BOLT v1.70 S60v3(cepten youtubeye girme) Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

kaanfc

Üye
eyvallah aga nekadar teşekkür etsek azdır..

hanol

hanol

Üye
:oke: çok tşk ederim başardım sayenizde

cix_vodkaboy

Üye
çok teşekkürler :) xxx

ozrecep

Üye
teşekkürler

PoST@Cı

PoST@Cı

Üye
Teşekkürler Süper oldu

burock_ep4

Üye
ya ben videonun tamamını izlemiyorum bir dakika on üç saniye indiriyo neden acaba yarıdmcı olursanız cok sevinirim

Trojan.exe

Trojan.exe

Üye
Ya kardeş mesaj sayına ve 955 olan konu sayına bakılırsa sen şimdi diyeceğimide anlarsın bunun s60 v2 versiyonu yokmu 6600 ,6630 için olanı?

ozrecep

Üye
teşekkürler

theemnt

theemnt

Üye
:ehe:eheteşekkürler:ehe:ehe

ege148

Üye
ben yaptım aynı deikleri doluyor 100 oluyor sonra tekrardan play yazı çıkıyor neden telefonum trident w-t11

Yarali59

Yarali59

Üye
Konu ve program için çok teşekkür ve emeğine sağlık. Program harika pc ortamı veriyor.. Arkadaşlar 6630'a nasıl flash player'ı kurabilirim. Indirdiğim halde çalıştıramadim.. Lütfen yardım edermisiniz...?

akbulut16

Üye
arkadaşlar benim tlf nokıa 7610 indirdim ama yükleyemedim hangi tlflarda calısıyor yardım edermisiniz

Earthqquake

Earthqquake

Üye
tesekkürler kardes emegine saglık ... Yanlız sorunsuz bi sekilde yükledim ama acılmıyo program e72 telefonuma son guncellemeleri yaptıktan sonra cogu programlar calısmaz oldu oviden bile yükledim programlar calısmıyor bu konuda yardımcı olurmusun... Tesekkurlerr simdiden

katliam_7789

katliam_7789

Üye
videoda ses var mı peki?????:hmmm:hmmm

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben yaptım aynı deikleri doluyor 100 oluyor sonra tekrardan play yazı çıkıyor neden telefonum trident w-t11
ayarları tam yapmadığınızdan olabilir
Konu ve program için çok teşekkür ve emeğine sağlık. Program harika pc ortamı veriyor.. Arkadaşlar 6630'a nasıl flash player'ı kurabilirim. Indirdiğim halde çalıştıramadim.. Lütfen yardım edermisiniz...?
O konuda pek bilgim yok
arkadaşlar benim tlf nokıa 7610 indirdim ama yükleyemedim hangi tlflarda calısıyor yardım edermisiniz
S60v3 yani n73 n95 gibi 7610 v2 bu bölüme bakın siz http://www.maxicep.com/s60-uygulamalari/
tesekkürler kardes emegine saglık ... Yanlız sorunsuz bi sekilde yükledim ama acılmıyo program e72 telefonuma son guncellemeleri yaptıktan sonra cogu programlar calısmaz oldu oviden bile yükledim programlar calısmıyor bu konuda yardımcı olurmusun... Tesekkurlerr simdiden
Buraya bakın http://www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modifikasyon-uygulamalari/
videoda ses var mı peki?????:hmmm:hmmm
tercihlerden uyarı sesleri kapalı değilse var

yolsuz61

Üye
Benim Telefon Çin E75 ve Benim Telde Kaydedilince İzliyor Yani Youtube Üzerinden İzlenmiyor Sorun Nedir Acaba??

ne nerede

Üye
güzel

bayram64

Üye
kardeş emegine saglık bende izleyebiyorum

Üst Alt