Turkcell'in Çekim Güçü, Bizleri Rezil Etti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
¦ ° pî§køpât °¦

¦ ° pî§køpât °¦

Üye
Evet sana tamamen katılıyorum eskiden turkcell ne güzel çekerdi her yerde ama şimdi bişeyler oldu...

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Kardeş bizim mahallede hiç çekmiyor turkcell heralde bizim mahalle 193. Ülkeye dahil haha .d

omerynd

omerynd

Üye
evet nedense hep çekmeyen bölgelerde yaşıyoruz, bizim evde de çekmiyor temiz

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
allaha şükür telefonum heryerde çekiyor :D

nameisselcuk

Üye
çekmediği yer yok :)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
dedemLere gidiyoruz TurkceLL fuuLL vodafone yerLerde

bir de aLTyapimizi 3 kaTina cikardik demio mu su vodafone.deLi oLuom :ehe

anisti

anisti

Üye
turkcell cıvıtmaya başladı yavş yavaş bence

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye

Burak

Üye
:kop:evimizin 500 adım ilerisinde turkcell baz istasyonu var. benim için hiç sorun olmuyor :ehe

__crazy

__crazy

Üye
Eğer 3G kullanıyorsanız, 3G daha yeni olduğu için bazı yerlerde çekiyor ama tam çekmeyebiliyor.Turkcell'in sitesinden Online İşlemler>>Bireysel İşlemler'e girerek hattınızı tekrar 2G'ye çevirebilirsiniz.

bveo

bveo

Üye
türkcelle geçtim vodafoneden yaklaşık bi ay önce. şunu itiraf edelim 2g de turkcell tartışmasız 1 numara ama 3g de vodafoneun eline su dökemez türkcell kabul etmek lazım

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
yaw nederseniz deyin bence turkcell yeni bir altyapı kuruyor olabilir (BENCE) vodafone ve avea köyde çekmiyo ve 2 bazistasyonu 1km arayla bir istasyon da arka tarafta kalıyor 2km uzaklıkla köyün etrafında 3 baz istasyonu var avea vodafone yok anca baz istasyonu yakınlarında çekiyor NOT: BU YER TRABZON MAÇKA

pampilo

Üye
Turkcell de çekmiyor artık. Bizim evde de sorun yaşatıyor 5. katta.

cemguleryuz

Üye
valla kusura bakmayın ama benim evim -1. katta tek çeken gsm turkcell... ne vodafone ne avea hepsi yalan hepsini denedim ben döndüm dolaştım yine turkcelldeyim yapcak bişi yok adamlar yapıo beyler haklarını yemeyelim...;)

PASAOGLU1

PASAOGLU1

Üye
Bizim evde de bilgisayar olan odada çekmiyor.Hatta eskiden TÜRKCELL tek diş çektiğinde ses nakli diğer oparatörlere göre
net çekiyordu. Şuan tek diş çekim kuvvetinde seslerin kimisi gidiyor kimisi gitmiyor.

ayşeözkan

Üye
3G de turkcellden iisi yok gerçekten apartman boşluğunda bodrumda asansörde vodafone un olmadığı heryerde turkcell çekiyo senn bulunduğun yer neresi bilmiyorum ama tim lere gidersen 3G çekim haritasına bakabiliyor ayrıca başvurarak bulunduğun yere daha yakın bir baz istasyonu getirttirebiliyormuşsun.

Smyrnatek

Smyrnatek

Üye
En Yakın Zamanda Avea ya geçmek istiyorum kampanyaları vs vs Çekim Gücüde Çalıstıklarını okumustum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt