officialavarees
Üye
Opera Mobil 10 Facebook Sohbet Açıklıyorum.. Herkes Buraya ;)
Facebook Hesabı Olan Bir Çok Cep Telefonu Kullanıcısı Cep Telefonundan Facebook'ta Sohbet Etmek Istemiştir. Opera Mobil 10 Kullanan Arkadaşlar Facebook'a Bilgisayar Görünümünden Girdiklerinde Çevrimiçi Görünebiliyorlar. Yani Sohbet Açık Oluyor. Fakat Arkadaşıyla Yazışamıyor. Nedeni Ise Şu. Gönder Butonu Yok. Yani ENTER'e Ihtiyacımız Var. Yazdığımız Yazı Öylece Kalıyor"DU" Ama Şimdi Konuya Açıklık Getireceğim..
Öncelikle Resimde De Belirttiğim Gibi Opera Klavyesi "Her Zaman" Açık Olarak Işaretlemelidir.
Şimdi Opera Mobil 10 Ile Bilgisayar Görünümünden Facebook'a Giriyoruz Ve Sohbette Yazdığımız Yazıyı Opera Klavyesindeki ENTER Butonu Ile Yolluyoruz.. Resimleri Inceleyin Ve Konuya Tamamen Öğrenmiş Olun
EMEĞE SAYGI AÇISINDAN TEŞEKKÜR ET BUTONUNA BASIN... TELEFONDAN PAYLAŞIYORUM BIR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYIN... INANMAYANLARA ANLATIRIM... facebook.com/avarees burdan ulaşabilirsiniz
Öncelikle Resimde De Belirttiğim Gibi Opera Klavyesi "Her Zaman" Açık Olarak Işaretlemelidir.
Şimdi Opera Mobil 10 Ile Bilgisayar Görünümünden Facebook'a Giriyoruz Ve Sohbette Yazdığımız Yazıyı Opera Klavyesindeki ENTER Butonu Ile Yolluyoruz.. Resimleri Inceleyin Ve Konuya Tamamen Öğrenmiş Olun
EMEĞE SAYGI AÇISINDAN TEŞEKKÜR ET BUTONUNA BASIN... TELEFONDAN PAYLAŞIYORUM BIR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYIN... INANMAYANLARA ANLATIRIM... facebook.com/avarees burdan ulaşabilirsiniz