Opera Mobil 10 Facebook Sohbet Açıklıyorum.. Herkes Buraya ;)

Sponsorlu Bağlantılar

karpetyum..

Üye
opera ile facebook tan video izleniomu

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Türkçe karakter desteği olmayan klavye ve 500 kblık sayfayla uğraşcağınıza ebuddy kurup 2-3 saat konuşsanız 300 kb alır:oke:
eBuddy de facebook sohbet var.

caner9520

Üye
6500 slide'de olur mu ?

berkcan_0

berkcan_0

Üye
birde birisi flash video sorununu çözse

aykutt66

Üye
s.a kardes f480 e operayı nasıl yükleyebilrm

Michel_Koni

Üye
benim telefonum zaten e71 o yuzden klavyeye fln ıhtycm yok .d .d

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler...

Strazburg

Üye
Nokia E63 buna uyar mı? Ayrıca bu telefonda direk klavye var.

POKEM0N

Üye
sohbet kısmında sarı üçgen içinde ünlem işareti var
sohbet açılmıyor neden ki ?
:off: :allalla:

esrardenizi

Üye
TeşekkürLer

QRGN

Üye
aga yazınca nasıl gönderiyosn?

----------Eklendi @ 14:50:19 ---------- Yazıldı @ 14:49:28 ----------

nimbuzz yükleyin

mreren38

mreren38

Üye
Ben sorunu şöyle çözdüm. Önce google'a giriyorum. Facebook pc diye arama yapıyorum. Sonra facebook.com/topic.. Diye bir link var oraya giriyorum. Facebook'a tüm site olarak giriyor. Sonra anasayfa'ya tıklıyorum. Ama mobil siteye yönlendiriyor. Sonra adres çubuğuna tıklıyorum. Adresi şöyle düzeltiyorum. sonra tüm site olarak açılıyor. Sayfa tamamen yüklendikten başlangıç sayfasına dönüyorum ve kısayollardan birine geçmişten ekliyorum. Sonra sürekl ordan giriyorum. ;) insaallah anlamışsindır..:bigstar:

Hiç gerek yok.
Mobil sitenin en altında tüm site seçeneği var tıklatmanız yeterli ;)

----------Eklendi @ 16:48:35 ---------- Yazıldı @ 16:46:59 ----------

Bi de bu yöntemi biliyorum ama kullanımı falan biraz zor. Yapmanız gereken şu:
Telefonunuza nimbuzz ya da ebudy yi indirip kurun.
Operadan facebook siteye girin.
Nimbuzz ya da ebudyden de facebook sohbete.
Ben böyle kullanıyorum. Yalnızca tavsiye ;)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
şu adresi direk buraya yazsana

----------Eklendi @ 10:02:30 ---------- Yazıldı @ 09:56:58 ----------

n73 opera 10 yükledim açınca hafıza dolu diyor ama boş:hmmm:hmmm:hmmm

symbianware

symbianware

Üye
tam siteye girmek istersen kısayollarda bulunan facebook'u düzenleyip adres satırına
Yaz daha sonra kaydet her girişinde face tam siteye girecektir..

ahmetc503

bu resimlerdeki facenin adresini verirmisiniz

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
bırakın ya nimbuzz diye bi program var oldukça pratik onu kullanın msn gibi facebook sohbeti yapıyon telefondan m . nimbuzz . com a girin tel modelini seçip indirin bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Facebook Hesabı Olan Bir Çok Cep Telefonu Kullanıcısı Cep Telefonundan Facebook'ta Sohbet Etmek Istemiştir. Opera Mobil 10 Kullanan Arkadaşlar Facebook'a Bilgisayar Görünümünden Girdiklerinde Çevrimiçi Görünebiliyorlar. Yani Sohbet Açık Oluyor. Fakat Arkadaşıyla Yazışamıyor. Nedeni Ise Şu. Gönder Butonu Yok. Yani ENTER'e Ihtiyacımız Var. Yazdığımız Yazı Öylece Kalıyor"DU" Ama Şimdi Konuya Açıklık Getireceğim..

Öncelikle Resimde De Belirttiğim Gibi Opera Klavyesi "Her Zaman" Açık Olarak Işaretlemelidir.

Şimdi Opera Mobil 10 Ile Bilgisayar Görünümünden Facebook'a Giriyoruz Ve Sohbette Yazdığımız Yazıyı Opera Klavyesindeki ENTER Butonu Ile Yolluyoruz.. Resimleri Inceleyin Ve Konuya Tamamen Öğrenmiş Olun ;)

EMEĞE SAYGI AÇISINDAN TEŞEKKÜR ET BUTONUNA BASIN... TELEFONDAN PAYLAŞIYORUM BIR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYIN... INANMAYANLARA ANLATIRIM... facebook.com/avarees burdan ulaşabilirsiniz ;)

teşekkürler eline sağlık :oke:

ib0ss

Üye
bend opera 10 kullanıyorum ama sürekli mobile facebooka yönlendiriyo beni tam ekran kullanamıyorum nedendir acaba ? :)

Sağ taraftaki opera işaretine bas ayarlardan gelişmişe gir sonra user yazan yerde mobil değil diğerini yap

kadirkarahan

kadirkarahan

Üye
abi link yokmu ya

Üst Alt