Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İphone 4 Rakipleriyle karşılaştırma
Sponsorlu Bağlantılar
eraysezgin
Üye
kesinlile iphone 4 inanılmaz bir telefon turkcellde inceledim herkese tavsiye ederim
iphone4 bence de alınmalı. uygun tekliflerde varken kaçmaz. turkcellde güzel teklifler var
ßUr@k
Üye
hmm
haltie
Üye
Konu Sahibi
İphone güzel gerçekten hatta iphone3gs almaktansa iphone 4 almak mantıklı çok fark yok
caner90
Üye
iphone 4
haltie
Üye
Konu Sahibi
iphone 5 geliyor
sevimdemirci
Üye
tartışmasız iphone4 , kontratlı alırsan uygun valla turkcellde, gerçi ben bu kadar özelliği bu kadar estetik bir tasarımla birleştirmiş bir telefonun fiyatına bile bakmadan alabilmek isterdim ama napalım, en uygunu arıyoruz malum.
haltie
Üye
Konu Sahibi
çok pahalı bence biraz indirim yapılması lazım bu fiyatlar zorluyor insanı
Revengeful
Emekli Yönetici
biz turkcellden kontratlı aldık
haltie
Üye
Konu Sahibi
vodafone de iyi
Revengeful
Emekli Yönetici
turkcell kullanıyoruz biz
--------------- Ekleme ---------------
sen al ozaman vodafone dan
anl_tr
Emekli Yönetici
al sana test sonuçları
Revengeful
Emekli Yönetici
evet
haltie
Üye
Konu Sahibi
kim kazanmış testi
sevimdemirci
Üye
tartışmasız iphone 4, uygulamalar oyunlar falan süper ya, ben ibb trafiğin hastasıyım, çok işime yarıyor valla.
necm66
Üye
benimde iphon 4'un encok hosuma giden ozeligide tabiki cok hizli ve seri olmasi bu yuzden iphon 1 numara diyorum
haltie
Üye
Konu Sahibi
iphone bencede nokia gerekli atılımı yapamadı bencede yada diğer rakipleri htc iyi bunu yanında ama yaygın değil maalesef
muratgezgin1
Üye
tartışmasız iphone 4 inanılmaz özelliklere sahip. turkcellin kampyası da almak için çok cazip gerçekten ya
Esendağlı
Üye
şu cihaza flash destekli bir web browser koyamadılarmı