5800 v60 yazılım güncelleme önemli...

Sponsorlu Bağlantılar

Davulbaz

Davulbaz

Üye
c6 fw var. updater yuklenmesı beklıyorum az sonra belli olacak hersey :)))

çıktıysa eğer ilk hangi product koduyla çıktı ouda bilmek lazım

--------------- Ekleme ---------------

Εthnic;2783867' Alıntı:
bu isin sonu kotuye dogru gidiyor.. derin pisikolojik sorunlar soz konusu.. nokia ne yaptiginin farkinda degil..:kop:
:ehe

tekil1ncisahis

tekil1ncisahis

Üye
    Konu Sahibi

tekrar baktım resim burda...

pc suıte software yuklenıyo az kaldı ogrenecegım sımdı cıktımı cıkmadımı :))))

sabrettim bu kadar ama dayanamıcam artık bu nokıanın allah bın belasını versın... bıde mevcut guncelleme yok ama tekrar yukleyebılırsınız yazıyo ya. sonuç = hüsran :((((((((

manialog

manialog

Üye
Şu halimizi Nokia görse acır çıkartır hemen güncellemeyi çıkartası yoksa da yazık valla halimize

tekil1ncisahis

tekil1ncisahis

Üye
    Konu Sahibi
abı sıyırcam yakında guncelleme ıle yatıp guncelleme ıle kalkıyorum takıntı oldu bıde cıkmaz ıse acımadan kırıcam telefonu:off:

laveled

laveled

Üye

şu fotolara bi bakın acaba gerçekmi bu
yabancı sitelerdede aynı tartışma var ama benim ingilizce kötü olduğundan pek bişey anlayamıyorum.sym^3 flan yazmışlar acaba symbian^3de mi geleceki imkansız gibi ama
son bişey daha sürekli bu herifin videosunu paylaşmışlar ne diyo ing iyi olan bi bakıversin

HackerCelik

HackerCelik

Üye
arkadaşlar az önce yazılım güncellemeden güncel dosyalara bakmak için telefonu elime aldım ve şasırdım aşagıda resımde verdım "telefon yazılımı önemli" yazıyor nokia sıtesınden de navifirm den de baktım bırsey yok sebep ne olabilir..:allalla:

Telefonun hangi sürüm v50 v51?

manialog

manialog

Üye

yabancı sitelerdede aynı tartışma var ama benim ingilizce kötü olduğundan pek bişey anlayamıyorum.sym^3 flan yazmışlar acaba symbian^3de mi geleceki imkansız gibi ama
son bişey daha sürekli bu herifin videosunu paylaşmışlar ne diyo ing iyi olan bi bakıversin

resimler gerçek gibi ama tabi uyarlanmış yazılım değilse insanı heyecanlandırmaya yetiyor ama bir de c6 da ekran dönerken efektli falan güzel dönüyor onu da eklerler mi acaba

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye

resimLerin gercek oLdugunu dusunmuyorum.hem ciksa simdiye kurmusTuk.yabanci forumLarda biLe konusu yok

tekil1ncisahis

tekil1ncisahis

Üye
    Konu Sahibi
versiyon v51 var bi dalga ama cıkacak kokusu :)))

adamın ismini bakın nette symbian kurumun da ıs yapıyor galıba. inanasım gelıyor. symbian 3 gelecegıne :)))

AlpReis

AlpReis

Üye
Bende bu gece rüyamda V60 yükledim, ama süper olmuştu telefon, dokunmatik fırıldak gibi olmuştu, dönüyordu yani, bide bekleme ekranı yatay olarak 8 ikon yerleşmişti nasılsa
Bu ne yaa, gelsede kurtulsak, neden bu kadar taktıysak onuda anlamadım ya, gelseydi yahuu...

lord_keles

lord_keles

Üye
Custom versions 21.0.. Yazyo nence onunda 60.005 yazmasi lazim yani o haber face...

laveled

laveled

Üye
resimLerin gercek oLdugunu dusunmuyorum.hem ciksa simdiye kurmusTuk.yabanci forumLarda biLe konusu yok
yabancı sitelerde konusu olmaz olurmu

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
:d::d::aha::aha: arkadaşlar hepiniz süpersiniz gülmekten gözlerimden yaş geldi kusura bakmayın ama çok komik....
şuna gelince hakkaten olay psikolojik sorunlara döndü vallahi
bende meraktan uykuları yitirdim neredeyse neden bu kadar sorun ettik şu v60 lanet yazılımını anlamadım ama genede süper bir durum yahu...
komik,üzüntü verici,heycan verici,adrenalin....
nebileyim her şey var

Paradise_87

Paradise_87

Üye
Εthnic;2783801' Alıntı:
Konuyu Toplam 10 Kişi okuyor. (8
Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
Εthnic, tekil1ncisahis, Oglcn554,
oktaykand, lord_keles, twofan,
FHRoZeN, ahmtcetin

millet guncelleme kelimesini gordugu yere hucum ediyor.. yakinda cinnet haberleriyle sarsilabiliriz...:kop:

:))) delinin biri kuyu taş atmış 40 akıllı çıkaramamış:aha:

tekil1ncisahis

tekil1ncisahis

Üye
    Konu Sahibi
v60 bekleyenler fun clup bı başlık acalım beyler :):kop::d:

serserim1905

serserim1905

Üye
bu ne kardeşim ya bi v60 mıştr gidiyor kim atmışsa bu lafı ortaya çıksada kurtulsa millet valla 5800 a gıcık olmştm sırf bu v60 güncellemsinden dolayı almayı düşünüyordum çıksa güncelleme hemen alacam ama ses var görüntü yok ya :off:

Paradise_87

Paradise_87

Üye
arkadaşlar günbcelleme gelmeden olay oldu gelsede v51 den berbat olacak o bir kesin artık bu kadar stres yaptı gelmeden gelirsede ya 4/4 lük olcak yada v51 i mumla arayacagız

Üst Alt