Samsung 8500 wawe alıcam önerilerniz nedir kullananlar yorum yapsın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: ElDroid

Noks

Noks

Üye
bende alıcam telefonun + ve - lerini söylerseniz sevinirim :)

tayfoon

tayfoon

Üye
:oke:

campsnac1

Üye
ben de zaten o ikilemdeyim...? samsung wave in bu tarz sorunları ve bada..... yada direk şarj olayını da göze alarak iphone 3gs...:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence galaksi s de sorunlu olacak,duyduğuma göre şebeke ve şarz(pil)sorunu varmış.

Noks

Noks

Üye
galaxy S i dün gece kullandım telefonda hiç bi sorun yok mükemmel

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Slm Arkadaşlar. samsung wawe hakkında size kısa bir bilgi vermek isterim. ben agustosun 2sinde x firmadan 999 tl samsung wawe aldım. cihaz çok iyi fakat şuna deginmek istiyorum. 1000 liran varsa üstüne 200tl daha ver iphone 3gs al derim. neden diceksiniz belirteyim şikayetimi. cihazı aldım iş nedeni ile kktc ye dönüş yaptım. ilk hafta bişey yoktu cihazda ikinci hafta ekranda ölü piksel ( nokta halinde) fark ettim . çok şaşırdım dedim belki lekedir. sildim yine kaybolmadı. kıbrısdaki telefoncu esnaflarına gösterdim ölü piksel dediler şok oldum. ve 10. gün oldu arızalar üst üste gelmeye başladı telefon şarz almıyor. telefon kendilinden kapanıyor. telefonu alıp parçalıyasım geldi.üzüldügüm tek şey 1ay içerisinde türkiyeye gelip hakkımı arayarak tüketici haklarına şikayet edemedigim ona yanıyorum. telefonu servise gönderdim 15 gnde geldi çogu sorun yapıldı.ekrandaki o ölü piksel sorunu giderilmemiş. ve arkasından tekrar gönderdim şimdi cihazı bekliyorum. size dicem şudur paranızı hak eden cihaza verin samsungun demode olan reklamlarına kanmayın..Allaha emanet olun kardeşlerim.iyi günler...
1000 lirası varsa iphone neden alsın x6 alır daha iyi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
galaxy S i dün gece kullandım telefonda hiç bi sorun yok mükemmel
Bu cihaz benimde çok hoşuma gitti,googleden kullanıcı yorumlarını araştırdım orada birkaç kullanıcı bunlardan şikayetciydi.belki onlara öyle denk gelmiştir orasını bilemem ben okuduğumu yazayım alacak olanlarda daha dikkatli davransınlar neticede bidünya para veriliyor dimi.

--------------- Ekleme ---------------

1000 lirası varsa iphone neden alsın x6 alır daha iyi
Şahsen ben bu saatten sonra flash desteği olmayan bir cihazı kolay kolay almam,biliyorsunuz skyfre ülkemizden desteğini kesti internetten tv ve video seyredemez olduk.oysa flsh destekli cihazlarla lig tv den maç bile izleyebiliyoruz.

ekiosi35

Üye
sonuna kdar wawe derım 2 aydır kullanıytorum ıstersen dunyanın en ıyı telefonun getır ıyı bakmassan gene bozlur kı ben gunde en az 4-5 saat iş nedenıyle kesıntısız telefonla gorusuyorum ve hıc bır sıkıntısı yokk cok gusel bır cıhaz tavsıye ederım ıphone dan daha ıyıdır

ayrıca arkadasımınz dedıgı gıbı flash destegıde vbar

ha bıde ayrıca garanti denen bısı var gönderdıgınde raporda yazar kımın hatası olup olmadıgı

033mehmet

033mehmet

Üye
kesinlikle wave 2 ne ölü piksel nede başka bir sorun zaten wave stoklarda yok olsada paralel ithalat vatanda hafta sonları indirim oluyor sana vaveyi söyle açıklıyim
n8.n900,c7 hepsiyle karşılaştırma imkanım oldu ama ekran kamera(pembelik sorunu var diyorlar kesinlikle yok)n8 i alt ediyor n8 25fps çekiyor wave 2 30fps kalitesinde istersen forumları bir araştır fiyat performans açısından wave/wave2 al derim gerisi boş:oke:

hoss

hoss

Üye
1ghz islemci hizi 512mb ram var internet hizida gayet yeterli wave yi tavsiye ederik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt