'Maxi Genç
Üye
bendede gözükmüyo arkadaşlar
nbr kardesim

bekLeme bence cikmaz daha

bendede gözükmüyo arkadaşlar

c6 fw var. updater yuklenmesı beklıyorum az sonra belli olacak hersey))
Εthnic;2783867' Alıntı:bu isin sonu kotuye dogru gidiyor.. derin pisikolojik sorunlar soz konusu.. nokia ne yaptiginin farkinda degil..![]()

)))
(((((((arkadaşlar az önce yazılım güncellemeden güncel dosyalara bakmak için telefonu elime aldım ve şasırdım aşagıda resımde verdım "telefon yazılımı önemli" yazıyor nokia sıtesınden de navifirm den de baktım bırsey yok sebep ne olabilir..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu fotolara bi bakın acaba gerçekmi bu
yabancı sitelerdede aynı tartışma var ama benim ingilizce kötü olduğundan pek bişey anlayamıyorum.sym^3 flan yazmışlar acaba symbian^3de mi geleceki imkansız gibi ama
son bişey daha sürekli bu herifin videosunu paylaşmışlar ne diyo ing iyi olan bi bakıversin
nbr kardesim
bekLeme bence cikmaz daha![]()

şu fotolara bi bakın acaba gerçekmi bu
yabancı sitelerdede aynı tartışma var ama benim ingilizce kötü olduğundan pek bişey anlayamıyorum.sym^3 flan yazmışlar acaba symbian^3de mi geleceki imkansız gibi ama
son bişey daha sürekli bu herifin videosunu paylaşmışlar ne diyo ing iyi olan bi bakıversin

yabancı sitelerde konusu olmaz olurmuresimLerin gercek oLdugunu dusunmuyorum.hem ciksa simdiye kurmusTuk.yabanci forumLarda biLe konusu yok

arkadaşlar hepiniz süpersiniz gülmekten gözlerimden yaş geldi kusura bakmayın ama çok komik....Εthnic;2783801' Alıntı:Konuyu Toplam 10 Kişi okuyor. (8
Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
Εthnic, tekil1ncisahis, Oglcn554,
oktaykand, lord_keles, twofan,
FHRoZeN, ahmtcetin
millet guncelleme kelimesini gordugu yere hucum ediyor.. yakinda cinnet haberleriyle sarsilabiliriz...![]()
)) delinin biri kuyu taş atmış 40 akıllı çıkaramamış