adam biz yazmayınca kasamıyo tabi :d: :d:
Revengeful Emekli Yönetici halil09' Alıntı: adam biz yazmayınca kasamıyo tabi Genişletmek için tıkla ...
Toffee Üye oguzcankral' Alıntı: --------------- Ekleme --------------- 21 parmak yazıom bu gün Genişletmek için tıkla ... belli belli halil09' Alıntı: adam biz yazmayınca kasamıyo tabi Genişletmek için tıkla ... yaşa sen be
oguzcankral' Alıntı: --------------- Ekleme --------------- 21 parmak yazıom bu gün Genişletmek için tıkla ... belli belli halil09' Alıntı: adam biz yazmayınca kasamıyo tabi Genişletmek için tıkla ... yaşa sen be
OğuzcanAbi Üye halil09' Alıntı: o parmağını kaldır 10 tane neyine yetmiyo Genişletmek için tıkla ... bilmem
Perfect! Üye Tuba_erva' Alıntı: akasya duragı cok komık Genişletmek için tıkla ... buna kel alaka deniyo
OğuzcanAbi Üye Tuba_erva' Alıntı: akasya duragı cok komık Genişletmek için tıkla ... telefon numarası olayı yanda onu izliorum baya komik
Tuba_erva' Alıntı: akasya duragı cok komık Genişletmek için tıkla ... telefon numarası olayı yanda onu izliorum baya komik
Perfect! Üye -sena-' Alıntı: bugün halil formunda Genişletmek için tıkla ... yok ben hep aynıyım da kafa oldum biraz moralim fenalarda kendimi düzeltmeye çalışıyorum
-sena-' Alıntı: bugün halil formunda Genişletmek için tıkla ... yok ben hep aynıyım da kafa oldum biraz moralim fenalarda kendimi düzeltmeye çalışıyorum
Tuba.Erva Üye oguzcankral' Alıntı: telefon numarası olayı yanda onu izliorum baya komik Genişletmek için tıkla ... evet bende ona cok güldüm taksı ıstıyoruz falan
oguzcankral' Alıntı: telefon numarası olayı yanda onu izliorum baya komik Genişletmek için tıkla ... evet bende ona cok güldüm taksı ıstıyoruz falan
OğuzcanAbi Üye -sena-' Alıntı: bugün halil formunda Genişletmek için tıkla ... aaa ayıp ettin şimdii o hep öyle
Tuba.Erva Üye Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) Tuba_erva, halil09+, Revengeful+, oguzcankral cok az cok
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) Tuba_erva, halil09+, Revengeful+, oguzcankral cok az cok
Toffee Üye --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: yok ben hep aynıyım da kafa oldum biraz moralim fenalarda kendimi düzeltmeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... noldu brother
--------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: yok ben hep aynıyım da kafa oldum biraz moralim fenalarda kendimi düzeltmeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... noldu brother
Perfect! Üye Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) halil09 beni bırakıp nereye gittiniz
OğuzcanAbi Üye Tuba_erva' Alıntı: Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) Tuba_erva, halil09+, Revengeful+, oguzcankral cok az cok Genişletmek için tıkla ... böyle iyi çok olunca sohbetler karışıo
Tuba_erva' Alıntı: Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) Tuba_erva, halil09+, Revengeful+, oguzcankral cok az cok Genişletmek için tıkla ... böyle iyi çok olunca sohbetler karışıo
Tuba.Erva Üye halil09' Alıntı: Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) halil09 beni bırakıp nereye gittiniz Genişletmek için tıkla ...
halil09' Alıntı: Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) halil09 beni bırakıp nereye gittiniz Genişletmek için tıkla ...
OğuzcanAbi Üye ben hep burdayım --------------- Ekleme --------------- başka yere bakmıom wallla --------------- Ekleme --------------- baq yine yawaşladınız
ben hep burdayım --------------- Ekleme --------------- başka yere bakmıom wallla --------------- Ekleme --------------- baq yine yawaşladınız