Bu Telefon Çok Konuşulur...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Bu Telefon Çok Konuşulur...

Ruslar cep telefonu pazarına bomba gibi bir ceple girmeye hazırlanıyor: 4D, çift ekran ve fazlası...

Android'in genişleyen pazarı Rusya'ya kadar ulaştı. Bir Rus şirket Android kullanacak yeni bir telefon tasarladı.
YouTube'da videosunu yayınladıkları akıllı telefonun arkada ve önde olmaz üzere iki adet ekranı bulunuyor. Ancak videodaki görüntülere göre telefon henüz prototip aşamasında ve arkadaki ekran da çalışmıyor.
Rus haber sitesi NewBCM'nin haberine göre; telefon 4G kullanacak ve Tayvan'da üretilecek. İki ekranlı bu akıllı telefonun ise 2011'in Mayıs ayında piyasada olması bekleniyor. Ayrıca telefonun arka ekranının tam olarak nasıl kullanılacağı ve neleri göstereceği bilinmiyor.
Bu merakla beklenen telefonun tasarımının neden hafif bir kıvrımı olduğu da kafalarda soru işareti.

• Beğen
Tepkiler: minoo ve kol@j

zaza

zaza

Üye
vaybe teknoloji buraya kadar geldiyse kıyamet bize yakındır

Noks

Noks

Üye
vay bee

zaza

zaza

Üye
ne kaldı ki..
Allah bilir tabidee...
tabi ALLAH bilir ama çok yakın nerdeeyse tüm alametler gerçekleşti sadece bi tanesini duymadım oda hz. isa'nın dünyada şam'a inerek oradaki kötülerin başını öldüreceğini hala duymadım belkide gerçekleşti

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
tabi ALLAH bilir ama çok yakın nerdeeyse tüm alametler gerçekleşti sadece bi tanesini duymadım oda hz. isa'nın dünyada şam'a inerek oradaki kötülerin başını öldüreceğini hala duymadım belkide gerçekleşti
belkide...

Love Prince

Love Prince

Üye
harbiden bu telefon olay olacak

omerynd

omerynd

Üye
vay dünyaaa

Temperature

Temperature

Üye
vay be nasıl gelişiyor teknoloji...

OğuzcanAbi

Üye
resim gerçek deil gbi
yani fake gibi geldi

AlpReis

AlpReis

Üye
Hadi inşallah bakalım

kol@j

kol@j

Üye
piyasaları biraz yumuşatır... heganomik pazara bir serbestlik gelir....bir nebze olsun...

minoo

minoo

Üye
vay be..

americanboy

americanboy

Üye
bu döküntünün neyini konuşalım arkadaş estetik desen yok özellik desen yok iki ekran varda ne oldu herşeyin fazlası zarar demişler 1 ekran yetmiyomu sonuçta gömün gitsin :D:kop:

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
bu döküntünün neyini konuşalım arkadaş estetik desen yok özellik desen yok iki ekran varda ne oldu herşeyin fazlası zarar demişler 1 ekran yetmiyomu sonuçta gömün gitsin :D:kop:
daha kesin bir görseli yok telin bunu buldum ekledim..:oke:

nameisselcuk

Üye
iş yapar :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt