? Sorusuna kesin cevap veremem.Ama ben Şuana kadar telefonumu 30-35 Defa Flashlamışımdır 5'aydır kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım...Zaten yazılımsal bir sorunla karşılaşırsan Telefonunu birdaha Flashlarsın telefon düzelir.Olay bundan ibaret...

4)Eğer C6 Fw yada N97 Fw lerinden birini kurarsan benim tavsiem(n97 CFW sidir çünkü daha stabil çalışıyor)

5)Eğer Bu FW'leride Beğenmezsen telefonunu v50 ye indiremezsin ama v50' fw sinden Sonra gelen en son FW' (v51 Orjinal FW sini Yükleye bilirsin)ÇÜNKÜ ; C6 ve N97 FWleri v51 FW sinin CWF (costume firmvare sürümleridir..)Yani Orjinal v51 FW sinin edit halidir..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Güncelleme çıkacak diye bekleme. Symbian tabuta koyuldu bile.

yarox

yarox

Üye
    Konu Sahibi
Forumda okumuştum birisi telefona hackleyince tekrar eski haline dönmüyor yeni yazılım yüklemeye kalkınca telefonumu c6-n97 olarak görüyor demişti. Bu doğrumudur. Doğru ise bunun çözümü nedir

cabbar100

cabbar100

Üye
Forumda okumuştum birisi telefona hackleyince tekrar eski haline dönmüyor yeni yazılım yüklemeye kalkınca telefonumu c6-n97 olarak görüyor demişti. Bu doğrumudur. Doğru ise bunun çözümü nedir

Eğer v60 çıkarsa yapacağın şey önce orijinal v51 yazılımına dönmek, sonra da güncellemeni yapmak. Sakın c6-n97 modları yüklüyken güncelleme yapmayın. Yani V51'e dön sonra güncelle.

yarox

yarox

Üye
    Konu Sahibi
Peki önerebileceğiniz fwler nelerdir?

cabbar100

cabbar100

Üye
NomadCRY'ın Sunrise adlı modifiyesini tek geçerim. Çok hızlı bir Cfw.

yarox

yarox

Üye
    Konu Sahibi
cabbar100 ben senin dediğin fwnin dosyalarını indirdim fakat ne yapacağımı bilmiyorum hafıza kartını biçimlendirdim şimdi ne yapmalıyım?

cabbar100

cabbar100

Üye
cabbar100 ben senin dediğin fwnin dosyalarını indirdim fakat ne yapacağımı bilmiyorum hafıza kartını biçimlendirdim şimdi ne yapmalıyım?

Önce konunun ilk sayfasındaki anlatımı baştan aşağı oku sonra yap. (jaf programını kurman lazım) O konuyu oku bire bir uygula. Bir sorun olursa Nomadcry'a sor o çok daha iyi yardımcı olur sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt