Opera Mobil 10 Facebook Sohbet Açıklıyorum.. Herkes Buraya ;)

Sponsorlu Bağlantılar

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mobil 10 Facebook Sohbet Açıklıyorum.. Herkes Buraya ;)
Facebook Hesabı Olan Bir Çok Cep Telefonu Kullanıcısı Cep Telefonundan Facebook'ta Sohbet Etmek Istemiştir. Opera Mobil 10 Kullanan Arkadaşlar Facebook'a Bilgisayar Görünümünden Girdiklerinde Çevrimiçi Görünebiliyorlar. Yani Sohbet Açık Oluyor. Fakat Arkadaşıyla Yazışamıyor. Nedeni Ise Şu. Gönder Butonu Yok. Yani ENTER'e Ihtiyacımız Var. Yazdığımız Yazı Öylece Kalıyor"DU" Ama Şimdi Konuya Açıklık Getireceğim..

Öncelikle Resimde De Belirttiğim Gibi Opera Klavyesi "Her Zaman" Açık Olarak Işaretlemelidir.

Şimdi Opera Mobil 10 Ile Bilgisayar Görünümünden Facebook'a Giriyoruz Ve Sohbette Yazdığımız Yazıyı Opera Klavyesindeki ENTER Butonu Ile Yolluyoruz.. Resimleri Inceleyin Ve Konuya Tamamen Öğrenmiş Olun ;)

EMEĞE SAYGI AÇISINDAN TEŞEKKÜR ET BUTONUNA BASIN... TELEFONDAN PAYLAŞIYORUM BIR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYIN... INANMAYANLARA ANLATIRIM... facebook.com/avarees burdan ulaşabilirsiniz ;)

• Beğen
Tepkiler: frk uzn, bafrali046, hayatcilingiri ve 91 diğerleri

156asd156

Üye
cok saol

ihsanbjk

Üye
bend opera 10 kullanıyorum ama sürekli mobile facebooka yönlendiriyo beni tam ekran kullanamıyorum nedendir acaba ? :)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :D

volkan1497

volkan1497

Üye
:tşk:

unalresul

unalresul

Üye
teşekkürler

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: kadirkarahan
SavinMe

SavinMe

Üye
bend opera 10 kullanıyorum ama sürekli mobile facebooka yönlendiriyo beni tam ekran kullanamıyorum nedendir acaba ? :)

cünkü telefon icin
direk mobile siteye aktarıyo önce dokunma
tik siteye gec altta snrada tüm siteye :oke:

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi

Ben sorunu şöyle çözdüm. Önce google'a giriyorum. Facebook pc diye arama yapıyorum. Sonra facebook.com/topic.. Diye bir link var oraya giriyorum. Facebook'a tüm site olarak giriyor. Sonra anasayfa'ya tıklıyorum. Ama mobil siteye yönlendiriyor. Sonra adres çubuğuna tıklıyorum. Adresi şöyle düzeltiyorum. sonra tüm site olarak açılıyor. Sayfa tamamen yüklendikten başlangıç sayfasına dönüyorum ve kısayollardan birine geçmişten ekliyorum. Sonra sürekl ordan giriyorum. ;) insaallah anlamışsindır..:bigstar:

meyymetbaba

Üye
acaba n73 de de olurmu bende opera 10 kullanıyorum ama opera klavyesi felan yok ki

Ferzan

Ferzan

Üye
önceden bildiğim bir konu idi ama emeğe saygı Teşekkürler

Earthqquake

Earthqquake

Üye
eyw sglasın...

HolyAngelic

HolyAngelic

Üye
E zaten Nokianın enter tuşu var sanal klavyede. Görmedik demeyin :D aha burda

• Beğen
Tepkiler: ozanazy
Da®kness

Da®kness

Üye
Ben sohbet penceresi için Ebuddy'i kullanıyorum. Hem MSN Hem Facebook aynı anda daha güzel oluyor. :oke:

emr-erock

emr-erock

Üye
gerçek ten güzel bilgi ...:oke:

the.yunus

the.yunus

Üye
süpersin kardeşim böyle pıratik bilgiler her zaman lazım başarılarının devamını dilerim.. :)

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
acaba n73 de de olurmu bende opera 10 kullanıyorum ama opera klavyesi felan yok ki

Opera klavyesini kullanamazsın.. Zaten n73'un ram'i opera mobile'i açmaya yetmez..

--------------- Ekleme ---------------

süpersin kardeşim böyle pıratik bilgiler her zaman lazım başarılarının devamını dilerim.. :)

Teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

aynen kardeş 2.1 versiyonu çıktı baya iyileştirildi

Bende eBuddy kullanıyorum zaten ve de çok rahat. Msn face yahoo filan beraber açık oluyor. Benim burdaki amacım ekstra bilgi ;)

ßUr@k

ßUr@k

Üye
teşekürlerr :)

Üst Alt