Teşekkür Edilmesini İstemek Mevzuunda Siz ne düşünüyorsunuz...???

Sponsorlu Bağlantılar

paylaşım Yapanların Paylaşımları için Teşekkür edilmesini İstemeleri Sizce Uygunmu değilmi.?

• Teşekkür Edilmesinin istenmesini Uygun görüyorum.

Kullanılan: 9 37.5%
  • şekkür Edilmesinin istenmesi Uygun Değildir.

Kullanılan: 15 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    24
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Çok sinir olduğum bir istektir açıkçası, itiraf etmek gerekirse...
Ama yapana resmi olarak site adına bir şey diyemem, içimden derim diyeceğimi :ehe

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Teşekkür edeceğim varken o yazıyı görünce basmak istemiyorum

%100 hakLisin.

Birak uye isTiyorsa basar isTemiyorsa basmaz.

"Tesekkur edin ki payLasimci uye kendini iyi hisseTsin"

bahçeLerde maydonoz geL bize bazi bazi :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

o yazıyı yazıyorsa teşekkür kasmak istiyor demektir :ehe

Ben o yazıları umursamam edersem ederim etmessem etmem

yanii :oke:

haltie

haltie

Üye
Zorunlu değil tabi kişiye bağlı.Ben beğendiysem konuyu teşekkürü veririm.Her konuyada verilmez diye düşünüyorum.Bu konuda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bazen bazı konular yüzlerce teşekkür alıyor tek başına.

Teşekkürü istemek kısmına gelirsek bencede hoş değil herkes bu kararında özgürdür.Ama iyi paylaşımları teşekkür vererek desteklemek lazım.

Dafny

Dafny

Üye
adam ister eder ister etmez ztn konu kaliteliyse adam bunu anlar senin söylemene gerk yok bu resmen yüzsüzlüğe giriyo yapmayın hacılar :ehe

nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
Zorunlu değil tabi kişiye bağlı.Ben beğendiysem konuyu teşekkürü veririm.Her konuyada verilmez diye düşünüyorum.Bu konuda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bazen bazı konular yüzlerce teşekkür alıyor tek başına.

Teşekkürü istemek kısmına gelirsek bencede hoş değil herkes bu kararında özgürdür.Ama iyi paylaşımları teşekkür vererek desteklemek lazım.

:oke:

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
Konuyla ilgili yorumumu söyleyeceğim ama öncesinde şunu söyleyeyim, bu konuyu açan arkadaşa ben şahsen teşekkür ediyorum güzel bi konu olmuş, yorumuma gelince bencede hoş bişey değil ama ama bi kendinizi o konuyu açan arkadaşın yerine koyun Lütfen günlerce hatta haftalarca hatta hatta aylarca emek verip türkçeleştirmiş bi teşekkürü hak etmiyormu bence hak ediyor program güzel olmasa bile o programa bi emek verilmiş bence her konu veya konular açan arkadaşa teşekkür etmek gerek, ben kendimden bi örnek vereyim ben türkçe çeviri yapıyorum windows live messengerin 5.50. 6.20 ve 6.60"ını türkçeleştirdim ve tam 25 gün sürdü bu 3 versiyonun çevirisi gece demedim gündüz demedim 25 günde tamamladım en çok dil dosyası windows livede var bitanesinde 740 sıra var 3 le çarpınca 2220 sıra oluyor şimdi bunda bi emek yokmu arkadaşlar teşekkürü hak etmiyormu sizce.

nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili burhan dostum esasen aldıığm ahlaki öğreti gereği "Eğer Allah'a şükretmet istiyorsanız Allah'ın Kullarına Teşekkür ediniz." Hadisi Kavlince Teşekkürü bir erdem ve vecibe olarak telakki ediyorum. sizin gibi sayğıdeğer ve fedakar paylaşım ruhuna sahip Ustalarımız zaten peşinen Teşekkürü hakkeden insanlardır. lakin bu bir erdem meselesi ne acıdırki paylaşımları sömürme ruh halinin esiri olanlar bu nezaketten uzaktırlar..

Benim karşı olduğum konu "Teşekkür edilmesinin istenmesi ile ilğilidir."

Ayrıca imzanızdaki konu için üzüldüğümü belitrmek ister yönetim kadrosunun daha duyarlı davranacağına olan inancımla kolaylıklar dilerim...

sizi seviyorum...:sarıl:

Dafny

Dafny

Üye
resmen yüzsüzlük

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
Sevgili burhan dostum esasen aldıığm ahlaki öğreti gereği "Eğer Allah'a şükretmet istiyorsanız Allah'ın Kullarına Teşekkür ediniz." Hadisi Kavlince Teşekkürü bir erdem ve vecibe olarak telakki ediyorum. sizin gibi sayğıdeğer ve fedakar paylaşım ruhuna sahip Ustalarımız zaten peşinen Teşekkürü hakkeden insanlardır. lakin bu bir erdem meselesi ne acıdırki paylaşımları sömürme ruh halinin esiri olanlar bu nezaketten uzaktırlar..

Benim karşı olduğum konu "Teşekkür edilmesinin istenmesi ile ilğilidir."

Ayrıca imzanızdaki konu için üzüldüğümü belitrmek ister yönetim kadrosunun daha duyarlı davranacağına olan inancımla kolaylıklar dilerim...

sizi seviyorum...:sarıl:

teşşekür ederim nejdet.

Dafny

Dafny

Üye
:hmmm

celibar

celibar

Üye
tamam yaptığı paylaşım için teşekkür alması kişiyi mutlu ediyor fakat teşekkür istemek hiç hoş değil.teşekkür isteyenlerin gözümdeki değeri düşüyor.o kişiler forumda teşekkür için bir şeyler yapıyorlar bence.paylaşım yapmak isteyenlerin teşekkürle uğraşacağını sanmıyorum.sonuçta ne kadar teşekkür istersen iste teşekkür etmeyen yine etmiyor.

nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
tamam yaptığı paylaşım için teşekkür alması kişiyi mutlu ediyor fakat teşekkür istemek hiç hoş değil.teşekkür isteyenlerin gözümdeki değeri düşüyor.o kişiler forumda teşekkür için bir şeyler yapıyorlar bence.paylaşım yapmak isteyenlerin teşekkürle uğraşacağını sanmıyorum.sonuçta ne kadar teşekkür istersen iste teşekkür etmeyen yine etmiyor.

:oke:

Dafny

Dafny

Üye
:birak:

'Davut

'Davut

Üye
Benim Konularımın nerdese yarısında yazar bu yazı Çoğu kişi bu butonun ne olduğunu bile bilmiyor hatırlatmak amaçıyla ...:ehe

nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
Davut™;2814970' Alıntı:
Benim Konularımın nerdese yarısında yazar bu yazı Çoğu kişi bu butonun ne olduğunu bile bilmiyor hatırlatmak amaçıyla ...:ehe

:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...