arkadaşlar samsung wave hakkında bi sorum olacak. internetten izlediğim videoları nereye katdediyo. dosyalarım video klasörlerine kaydetmiyo yada benim telefon otomatik siliyomu... yardımcı olursanız çok sevinirim..

Merhaba arkadaslar, benim de 2 sorum olacak, bilen arkadaslar cevaplarsa memnun olurum.
1. 5620 de gördüm, Her widget da ayrı bir duvarkagıdı var, bu ozellik 8500 de yokmu ?
2. Tuskilidini ekrana elle bir harf yazarak açmak nasıl oluyor, nereden nasıl ayarlanıyor ?
Admin de bilmiyormu acaba

çektiğim resimleri nasıl wallpaper ve arayan resmi yapabilirim? wallpaper yapmak istediğimde resim çektiğim boyutta yapılmıyor sarı bir çereçeve çıkıyor kocaman oluyor ana ekranda.
resmi kücült sarı cercevenin icine sığdır
slm arkadaslar jh3 e yukselltim ben wave i ama ayarlar a girdigimde yazilar gozukmuyo neden olabilir acaba basili tutunca gozukmeyen yere gozukuyo tema yi falan degistirdim onla alakali degil yardimci olursaniz sevinirim
s.a arkadaşlar benim sorum menüdeki dünyaresmine giriyorum ama nette dnss veriyor neden
resmi, düzenle altındaki dönüştürden yeniden boyutlayarak çözünürlüğünü düşürüyoruz değilmi ? başka bir yolu var mı?
sarı çercevenin icine sıgdıracaksın, gerek profil resmi icin gerekse wallpaper icinBu form da bu soraların cevabını bilebilen yokmu ? hayretBu soruların cevaplarını bilen yok galibaAdmin de bilmiyormu acaba

Yani Yukardaki soruların cevabını demek istemistim, hickimse bilmiyormu ?Merhaba arkadaslar, benim de 2 sorum olacak, bilen arkadaslar cevaplarsa memnun olurum.
1. 5620 de gördüm, Her widget da ayrı bir duvarkagıdı var, bu ozellik 8500 de yokmu ?
2. Tuskilidini ekrana elle bir harf yazarak açmak nasıl oluyor, nereden nasıl ayarlanıyor ?
Divx(R) VOD diye birşey var ayarlarda.keydetmemiz gerekiyor.ne için gerekli olduğunu bilen varmı??
Divx izleyebilmen için kayıt ettirmen gerekiyor.