Turkcell'in Çekim Güçü, Bizleri Rezil Etti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell'in Çekim Güçü, Bizleri Rezil Etti!
Hiç bir sorun yaşamazdım eskiden. Turkcell denilince ve çeklm güçü denilince akan sular dururdu. Ancak Turkcell 3G ve 3.5G teknolojilerinin alt yapısını kullanmaya başladığı günden beri telefon yatak odamda çekmiyor ancak evimizin oturma odasında çekiyor :) İlginç...

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Turkcell düşüşte..

Umarım kendilerine en yakın zamanda bir çekidüzen verirler.

kol@j

kol@j

Üye
bir zamanlar sabit ücret 10 tl idi... üzerine fatura sayıyordu...
o zamannın fiyatına göre düşünebiliyor musunuz... onlara saysınlar

kemal21

kemal21

Üye
benimde yatak odamda çekmiyor nedense

MKB1907

MKB1907

Üye
Heryerde en iyi türkcell diyorum ama harbi bu yatakodası fantezisi ne onu bende anlamadım,benim odamda da çekmiyo:hmmm

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Yatak odamıza kastı var benimde çekmiyor hele teyzemde hiç çekmiyor teyzeme gitsem hatunla mesajlaşamıyorum gitmesem teyzem kızıyor valla turkcell gör halimi yardım et :)

mrlucy

Üye
hahaha Belkide Sızın yatak Otalarınızda Sıngal Karıştırıçısı vardır ondan Çekmiyordur :kop::kop::kop::d::d::d:

hhhgggffff

Üye
arakdaşalar konu içinde 4-5 tane örnek numara bulun arayın müşteri hizmetlerini baz istasyonunda bir iyileştirme yapsınlar bunda bukadar büyütülecek bişey yok yalnız daha öncesinde hattınızı farklı bir telefonda deneyin ki sorun sizdemi hattamı belli olsun

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Türkcellin 3gsi igrenc yaa.
cok kasıyor görüntü :s

iskaca

iskaca

Üye
turkcell heryerde çekiyor yaaa

u_cosar

u_cosar

Üye
Aynı Olay

fatih54102

fatih54102

Üye
ben byadır buralardayım ama hala yeni üyeyim neden böyle hem birsürü güzel konu paylaştım neden böle???:allalla:

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
Arkadaşım Bir Sürü Konus Paylaştım Diyorsun Sadece 3 konu 11 msj atmısın tabi yeni üye olursun :)

Lacoste

Lacoste

Üye
Walla turkcell bursada şu an gayet iyi %90 heryerde 3g görüyorum çok iyi burada ama 1-2 ay önce vasattı durum adamlar sürekli baz istasyonlarını yeniliyorlar

Barbo2

Barbo2

Üye
kim demiş türkcel çekmiyo diye benim burda en kötü şartlarda 2,5 mbit hız var hemde çekiyor ilçede olmamama rağmen asıl bomba yıl sonunda geliyor türkcell yeni bir sistem devreye sokuyor 3g de çıldıracak bizim teller hızdan garanti en az kişi başı 20mbit hız gelcek dünyada bir numara ya oynuyo türkcell

fakas

Üye
walla onu bunu bilmem ama 2g de türkcell önde olabilir ama 3gde şehirleşmenin yoğun olduğu yerlerde vodafone ile kafa kafaya gidiyor ama kırsal kesimlerde vodafon açıık ara lider

Barbo2

Barbo2

Üye
evet haklısın türkcell 21mgbit hız veriyor vodafon 96kps hızla lider yaaa varya amma güldüm bu vodafon lider lafına

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Ben Bingöldeyim Köyün Ortasındayım Ama Turkcell'in Şebekesi %100 Çekiyor... ama Annemin Telefonu Yarım Çekiyor. Benim Tel Nokıa 5800 XM Annemınkı Samsung E250. Telefon Farkı Var Bırazda Cekıp Cekmemesının.

Revengeful

Emekli Yönetici
aynen

coyn

Üye
Bende 3g yi yeni ayarladım bu görüntülü konuşayım dedim tık yok ya kullanılmıyor açılmıyor her zaman deniyorum yok bana mısın demedi ya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt