İphone 4 Rakipleriyle karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 Rakipleriyle karşılaştırma

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor ve NoDisconnet

frmc32

frmc32

Üye
iphome kayıtsız şartsız:naughty:

atakax

atakax

Üye
4 hepsini ezip geçmiş :D ama asıl önemlisi hiç birinde olmayan ios a sahip olması ;)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
evet iphone gerçekten çok eğlenceli bir telefon sanırım iphone almak istiyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: MidlandisBack
kuwaie

kuwaie

Üye
İphoneda herşey çok seri. Diğer telefonlarda bu hızı yakalayamıyoruz. Mesela Nokia 5800.. Bi şeye basıyorsun 10 dak sonra açıyor. Ama iphoneda tık tık tık.... hızlı hızlı hallediyorsun herşeyi. Bence sırf bu serilik sayesinde en iyi telefonlardan biri olmayı hak ediyor...

Revengeful

Emekli Yönetici
Pc den hızlı :d:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Esas test birde buna göz atın derim

nejdet can

nejdet can

Üye
bende yeni bir telefon alacam ama İphone4 ile N8 rasında kararsızım

İphone4 'dün Hızı ve ekranı + ekran boyutu ve kasasının inceliği + zarafeti

N8 'in Camera 12 Megapixel Xenon Flash İphone4 zaten Flash yok Resim ve video kalitesi ve bir çok formatı oynatması dahili 16 GB hafıza ve harici 32 Gb Memory card desteği

Beni mahvediyor bu özellikler hangisine karar vereceğimi şaşırdım

birileri bana akıl fikir versin

Rabbim sen aklımı koru...

Revengeful

Emekli Yönetici
İphone4 te Flash var biliyorum

kuwaie

kuwaie

Üye
iphone 4'te led flash var. Bende iphone4 var kardeş sorularını sorabilirsin.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 güzel seçim olabilir.

nejdet can

nejdet can

Üye
iphone 4'te led flash var. Bende iphone4 var kardeş sorularını sorabilirsin.

Kardeşim bir iki şey sorayım iphone 4 te flash varmış yeni öğrendim gündüz ve gece resim çekim kalitesi nasıl onu sormak istiyorum şu N8'in 12 Megapiksellik camera ve Xenon Flash olayı beni çok cezbetti ben fotoğraf meraklısı biriyim sık sık çekim yaparım birde iphone'ların MÜZİK SESİNİN ÇOK AZ OLDUĞU SÖYLENİYOR bu doğrumudur müzik ses kalitesi ve Volümü nasıldır...

Video müzik ve 3. parti yazılım yüklemek için İtünes mecburi kullanılıyormuş bu doğrumudur ve kullanımı zormudur.

Video'da mov formatının dışında desteklediği format varmıdır...

Cevap verirseniz çok minnetar kalacağım....

Saygılarımla;

muratgezgin1

Üye
iphone 4 kesinlikle harika bir telefon geçen turkcell de gittim inceledim teklif fiyatları da uygun geldi bana gerçi vodafonedan daha pahallı gozukuor ama turkcellin sunduğu imkanlar 10 basar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Ben çok az inceleme fırsatı buldum görünüş olarak bile müthiş bir cihaz.

kuwaie

kuwaie

Üye
Kardeşim bir iki şey sorayım iphone 4 te flash varmış yeni öğrendim gündüz ve gece resim çekim kalitesi nasıl onu sormak istiyorum şu N8'in 12 Megapiksellik camera ve Xenon Flash olayı beni çok cezbetti ben fotoğraf meraklısı biriyim sık sık çekim yaparım birde iphone'ların MÜZİK SESİNİN ÇOK AZ OLDUĞU SÖYLENİYOR bu doğrumudur müzik ses kalitesi ve Volümü nasıldır...

Video müzik ve 3. parti yazılım yüklemek için İtünes mecburi kullanılıyormuş bu doğrumudur ve kullanımı zormudur.

Video'da mov formatının dışında desteklediği format varmıdır...

Cevap verirseniz çok minnetar kalacağım....

Saygılarımla;
İlk olarak fotoğraftan bahsedeyim. Fotoğraf kalitesini test etmek için zifiri karanlık bir odaya geçip çekim yaptım ve sadece flashıyla gündüz gibi çekim yaptı. İnanamadım. Yani kısacası fotoğraf çekimi canavar. Video çekimi zaten gündüz akla zarar derecede kaliteli. Apple bu telefonda video-fotoğraf olayını aşmış. Fotoğraf meraklısıysan bu telefon sana göre diyebilirim.
İkinci olarak müzik sesi. iPhone 4'te ses sıkıntısı baya var. Ses çok az çıkıyor. Sebebi ise; iPhone 4'ün altında iki adet hoparlör var. Birisi konuşma esnasında çevredeki gürültüyü izole etmek için.Ondan zaten hiç ses çıkmıyor. Öbür hoparlör de ses için. O ise çok yetersiz. Kısacası kulaklıkla müzik dinlemek zorunda kalıyor insan.
Son olarak iTunes ve video formatı. iPhone'da her şey iTunes üzerinden yapılıyor. İlk başlarda, alışana kadar karışık geliyor, ama sonra her şeyi yapar hale geliyorsunuz. iTunes bence kolay ve kullanışlı. Video formatında ise, iPhone 4 sadece "mpeg-4" türü format açar. Diğer bir deyişle "mp4". Bu da bi sıkıntı yaratmadı bende şu ana kadar. Fazlasıyla film izledim. Ve de gayet güzeldi. Görüntü kalitesi falan fevkalade oluyor genelde mp4'lerde.
Yardımcı olduysam ne mutlu. Daha sorun varsa sorabilirsin kardeş..

apro45

apro45

Üye
bende iphone 4 almayı düşünüyorum mp4 çekim iphonenun çektigi video formatı mı ?

kuwaie

kuwaie

Üye
Sanırım öyle.

prank90

Üye
İphoneda herşey çok seri. Diğer telefonlarda bu hızı yakalayamıyoruz. Mesela Nokia 5800.. Bi şeye basıyorsun 10 dak sonra açıyor. Ama iphoneda tık tık tık.... hızlı hızlı hallediyorsun herşeyi. Bence sırf bu serilik sayesinde en iyi telefonlardan biri olmayı hak ediyor...
i4 alcam iphone tercih etmemdeki en buyuk sebep bu kardeş

cmlkrc

cmlkrc

Üye
kesinlikle iphone ama yerli :)

Üst Alt