Çok sinir olduğum bir istektir açıkçası, itiraf etmek gerekirse...
Ama yapana resmi olarak site adına bir şey diyemem, içimden derim diyeceğimi![]()

Ama yapana resmi olarak site adına bir şey diyemem, içimden derim diyeceğimi![]()

Teşekkür edeceğim varken o yazıyı görünce basmak istemiyorum

o yazıyı yazıyorsa teşekkür kasmak istiyor demektir![]()
Ben o yazıları umursamam edersem ederim etmessem etmem

Zorunlu değil tabi kişiye bağlı.Ben beğendiysem konuyu teşekkürü veririm.Her konuyada verilmez diye düşünüyorum.Bu konuda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bazen bazı konular yüzlerce teşekkür alıyor tek başına.
Teşekkürü istemek kısmına gelirsek bencede hoş değil herkes bu kararında özgürdür.Ama iyi paylaşımları teşekkür vererek desteklemek lazım.

Sevgili burhan dostum esasen aldıığm ahlaki öğreti gereği "Eğer Allah'a şükretmet istiyorsanız Allah'ın Kullarına Teşekkür ediniz." Hadisi Kavlince Teşekkürü bir erdem ve vecibe olarak telakki ediyorum. sizin gibi sayğıdeğer ve fedakar paylaşım ruhuna sahip Ustalarımız zaten peşinen Teşekkürü hakkeden insanlardır. lakin bu bir erdem meselesi ne acıdırki paylaşımları sömürme ruh halinin esiri olanlar bu nezaketten uzaktırlar..
Benim karşı olduğum konu "Teşekkür edilmesinin istenmesi ile ilğilidir."
Ayrıca imzanızdaki konu için üzüldüğümü belitrmek ister yönetim kadrosunun daha duyarlı davranacağına olan inancımla kolaylıklar dilerim...
sizi seviyorum...![]()
resmen yüzsüzlük

tamam yaptığı paylaşım için teşekkür alması kişiyi mutlu ediyor fakat teşekkür istemek hiç hoş değil.teşekkür isteyenlerin gözümdeki değeri düşüyor.o kişiler forumda teşekkür için bir şeyler yapıyorlar bence.paylaşım yapmak isteyenlerin teşekkürle uğraşacağını sanmıyorum.sonuçta ne kadar teşekkür istersen iste teşekkür etmeyen yine etmiyor.

Davut™;2814970' Alıntı:Benim Konularımın nerdese yarısında yazar bu yazı Çoğu kişi bu butonun ne olduğunu bile bilmiyor hatırlatmak amaçıyla ...![]()