Samsung S8500 Wave, S8530 Wave II Soru-Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

TozteL

Üye
arkadaşlar samsung wave hakkında bi sorum olacak. internetten izlediğim videoları nereye katdediyo. dosyalarım video klasörlerine kaydetmiyo yada benim telefon otomatik siliyomu... yardımcı olursanız çok sevinirim..

kcankaynak

Üye
arkadaşlar samsung wave hakkında bi sorum olacak. internetten izlediğim videoları nereye katdediyo. dosyalarım video klasörlerine kaydetmiyo yada benim telefon otomatik siliyomu... yardımcı olursanız çok sevinirim..

valla benimkinde oraya kaydediyo zaten videonun indirme işlemi bitince sana "xx yerine kaydedildi şimdi izlemek için tıkla" gibi bi mesaj veriyo orda yazar nereye kaydettiği..kaydetme yerini nasıl değiştireceğini bilmiyorum videoyu indirirken web browserda "indirme yöneticisi" gibi bişe olması lazım tam kesin adı bu olmayabilir emin değilim oradan nereye indirmesini istediğini seçiyosun eğer indirdiğin videoları hiç bulamıyosan menü tuşuna çift tıkla akıllı arama açılıyo videonun adını yaz bulsun hemen :oke:

stooRmm

Üye
Merhaba arkadaslar, benim de 2 sorum olacak, bilen arkadaslar cevaplarsa memnun olurum.

1. 5620 de gördüm, Her widget da ayrı bir duvarkagıdı var, bu ozellik 8500 de yokmu ?
2. Tuskilidini ekrana elle bir harf yazarak açmak nasıl oluyor, nereden nasıl ayarlanıyor ?

Bu soruların cevaplarını bilen yok galiba :( Admin de bilmiyormu acaba

ITALICS

Üye
Telefonu 2 hafta önce aldım , Kieste güncelleme var diyordu. Güncelleme yaptım yapmaz olaydım güncellemeden sonra şirketteki wi-fiyi görmüyor. Evdekini de zayıf çekmye başladı. Fabrika ayarlarına dönsem ilk aldığım haline döner mi?

TozteL

Üye
arkadaşlar internetten video izlediğimde bazı videolara video yüklendi diyor ama bazı videoları direk açıyor.mesela youtubeden açtığım videoları yüklemiyor direk açıyor.bunları nereye kaydediyor. yüklediği videoları dosyalarımda kaydediyor. ama youtubeden izlediklerimi nereye kaydediyor bilen varmı yada kaydetmiyomu :hmmm :vur:vur:vur:vur

gameover1907

Üye
çektiğim resimleri nasıl wallpaper ve arayan resmi yapabilirim? wallpaper yapmak istediğimde resim çektiğim boyutta yapılmıyor sarı bir çereçeve çıkıyor kocaman oluyor ana ekranda.

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
akkadşlaşlar.teli alalı bir hafta oldu medya marketen.masanın üstünde bardaktaki su döküldü.teli birgün açmadım.daha sonra açtım tel çalıştı fakat menü tuşu çalışmadı.servise gönderdim.medya market benden 450 tl istedi.servisi aradım 650 tl istedi.ne kadar salakça dimiçben hep nokia kulanıyordum şimdiye kadar.şimdi nokianın değenini anlıyorum.tam kazık SAMSUNG.

--------------- Ekleme ---------------

terbiyesizlik bu ya.canım nokyam benim.artık samsungu kimseye tavsiye etmiyorum.sakın ha

stooRmm

Üye
çektiğim resimleri nasıl wallpaper ve arayan resmi yapabilirim? wallpaper yapmak istediğimde resim çektiğim boyutta yapılmıyor sarı bir çereçeve çıkıyor kocaman oluyor ana ekranda.

resmi kücült sarı cercevenin icine sığdır

s____c

Üye
Merhaba arkadaşlar ben telefonun ara kablasuyla bağlanıp içindeki resimleri pc ye atmak istedim ama başarılı olamadım nasıl yapabilirim

simsek2828

Üye
s.a arkadaşlar benim sorum menüdeki dünyaresmine giriyorum ama nette dnss veriyor neden

gameover1907

Üye
resmi kücült sarı cercevenin icine sığdır

resmi, düzenle altındaki dönüştürden yeniden boyutlayarak çözünürlüğünü düşürüyoruz değilmi ? başka bir yolu var mı?

ITALICS

Üye
Yığın modundan çalıştırırsan flashdisk gibi görür. Bilgasayarımdan göreblirsin

playaa

Üye
slm arkadaslar jh3 e yukselltim ben wave i ama ayarlar a girdigimde yazilar gozukmuyo neden olabilir acaba basili tutunca gozukmeyen yere gozukuyo tema yi falan degistirdim onla alakali degil yardimci olursaniz sevinirim

ceycey111

ceycey111

Üye
ben sadece mesaja girerken şifre koymak istiyorum bu mümknmü

ITALICS

Üye
slm arkadaslar jh3 e yukselltim ben wave i ama ayarlar a girdigimde yazilar gozukmuyo neden olabilir acaba basili tutunca gozukmeyen yere gozukuyo tema yi falan degistirdim onla alakali degil yardimci olursaniz sevinirim

Ben de yükseltme yaptıktan sonra bu sorunu yaşamıştım . Ayarları sıfırlarsan sorun düzeliyor. Fakat yükseltmeden sonra wifide sorun olmaya başladı sende de bu sıkıntı oldu mu?

s.a arkadaşlar benim sorum menüdeki dünyaresmine giriyorum ama nette dnss veriyor neden

Wifiye bağlantı kuruyor musun? Bende bu hatayı çalıştığım yerde vermeye başladı. Önceden şakır şakır çekiyordu fakat yükseltme yapıktan sonra wifiye bağlanmış görünüyor ama internete giremiyorsunç.

stooRmm

Üye
resmi, düzenle altındaki dönüştürden yeniden boyutlayarak çözünürlüğünü düşürüyoruz değilmi ? başka bir yolu var mı?

cözünürlük etkileyecek kadar düsmez zaten, makine 5mp cekiyor, resim yuklediysen zaten yüksektir, cözünürlügün düsmesi resmin bozulması icin 15-20kb filan inmen lazım :) sarı çercevenin icine sıgdıracaksın, gerek profil resmi icin gerekse wallpaper icin

Bu soruların cevaplarını bilen yok galiba :( Admin de bilmiyormu acaba
Bu form da bu soraların cevabını bilebilen yokmu ? hayret :)

Merhaba arkadaslar, benim de 2 sorum olacak, bilen arkadaslar cevaplarsa memnun olurum.

1. 5620 de gördüm, Her widget da ayrı bir duvarkagıdı var, bu ozellik 8500 de yokmu ?
2. Tuskilidini ekrana elle bir harf yazarak açmak nasıl oluyor, nereden nasıl ayarlanıyor ?
Yani Yukardaki soruların cevabını demek istemistim, hickimse bilmiyormu ?

metehan_55

metehan_55

Üye
Divx(R) VOD diye birşey var ayarlarda.keydetmemiz gerekiyor.ne için gerekli olduğunu bilen varmı??

ITALICS

Üye
Tele vod.dvx.com'dan kayıt ettikten sonra video attığında divxleri izlemeye başlıyorsun

Üst Alt