hoşbulduk sağolun :):sarıl:
OğuzcanAbi Üye rOcK4ever!' Alıntı: iyi akşamlar hepinize ben geldim =) Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz
greenmile Üye halil09' Alıntı: hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... teşekkürler iyiyim halil sen nasılsın? =) Love Prince' Alıntı: hoşgeldin nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk hüseyin iyiyim ne olsun sen nasılsın (=
halil09' Alıntı: hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... teşekkürler iyiyim halil sen nasılsın? =) Love Prince' Alıntı: hoşgeldin nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk hüseyin iyiyim ne olsun sen nasılsın (=
OğuzcanAbi Üye oguzcankral' Alıntı: admin olursam seni de yanıma alır beraber oluruz seni bırakmam ben Genişletmek için tıkla ... işte arkadaşlık böyle bişey
oguzcankral' Alıntı: admin olursam seni de yanıma alır beraber oluruz seni bırakmam ben Genişletmek için tıkla ... işte arkadaşlık böyle bişey
Love Prince Üye rOcK4ever!' Alıntı: hoşbulduk hüseyin iyiyim ne olsun sen nasılsın (= Genişletmek için tıkla ... ne olsun işte bende iyiyim
rOcK4ever!' Alıntı: hoşbulduk hüseyin iyiyim ne olsun sen nasılsın (= Genişletmek için tıkla ... ne olsun işte bende iyiyim
Revengeful Emekli Yönetici oguzcankral' Alıntı: admin olursam seni de yanıma alır beraber oluruz seni bırakmam ben Genişletmek için tıkla ... Oğuz peşimi birak
oguzcankral' Alıntı: admin olursam seni de yanıma alır beraber oluruz seni bırakmam ben Genişletmek için tıkla ... Oğuz peşimi birak
greenmile Üye halil09' Alıntı: bende iyiyim okul başladı demi senin Genişletmek için tıkla ... yok 27sinde başlıyorda 1 hafta daha tatil yapacağım ben Love Prince' Alıntı: ne olsun işte bende iyiyim Genişletmek için tıkla ... bari sen iyi ol ya bugunlerde kimle konuşsam herkesin bi derdi var :S
halil09' Alıntı: bende iyiyim okul başladı demi senin Genişletmek için tıkla ... yok 27sinde başlıyorda 1 hafta daha tatil yapacağım ben Love Prince' Alıntı: ne olsun işte bende iyiyim Genişletmek için tıkla ... bari sen iyi ol ya bugunlerde kimle konuşsam herkesin bi derdi var :S
OğuzcanAbi Üye Revengeful' Alıntı: Oğuz peşimi birak Genişletmek için tıkla ... adamı admin yapıorum peşimi bırak dio seni banlıcam hemide süresiz
Revengeful' Alıntı: Oğuz peşimi birak Genişletmek için tıkla ... adamı admin yapıorum peşimi bırak dio seni banlıcam hemide süresiz
Love Prince Üye rOcK4ever!' Alıntı: bari sen iyi ol ya bugunlerde kimle konuşsam herkesin bi derdi var :S Genişletmek için tıkla ... öyle işte
rOcK4ever!' Alıntı: bari sen iyi ol ya bugunlerde kimle konuşsam herkesin bi derdi var :S Genişletmek için tıkla ... öyle işte
Revengeful Emekli Yönetici oguzcankral' Alıntı: adamı admin yapıorum peşimi bırak dio seni banlıcam hemide süresiz Genişletmek için tıkla ... İnsallah
oguzcankral' Alıntı: adamı admin yapıorum peşimi bırak dio seni banlıcam hemide süresiz Genişletmek için tıkla ... İnsallah
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Hoşbulduk arkadaşlar İyi takılıyoruz işte O da iyi Oğuz Zaman buldukça takılıyorum da işte bazen daha önemli şeyler olabiliyor
Hoşbulduk arkadaşlar İyi takılıyoruz işte O da iyi Oğuz Zaman buldukça takılıyorum da işte bazen daha önemli şeyler olabiliyor