İOS 4.1 JAİLBREAK ÇOK YAKINDA 23 eylül 2010 :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
İOS 4.1 JAİLBREAK ÇOK YAKINDA 23 eylül 2010 :)
evet arkadaslar guzel haber geliyor. 23 eylül 2010 tarihinde windows kullanıcıları icin snowbreeze 2.0 ve mac kullanıcıları icin pwnage tools ile jailbreak yayınlanacaktır. Kötü haber, iphone 4 ve ipad kullanıcıları bundan faydalanamıyor bildirmek istiyorum. 3gs de oldbootrom ve newbootrom kullanıcıları faydalanabilecek.
buyrun destekleyen modeller

• iPhone 2G
  • iPhone 3G
  • iPhone 3GS (old bootrom) – Must be already jailbroken. (If you are jailbroken using Spirit or JailbreakMe, use from )
  • iPhone 3GS (new bootrom) – Must be currently .
  • iPod Touch 1G
  • iPod Touch 2G (Non-MC Model)
  • iPod Touch 2G (MC Model) – Must be currently .
  • 3G – Must be currently .

Necmati

Necmati

Üye
23 eylül derken yani maxcep'temi paylaşcan?

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
verilen haberler böyle cıkarsa tabi ki..

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
walla benım telefon dfu loop ta kaldı :)) gece ne olduysa gitti bi anda baseband yukselmesine denk geldik sanırım.. o yuzden deneyecek bir iphone um yok elimde suan irecovery ile de baglantı saglamıyor muhtemelen servise gitcek dfu loopla ilgili ayrıntılı bilgisi olan varsa bilgi versin lutfen

Necmati

Necmati

Üye
walla benım telefon dfu loop ta kaldı :)) gece ne olduysa gitti bi anda baseband yukselmesine denk geldik sanırım.. o yuzden deneyecek bir iphone um yok elimde suan irecovery ile de baglantı saglamıyor muhtemelen servise gitcek dfu loopla ilgili ayrıntılı bilgisi olan varsa bilgi versin lutfen
benimde Iphone'um yok zaten Ipod ama jaılbreak açısından farketmiyor...

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
ya simdi servis vakit kaybı ankarada birtek genpa bakıyor sayet 1 yılı gecmediyse yenısını veriyorlarmıs garanti 1 yılı astı ise genpa telefonu acma yetkisine sahip..

amilya

Üye
arkadaşım itunes üzerinden restore et iphone nu rahatça kullanırsın

Revengeful

Emekli Yönetici
Nadir abi suan havalara ucmustur :D

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım restore etsem ssenin kadar bende biliyorum sagol ama telefon dfu loop ta restore kabul etmiyor buyrun link ios 4.1 jb 'in hayırlı olsun

Necmati

Necmati

Üye
arkadasım restore etsem ssenin kadar bende biliyorum sagol ama telefon dfu loop ta restore kabul etmiyor buyrun link ios 4.1 jb 'in hayırlı olsun
Çalışır İnş.. Teşekkürler kardeş..

deenizchi

Üye
bugun ayin 23 arkadasim nereeden bulabiliriz beklioruz

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
linki verdim ayrıca forumda konuda actım :)

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
eyv. 23 eylul dediysek yalan yok. sonucta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt